Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Naformátovaný HDD v TV LG k nahrávání mi nevidí počítač s W7 a nejde naformátovat?

Recommended Posts

Posted

Ahoj mám TV LG PB660V připojil jsem si k ní HDD ten si TV naformátovala nahral jsem nějaké pořady....

ted když jsem připojil disk k PC s W7 počítač disk nevidí o pořady na něm nejde,ale ve správcí nejde disk naformátovat,nenabízí tuhle možnost...

nesetkal se s tím někdo,popřípadě co s tím...?

Posted (edited)

a to prosím udělám jak?

ty 2 větší oddíly disku jen možnost odstranit svazek a ten nejmenší 9MB jen nový jednoduchý svazek možnost...

post-23413-0-32488800-1424373767_thumb.p

Edited by Charlie 1
  • 11 months later...
Posted (edited)

tohle téma se mi hodí taky ;) objasním situaci :

Externí HDD jsem používal na nahrávaní  z TV,kleknul mi zdroj a ja hledal na netu náhradu,pokus o opravu nevyšel( Péťa-i tak děkuji za snahu a ochotu )

HDD musí být naformátován FAT32 jinak ho TV nevidí.Objednal jsem box na externí HDD,po vložení disku do boxu funguje,ale při formátovaní mi zmizela možnost FAT32,je tam jenom NTFS a exFAT.

Jak naformátovat HDD do FAT32?

edit: TV je Ťamťung,ale to je vcelku jedno

Edited by Gabriel 307
Posted (edited)

Windows nevie naformátovať disky väčšie ako 32GB ako FAT32. Skús použiť exFAT možno ho TV rozpozná. Ak nie, budeš musieť vyrobiť partíciu menšiu ako 32GB.

Edited by AnotherOne
Posted (edited)

Windows nevie naformátovať disky väčšie ako 32GB ako FAT32. Skús použiť exFAT možno ho TV rozpozná. Ak nie, budeš musieť vyrobiť partíciu menšiu ako 32GB.

než kľakol zdroj všetko fungovalo správne,W7 formátoval 160GB disk a neprotestoval ;) keď ho naformátujem na exFAT,alebo NTFS tak ho TV nevidí-v notebooku je to OK 

edit: LEDka bliká,ale v té ulitě nepřibejvá v procesu formátovaní zatím nic

Edited by Gabriel 307
Posted (edited)

než kľakol zdroj všetko fungovalo správne,W7 formátoval 160GB disk a neprotestoval ;)

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/comparing-ntfs-and-fat32-file-systems

"FAT32 also has size limitations. You can't create a FAT32 partition greater than 32 gigabytes (GB), and you can't store a single file that's larger than 4 GB on a FAT32 partition."

Edited by AnotherOne
Posted

Anglicky neumím,ale tohle zmáknu-píše mi to něco ve smyslu,že disk je chráněn,nebo že je blokovaný

Nemáš na tom externom boxe prepínač na ochranu proti prepisu?

Posted

nie nič tam nemám,teraz som to rozoberal a pozeral sa aj na plošák . . .  W7 Ultimate 32Bit ho na NTFS naformátuje normálne-skúšal som kopírovať nejaké súbory-všetko funguje