Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

MY nejsme (Chatzy)klub ;) jsme jenom klubáci co si padli do noty(aspoň doufám) ;):papa:aut a srazy asi budou ;) ale nenazval bych to sraz. . . spíš setkání přátel

edit:nebo lopat :P

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

No jo předjímáš úplně zbytečně. Kvůli nějakýmu klouzání mám založit vlákno o 14 dní později? Abysme náhodou někomu neudělali bebíčko?

Moje shazování je trošku jiná liga ;) Nejsem členem vedení, nikoho nereprezentuji a nemusím jít příkladem, na mě máte Banánky :D

Jinak to že jsi vypěnil kvůlivá zrušenýmu srazu mě je docela jedno, si musel narozeniny slavit sám :D:D:D Mě spíš naštvalo to s tím adminem..... Než něco napíšu, tak si to přečtu... Pravý smysl byl.... Máme sebou pravého Hurvajze admina a ten na nás dohlédne.... nevím, kdes vzal, že tě znevažuji.... Ty ses hned pasoval do role admina, i když jsi obyčejný Moderátor...... proto mé reakce

Holt každej jsme nějakej :papa

No a proto jsem to nedokazal pochopit, 4 do mě 10 minut hučeli a někteří už to vzdavali a vysvětlovali mi jak to vlasně Stibto myslel, musel jsem si poposednout, 4x si to přečíst a pak mi cvaklo.

Odesláno

Co na tom bylo kluci k vysvetlovani proste jsem jen spatne pochopil to nacasovani :)  K tomu o tom adminovi bych se nevracel bylo to v sobotu vecer nebo kdyp riznavam sedel jsem na pivku a asi uz mi to nemyslelo proste jsem v tom videl neco jinyho nez v tom bylo :papa

Odesláno

Celý sem to pročetl a tak nějak nemám slov, že pořád musí někdo něco řešit, to nemáte na starosti jiný ( svý ) věci?

Parta  lidí si udělala svůj sraz a hotovo, taky sem měl x srazů s klubákama a ani to sem nepíšu, možná jsem taky sem mohl dát nějakou fotku jak  byl sraz super a jak jsme si to užily, aby k tomu zase někdo ( čti StibTo) mohl něco napsat.

Za mě je fajn že se takhle lidi umí  domluvit a sejít se, čím víc takových srazů tím líp.

Odesláno

ne, je mi líto :)

jedině snad pátá otázka by se dala uznat, ale ta je jen jako dodatkové číslo ve športce :D

oceňujeme ale snahu, je to jako rozluštit enigmu ;)

Nevadí,snad příště :D Ale snaha byla viď? :D :D :D:papa
Odesláno (upraveno)

Dnes a zitra pořádáme už 6 ročník dírkování...parádní akce ted se ohřívám čajem...

PS...Akce byla taky ohrožena..ne kvůli lidem těch je až moc, ale kvůli počasí  ....

Upraveno uživatelem rgot
Odesláno

Kluci, jste přece dospělí a rozumní lidi, tak se nehádejte. Už se to logicky vysvětlilo, že to Zimní klouzání nemělo s chatzem nic společného. A pokud se domluvili mezi sebou členové P-C a nedali to na fórum vědět, tak je to jen a jen jejich věc. Nic neporušili. Žádné stanovy. Pokud to ovšem nemůže někdo přenést přes srdce, tak je to jeho problém.
 To je zase vlákno o ničem. Připadá mi to, jako když se vezme dítěti lopatička na písku a nebo má novou hračku a druhý mu jí závidí.
Já osobně chatz nemám a ani nevím, co to je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...