Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ano, starý model 406 měl tempomat. Mám jej ve své 406 dodělávaný (velkou zásluhu má člen Ferry). Je ze dvou Peugeotů a to v motorové části je z 605 a vnitřní části z 406. Je na principu podtlaku (lanka). Ovládá se páčkou pod volantem na levé straně. Výhoda u old modelů 406 je, že nemá BSI jednotku, takže není nutná diagnostika k povolovaní různých ,,doplňků" např. palubní počítač a pod..  Na fotce je tempomat v mojí 406 old modelu: páčka pod volantem a tlačítku zapnutí + vypnutí tempomatu (ikona šipky na tlačítku).

DSCF2086.jpg

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno (upraveno)

Tak na nových rozvodech od srpna dalších 7 tisíc KM na víc a jedeme dál :) akorát mě přijde že nějak začal žrát trochu olej co 1000Km to litr dolévám ale možná mě to přijde protože najedu tedka víc a spotřeba kolem 10L/100Km plus mínus pořád stejný takže OK celkový stav km 176xxxKm.

Příští rok v dubnu dosáhne 21 let :D:D a hned na oslavu návštěva STK :D  koroze v podstatě žádná když pominu nějaký povrchový flíčky někde v zákoutí k tomu repas podvozku během tohoto roku atd. tak snad ještě nějaký rok poslouží :)

406 (1).jpg

406 (2).jpg

Upraveno uživatelem Nick406
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Snad to nebude jak na novej rok na pocelej rok :D dneska jsem někde ztratil tohle :grr jen mě udivuje že jsem si toho nevšiml až po sléze kdy mě koncovka ležela na nárazníku...jinak všem Šťastný Nový rok!!!:roker

Clipboard02.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj

Potřeboval bych poradit pánové ...:) zajímalo by mě jaký je rozdíl v koncových tlumičích výfuku s origo.kody 1726P8 a 1726HZ ? koupil jsem Bosal objednám byl dle parametrů auta pod origo kodem 1726HZ já mám teda ale podle servceboxu na to jsem došel po sléze  1726P8 a jde o to že ho prostě na auto a stávající střední část nedám je o něco delší a širší takže když nasadím objímku tak mě to musí držet na jednom držáku a lauf mám v nárazníku takže nepoužitelný,a jde mě o to jestli to má na svědomí že je rozdíl co se týče tohoto značení nebo v tom stávajícím výfuku(střední část) navíc ten tlumič Bosal je větší i proti výfuku na 2.0 16V 99KW kde je Walker.

Odesláno (upraveno)

podla SB je  1726HZ(koncovy diel vyfuku) na novy model 1.8 16v 85Kw break

tak pravdepodobne preto to tam akosi nepasuje

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

:D koupil jsem poslední díl výfuku tlumič Bosal že jej vyměním ale nemůžu ho nasadit na stávající střední díl výfuku nejde napasovat pod originálním kodem má značení  1726HZ jenže já mám podle service boxu  1726P8 tak by mě zajímalo jestli je to tím ? :D ale přitom na tom výfuku co jsem koupil stojí psáno 406 96-01.

Odesláno

Ani nevím co to je za výfuk správně by tam měla být i vzadu navařená tyčka na zavěšení to tam ani není takže asi dokoupím střední díl ten už taky není kdoví co hlavně u spoje aby pasoval tady na ten novej konec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...