Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ti ji nepomuže.  Zkusil bych, vypnout podporu režimu spánku, či Hibernace, aby se vytvořil nový soubor Hiberfil.sys, teoreticky by to mohlo pomoct. Tyhle věci se po probuzení občas stavají, že nějdo to či ono. Takžýe vypnout podporu spánku a restart, nasledně zapnout a znovu restart, ale nemyslím že to pomuže nadlouho, podle mě se to vrátí

Odesláno

Ty budeš potřebovat nainstalovat asi novej ovladač. Zjistit co maš za zvukovku a pak na podpoře na webu vyrobce stahneš ovladače. Zjistiš to buď ve spravci zařizení, nebo v programku Everest

Hlavně co máš za system, co to je za PC nebo NTB, prostě podrobnosti

Odesláno

Tak jsem si to stáhnul,restartoval a nic :myslim

Co jsi myslel tím,že to mám nainstalovat? Tím stažením se to do mého PC nainstalovalo automaticky,že? :myslim  :papa

Odesláno (upraveno)

K tomu NTB Alušky. Původní WVisty byly nahrazeny W7. Ve Vistách do dělalo taky. Po přeinstalu to vypadalo, že problém zmizel. Bohužel tomu tak nebylo, takže další přeinstalaci nevěřím. :( Zkusím co psal Radek.

2Pepito: nejdříve bych ve správci dal odebrat to nefungující zařízení. Stažením jsi dostal ovladače do PC. Musíš rozbalit soubor a buď spustit instalaci nebo ten ovladač vybrat ručně.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Tak jsem si to stáhnul,restartoval a nic :myslim

Co jsi myslel tím,že to mám nainstalovat? Tím stažením se to do mého PC nainstalovalo automaticky,že? :myslim  :papa

Ehm, já bych asi pomohl radou, že by ses měl obrátit na někoho zkušenejšího z Tvého okolí, takhle to asi nepůjde....

Ovladač ze stránek výrobce je obvykle zabalen v souboru zip, je tedy nutné ho rozbalit. Eskpíčka mají zip vestavěný, takže stačí v Průzkumníku poklepat, objeví se nabídka rozbalení a pak to rozbalí do aktuální složky. No a pak v této rozbalené složce najdeš soubor (pravděpodobně) setup.exe a poklepáním na něj se konečně spustí instalace. Čili vyskočí obrazovka, že se instaluje Maxaudio nebo cosi a mělo by to dopadnout...

Odesláno

HonzaRez: tak jsem to(ZIP) rozbalil a po instalaci mi to píše "Driver not found!Reboot your system,and run this setup again".

"Nebylo nalezeno!Restartujte systém a spusťte tento instalační program znovu!"

Restartoval jsem PC a zkusil instalovat znovu,ale se stejným výsledkem :( 

Asi to budu muset dát někomu,kdo tomu rozumí a poradí si s tím :myslim 

Díky za vaše rady a příspěvky  :papa 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...