Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ahoj, řeším teď problém, vyměnil jsem v pc jakýsi adaptér na grafiku za grafiku Geforce 315 512MB, a najednou mě nejde zvuk. Přitom zvukovku bych měl mít integrovanou, vzadu mám výstup ze základovky jak pro sluchátka tak i pro mikrofon. Bohužel typ základovky nevím, nemůžu to nikde na základovce najít. Jinak mám Windows 7 64bit.

Díky za jakoukoli pomoc.

Posted

Šaldo nainstaluj si teamviewer, a pošli mi do SZ přihlašovací číslo a heslo, nastavím ti to na dálku ;) 

www.teamviewer.cz

Posted

Zatím se nám to s Lukášem nepovedlo, ale sháním teď jinou grafiku, nějakou starší, tak pak snad už ten problém nebude. Ale to se uvidí.

Posted

Přes co máš připojen monitor? HDMI nebo DVI? Když dáš pravým tlačítkem myši na ikonu reproduktoru dole na liště a vybereš "zařízení pro přehrávání" máš tam toho víc na výběr?

Posted

Monitor mám přes DVI, jinak momentálně tam mám zase danej zpět ten modul místo grafiky, na kterej je zapojenej monitor, ale jak koupím jinou kartu tak to pořešíme, snad :D

Posted

Šaldo,jestli můžu do Tvého vlákna,tak mám podobný,ale banálnější problém :myslim

Snažil jsem se "vyčistit" PC,ale asi jsem si smazal nějaký prográmek podporující reproduktory či co :myslim

Už od nich nemám instalační CD.Dá se s tím něco udělat?

Děkuji za nápady :super  :papa

Posted

Tak sehnat ovladače. Nejspíš přímo u výrobce základní desky, pokud jsi věděl i typ pro lepší hledání. Případně jsou i programy, které Ti ukážou co že tam je zabudovanýho.

Posted

Tak tohle stejný píše i mě počítač, a ani ChouLu na to nepřišel, bohužel. Nevím přesně co tomu je, ale nakonec koupím za 200,- zvukovku do usb a bude vyřešeno. Teda doufám :-D

Posted

Tam ne, ale pokud tam zapojím ten modul co byl místo grafiky v PCI tak mě zvuk jde, tudíž počítám že v Biosu to asi není vypnutý. To je mě právě divný, přitom ten modul který tam byl má jen výstup na dvi, nic jiného.

Posted

Já se s dovolením vetřu taky s jedním dotazem ohledně zvuku v NTB :mad:

Prostě zapnu ho, zvuk jde v pohodě, pak ho zavřu, otevřu zvuk pořád jde a pak třeba po 4 otevření NTB už zvuk nejde a už se nerozjede do té doby, dokud NTB nevypnu, restart nepomůže. Netušíte, co to dělá a jak se toho zbavit? Docela mě to se... :roll

Posted

Ovladače se myslím už aktualizovaly a systém kvůli tomu předělávat asi nebudu :(

Ono to udělá i bez zavírání, stačí když se noťas uchrápne sám :)