Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, přestala mě najednou vyhřívat sedačka řidiče. U spolujezdce to hřeje bez problémů. Podle schéma pojistek je jen jedna pojistka na obě sedačky, takže tou to nebude. Nemáte někdo el. schéma na to vyhřívání?

Pro úplnost přidávám VIN - VF36ERHRH21678096

Díky za rady.

Odesláno

Tímto vlastně začínáme sbírat informace o 407. Na 307 byly lepené potahy k molitanu, takže žádná oprava.

Takže by to chtělo zjistit, jak je to u 407. Podotýkám, že pokud jsou potahy kožené, tak asi nebudou lepené k molitanu, takže u vašich informací uvádějte, zda kůže nebo textil.

Všeobecně se vyhřívací drát dá opravit, pokud se k němu dá dostat. Rozkuchat sedačku je sice hodně práce, ale za 33 t. to stojí.

Anebo ten vrakáč, ale taky se musí dodržet vzorek potahů, podle původního.

Odesláno

BOHUŽEL 407 má lepene potahy s molitanem taky jsem chtel dat dečku vyhřivanou carbon ale bohužel molitan nejde sundat je přilepeny a drží jak prase trha se jedině celou sedačku  Mám šedou semiš sedačky

Odesláno

Půjde to jedině na koženych sedadlech podle mě u vw cc jsou sundávaci potahy .Normální látkové sedačky jsou lepene s molitanem vyhřivani de dodělat ale musi se strhat molitan a to pak nevim jak bude vytvarovana sedačka když molitan bude oškubany :(

Odesláno

Mam tušení že Přema to na SWčku opravoval měnil za dečky z VW

Presne tak a má tu o tom aj vlákno s foto dokumentáciou.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte,na ohrev sedačiek sú spojené poistky spolujazdec + vodič?U spolujazdca sedačka hreje a vodičova nie.A ešte otázka poistky sú v motorovom priestore alebo pod volantom?Ďakujem

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

...tak aj mne prestali včera fungovať vyhrievania sedadiel....to bude zase pálka v servise, ale chcem pozrieť poistku a skutočne neviem, ktorá je G38, poradíte niekto??? ....na žiadnom vyzobrazeí som takéto vysoké číslo nenašiel....všade v každom manuáli je len tento obrázok....ktorá to prosím Vás je tá G38-ka

http://www.fastimages.eu/?v=poistknhn.jpg

post-44668-0-84080700-1428308107_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...