Přejít na obsah

michlmarek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Klatovy
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

michlmarek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Od kterého roku výroby tam ten isofix je najisto? Mám obě dětské autosedačky s ním a uvažuji o koupi 206 hatchback. Díky za odpověď.
  2. Ahoj, přestala mě najednou vyhřívat sedačka řidiče. U spolujezdce to hřeje bez problémů. Podle schéma pojistek je jen jedna pojistka na obě sedačky, takže tou to nebude. Nemáte někdo el. schéma na to vyhřívání? Pro úplnost přidávám VIN - VF36ERHRH21678096 Díky za rady.
  3. Ten šroubek jde povolit jen trochu ale to stačí. Pak jen opatrně vem za ten samotnej zámek i s tím plastem v barvě auta co je vedle kliky a tahej k sobě, případně opatrně zapáčit. Mělo by se ti ho podařit vytáhnout k sobě.
  4. Čau všem, díky za rady. Zámek rozhýbán:) Musel jsem ho vyndat, pak jsem ho asi hodinu důkladně prolejval WDčkem a pořád se nic nedělo. Tak přišla na řadu hrubá síla... Rozebral jsem vystřelovací klíč a vyndal tu kovovou planžetu,zámek upnul do svěráku, zasunul planžetu do zámku a vzal jsem za ní s citem kleštěmi. A světe div se povolil, zámek maká jak má. Nic nezničeno, takže to považuju za úspěch. Hned jsem do něj nastříkal ten grafit a doufám, že bude klid. Ještě jednou dík za rady;)
  5. Čau chlapi, tak jsem prohledal pár vláken se zámkem, ale žádné neřeší můj problém... Já nedostanu vůbec klíč do zámku, jde tam tak 2 cm a konec. Silou to nechci brát, abych nenadělal víc škody než užitku.Na DO funguje vše jak má, ale trochu se bojím kdyby DO přestalo náhle fungovat a já se pak nedostanu do auta. Pomůže tedy prostříknutí WDčkem? Případně co stojí nový zámek? Nebo nějaký jiný nápad? Mám 407 SW 2.0 HDI rok 2007. Díky za odpovědi;) [upravil dne 4/11/13 19:19 od michlmarek]
  6. michlmarek

    Výměna oleje

    Čau všem, kolik přesně je olejová náplň u 407 sw 2.0 hdi rv. 2007? Někde se uvádí 5,25 l a tady vidím 4,8. Tak jak to teda je? Díky za odpovědi.
  7. michlmarek

    Servisny Manual 2.0HDi

    Prosím také o jeden na michl.marek@seznam.cz Díky;)
  8. Ahoj, chystám se koupit tuto 407 sw a chtěl bych o ní něco zjistit. Zajímá mě servisní historie, kilometry, opravy apod. Jistě se tu najde někdo kdo to umí. Budu rád za každou informaci. Díky VIN: VF36ERHRH21678096
  9. michlmarek

    el. schéma klimy

    Zdravím, po delší odmlce, hlásím klimu opravenou:D Opravdu byl problém v relátku co spíná kompresor. Vykuchali jsme ho ven z BSI a naletovali jiné, připojené přes kabíky mimo BSI. No a chladím Ale než na to člověk přijde....
  10. michlmarek

    plast pro neorigo radio

    tak to byl šikula. Vědět to dřív...
  11. michlmarek

    plast pro neorigo radio

    http://stualarm.cz/produkt/53dpgs002-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot406/sony/ Tak tohle je ta chytrá krabička. Mam jí tam 4 roky a šlape bez problémů. Je teda drahá, ale co je dneska levnýho že???
  12. Ahoj, sháním kouli k tažnému na 307. Jen samotný čep. Potřebuji BRINK a typ 3610. Díky za nabídky...
  13. michlmarek

    Dálková světla

    Mám úplně stejný problém... Poradíte někdo co by to mohlo být??? Díky
  14. michlmarek

    plast pro neorigo radio

    Konektory pasují normálně. Nic jsem pájet nemusel a drží i paměť po vypnutí klíčku. Měnil jsem origo rádio za Sony. Nepůjde ti asi ovládání pod volantem a displej v autě ti nebude ukazovat stanici, ale nechá se koupit taková spešl krabička kterou propojíš mezi rádiem a konektorama v autě a funguje to. Mám to tak už 4 roky a v pohodě...
  15. michlmarek

    el. schéma klimy

    no určitě to zkusím. Díky za každou radu;)
×
×
  • Vytvořit...