Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proč by to dělal? Jedině, že by neměl napsaných 5 míst v techničáku. Jinak to ničemu nevadí (aspoň si to teď neuvědomuji). Myslím, že to ani nejde.

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Mám také N1 a místa v TP 4 - přestavba zpět na M1 nemá smysl, protože mříž byla odstraněna již firmou, která auto koupila a prodávala (od které jsem kupoval v r. 2011), protože v té době byla už jiná legislativa (tuším, že v r. 2009 došlo ke změně) a místa k sezení již nejdou nikdy vrátit na 5.

Na zadních sedačkách zůstaly 3 bezp. pásy, mezitím jsem dělal už 2x technickou - v prvním případě bez problémů, po druhé mě donutili vyndat prostřední pás.

Upraveno uživatelem Wing
Odesláno

No tak to je báječné, nechápu tyhle zákony, auto nijak poškozeno není žádný zásah do karoserie taky ne, taky tam mám pásy,jde jen o kus papírů, dneska jsem byl na Peugeotu  a taky mi řek že to nejde, ale mám poslat velký TP

že to zkusí poslat do prahy a tam vystaví papír: jde - nejde. odpověď už asi znám :(

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...