Přejít na obsah

pdmb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Vše od uživatele pdmb

  1. pdmb

    načtení hodnot lambda

    Tak to jsem vůbec neměl tušení, že nějaký existuje. Hlavní problém jsou emise. Dia ukazuje, že je auto úplně v pohodě. Čidlo teploty by mi dia taky vyhodila jako závadu?
  2. pdmb

    načtení hodnot lambda

    Děkuji. Hned jak se k tomu dostanu, podívám se tam a pořídím scan hodnot.
  3. Mám motor 2.0 100 Kw benzín. Neprochází mi emisemi, z výfuku je cítit benzín. Dia nic neukazuje, kontrolka motoru nesvítí. Jede normálně, jen z nízkých otáček se špatně zvedá. Mám dotaz. Lze v PP2000, kabel z číny načíst hodnoty sond? Popřípadě kde to hledat a jaké by měly být? Děkuji za pomoc.
  4. Mám také motor 2.0 100 Kw. Neprochází mi emisemi, z výfuku je cítit benzín. Dia nic neukazuje, kontrolka motoru nesvítí. Jede normálně, jen z nízkých otáček se španě zvedá. Mám dotaz. Lze v PP2000, kabel z číny načíst hodnoty sond? Popřípadě kde to hledat a jaké by měly být? Děkuji za pomoc.
  5. pdmb

    Tempomat 407

    Děkuji. Napíšu m.felixovi a ještě ověřím, jakou přesně má motorizaci. Necituj předchozí příspěvek!
  6. pdmb

    Tempomat 407

    Už druhý den pročítám diskuse o dodělání tempomatu. Jestli to dobře chápu, tak u benzínu 2.0 100kw je lankový plynový pedál, tudíž tempomat nejde dodělat. Nebo jsem to špatně pochopil a tempomat dodělat půjde, jen nebude fungovat limiter? Vím kde koupit, vím jak na dia aktivovat, ale pořád se nemůžu dobrat té základní informace, zda to na moje auto půjde. Kdo ví, tomu předem děkuji za odpověď.
  7. pdmb

    Diagnostika lexia

    Právě sedím v autě a spojení proběhlo. Hurá! Ferinko, já ten tvůj odkaz totiž nepochopil. Až teď to chápu. Každopádně díky hlavně tobě a tvým souborům na uložto. Ale pomalý a nestabilní. Zkusím ten vmware
  8. pdmb

    Diagnostika lexia

    Pánové, pomoc. Dnes jsem aktualizoval (já blbec) virtualbox, nainstaloval nové xp a hurá, net běžel. Jenže... Nenajde usb. Chlapi, prosím, kterou starší verzi virtualboxu mám nainstalovat, aby usb virtualbox v pohodě našel? Tak vyřešeno. Odivstaloval jsem virtualbox, nainstaloval 4.3.8-924, spustil a vše ok, dokonce tam ty xp zůstaly. Nechápu to, myslel jsem, že tu budu muset dělat celé znovu.
  9. pdmb

    Diagnostika lexia

    Díky ferinko. Ten poslední odkaz, to je pro mě španělská vesnice, každopádně se pokusím ty xp přeinstalovat. Prostě, dřív to šlo, nevidím důvod aby to nešlo zase.
  10. pdmb

    Diagnostika lexia

    Zdravím. Mám kabel z číny. Ve windows 7 a 8 jsem míval virtualbox a v něm xp. Diagbox 5.02 běhal naprosto v pohodě. Nyní mám win 10, zase XP 32 bit v diagboxu, ale... Tentokrát mi nevím proč nejde internet v těch xp. Dotaz zní. Jak si ty XP získají ovladače k tomu kabelu? Potřebuji na instalaci ovladačů připojení na net? Snad jsem to popsal srozumitelně, díky za odpověď.
  11. pdmb

    Rozvody na 2.0 100kw 16v

    Snaha najít a koupit ty rozvody sám mám spíš z nedůvěry, než ze snahy ušetřit. Prostě pocit, že ten mechanik koupí blbou. To s tou reklamací mě ale vůbec nenapadlo. Tvoje řešení je asi elegantnější. Musím prostě vybrat firmu které věřím a nechat to celé na nich. Díky.
  12. Pánové, blíží se mi výměna rozvodů V ServiceBoxu se píše, že na moje auto se patří sada 16 095 252 80, ale pokud je vůz starší 3 let, tak 16 091 206 80. Ta první sada, ta je na netu běžně dostupná, ta druhá vůbec. Mám nebo nemám to řešit a koupit 16 095 252 80? Dále by mě zajímal názor na značku té sady. Od jaké irmy mám sadu koupit? A poslední dotaz... Ještě nevím komu to dát, ale s jakou cenou práce mám počítat?
  13. pdmb

    Peugeot 407 - problém ABS/ESP

    Taky mi to píplo okamžitě a čidlo. Přes diagnostiku zjištěno právě přední. Koupeno na aliexpress za 300 a vše OK. Čidlo je u každého kola.
  14. Původní dotaz jsem dal proto, že internet je plný případů, kdy pojišťovna hradí plnou cenu opravy. Účtují si tzv amortizaci. Proste se bojím vrazit to do autorizáku, oni udělají opravu za 35 a pojišťovna mi dá 20 a zbytek doplatím. Moje přání je, že to dám do autorizáku, oni to opraví podle nějakých peugeot postupů, budu mít jistotu, že je vše ok a pojišťovna to uhradí. Přes jejich autorizáky si myslím, že to je právě cesta opravy na prasáka. Každopádně díky za rady, ale asi si tou anabází budu muset projít sám a získat zkušenost. No asi, určitě....
  15. Kirkiz. Bohužel, čp mi v mém okolí jako smluvní partnery (dle jejich webu) nabízí pouze nějaké no name dílničky ve vesnicích v okolí. A to promiň, ale to za natáhnutí považuji. Se servisem Peugeot bych neměl problém a preferoval bych ho. Já ještě včera odpoledne měl vůz s nepoškozeným originálním nárazníkem a nehnutým zadkem. Pokud bych měl zájem o to, aby mi tam někdo namontoval nekvalitní druhovýrobu, nebo to někdo zapatlal kytem, nastříkalo to nějaký hovado tak, že se to po roce začne loupat a pátý dveře nějak napasuje a a káru nebo zadní čelo nechá hnutý, tak to si můžu nechat udělat vedle v dílničce a to sorry, to hodnota vozu výrazně klesla. Pak máš pravdu,pak chci na ty gumy, jak jsi naznačil že vlastně ten vychcánek jsem já.
  16. Ahoj, mám dotaz na ad8mek. Jak to tenkrát dopadlo? Jaké bylo nakonec plnění? Včera jsem dostal ránu zezadu. Nárazník poškozen ale je i hnuto s 5. dveřmi. Myslím, že to bude pod výztuhou hnuté. Pokud máte někdo zkušenosti s českou pojišťovnou (pojišťovna viníka), napište, kam by se dalo s plněním rozpočtem dostat a jak jednat, aby mě nenatáhli. Díky.
  17. Sundat černý kryt od brzdového světla. Já tam měl uklepaný kontakt u odporu.
  18. pdmb

    dolní čep

    Nakonec jsem tenkrát kontrolu sbíhavosti udělat nechal a jak se ukázalo, bylo to třeba. Od té doby najeto cca 8000 a vše v naprostém pořádku.
  19. pdmb

    Nečitelný displej

    Takhle to bude vypadat potmě. Za denního světla ten rozdíl tluče do očí mnohem méně. Hlavně, že je čitelný, to je pro mě důležitý.
  20. pdmb

    Nečitelný displej

    Po 13 dnech od objednání display namontován a funguje.
  21. pdmb

    Nečitelný displej

    Záruka to není, ale je větší šance. Já clo ještě nikdy neplatil.Dph se platí od 22 euro, od 150 clo, nebo tak nějak ty částky bývaly.
  22. pdmb

    Nečitelný displej

    Malá rada pánové. Napište Číňanovi ať deklaruje na zásilku cenu 10 USD. Oni už to znají, vědí o co jde a napíšou to.
  23. pdmb

    Nečitelný displej

    Já platil 788 Kč.
  24. pdmb

    Nečitelný displej

    Už jsem ti koukal na profil a fotku viděl. :-) Jo, jo, Lukáš je fakt šikovnej. Jinak díky i tobě a ivan74. Sám jsem už v zimě na aliexpresu hledal a nenašel.
  25. pdmb

    Nečitelný displej

    Lukáši, poslal jsem SZ.
×
×
  • Vytvořit...