Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Promazáno. A prosím jen k tématu které jest "Neaktivní členové". Své problémy s podpisy někoho jiného si řešte třeba ve vlastním vlákně k tomu účelu založeném.

Odesláno (upraveno)

k tematu

- za rok neaktivity mejla

- za 2 roky smazat ??

vetsina tehle registraci je jen kvuli nejakemu omezeni na strankach

priklad z C2C4 - po nekolika letech anonymniho prohlizeni udelaly upgrade kdy anonym nevydi zadne vlozene prilohy
prihlasis se aby si prilohy vydel, postahujes je do PC nebo uz si problem/upravu/modding vyresil ale stale si tam clenem jen neni duvod na tyhle stranky uz chodit

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Jenom bych doplnil, že promazání není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát, protože mezi námi jsou členové, dokonce i řádní, kteří na stránky nechodí, ale jezdí na srazy. Proto nelze jen udělat tlustou čáru a členy pod ní vymazat.

Odesláno

Mno už byla nějaká iniciativa na obeslání neaktivních lidí emailem a pokud vím poměrně hodně jich reagovalo že účet lze vymazat. 

Odesláno

Almanil : mám za to že hlavní důvod je že to zkresluje statistiky o počtu uživatelů fóra. Modelový příklad může být třeba člověk, co se regne jen za účelem vyhledání jedné informace či prodeje jedné věci a pak už sem nevleze...

Odesláno

Určitě ne. Neaktivní členové jsou Ti co se do fóra ani nepřihlásili.

Pokud nastavíme nějaké promazavani, urcite bude podle data posledního přihlášení do fóra...

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

regius...tak stačí občas do nějakýho nablblýho vlákna hodit sem tam smajlík a že toho obojího tady je fakt fest...

Odesláno

V tom případě by ten filtr, koho smazat musel být tvořen trochu více kritérii. Za 1. nějaká doba bez přihlášení 2. řád/neřád 3. počet příspěvků a potom teprve to bude možná fungovat OK.

Jestli to fórum umí, tak bych ty účty raději jen "uspal", majitel se může po čase objevit mezi "živými".

Odesláno

Vzdyt tak jsem to take myslel - s tim "nevleze" = neprihlasi se :) Vubec nejde o cetnost prispevku..

Odesláno

A ona idealni doba pro ten filtr by se klidne dala nastavit jako doba existence fora/klubu treba lomeno tremi - to by ted vychazelo na (posledni) 4 roky.

Odesláno

Promazávání neaktivních členů je také dobré pro nově se přhlašující členy.

Mě se například stalo při prvním přihlašování v roce 2006,že jsem se chtěl registrovat pod nickem pepíno,ale už pod tímto nickem byl někdo registrován,tak jsem si dal nick Pepito :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...