Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak už máte přezuto?

Recommended Posts

Odesláno

Já i Helča jsme přezuli už v pátek - po loňské zimě ještě na VREDESTEINECH zbylo dost vzorku, tak jsme letos ušetřili a nové gumy nás budou čekat až za rok.

Odesláno

eště tenhle víkend pojedu na letních a až příště pojedu na hory tak vemu už asi zimáky. chtěl bych asi zase koupit kléber krisalp. byl sem s nima nad míru spokojenej. stojí snad 1300kč jedna a sou dost slušný. ale řetězy už v autě mam

Odesláno

Já už mám přezuto pár měsiců vzhledem k tomu, že sem dostal Micheliny 225*60 R15 a chtěl je vyzkoušet (jestli se vlezou a nebudou problémy), čimž sem jim asi taky dal na prdel, ale zimu budou muset vydržet. Vzorek tam je odhazem tak maximálně na tudle zimu, pak pudou zas z kytek.

Odesláno
Původně zaslal: kšanda

za kolik ty disky a kolik vzorku?

po pravde nevim, disky stoji na vrakovisti 700,- kousek (super stav :) ) a na pneu je dost vzorku na beznou prazskou zimu... neni to uz asi uplne to pravy do hor :)

musel bych ho zmerit, nebo muzu vyfotit, ale az za tyden...

Odesláno

Já mám zimní gumy ještě z lonska,ale zatím ještě je ráno teplo,takže ještě chvilku vyčkám a pak poputujou na auto,ale moc se na to netěším,rozměr 145/70 je jak na trabanta:grr

Odesláno

Kdyby náhodou - mám 4x plecháče z Oplu Omega B.

Na žádnýho pížgla asi nesednou protože sou 5x110.

Nechám za nějakou směšnou cenu protože 1. sou trochu zrezlý (na požádání je trochu opravím), 2. zabírají místo.

Odesláno

2 plecháče 5,5J 14 ET24 mi tu ještě zbyly, potřebujou akorát důkladně odrbat a natřít (a předtím zout z těch šlupek, co na nich jsou). Nechám dejme tomu za 600 (oba dohromady). Jinak mám dvě zimní gumy 185/60/14, téměř nejeté, skoro s plným vzorkem - zbyly mi po GTIčku, tak ty už taky nebudu potřebovat... za obě dohromady 1.000,- ... oboje dohromady se slevou za 1.500,- ;)

Jinak přezouvání vidím nejdřív na polovinu listopadu, když už jsme u toho, do tý doby bude teplo.

Odesláno
Původně zaslal: kšanda

Vvitty a samotný disky neprodáváš? zimáky potřebuju pořádný. jezdim každej víkend do hor

no je otazka, jestli se je vyplati vubec sundavat :)))

popremyslim o tom... ale rekneme po 700,- bych disky asi nechal, jsou neodreny a nalakovany nacerno, takze sundat stary a obout novy obuti...

[upravil dne 24.10.05 Vvitty]

Odesláno

Mám na autě krásný široký gumy na li?ácích, tak se mi do toho něchce. Přece jenom z 185tek na 155tky bude trošku znatelnej přechod. Zas ta moje 205ka bude vypadat jak chcípáček :roll:D:D

Odesláno

taky budu prezouvat az bude pod nulou i pres den. Gumy se mi vali ve sklepe, takze je to otazka jen se rozhodnout a prezout ;) navic ty plechace sou skarede a zapadle:bojim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...