honzyh Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 http://www.autocalifornia.cz/detailvozu.php?id=A1181/14 Zítra se na ni jedu podívat. Nějaké rady na co mrknou před koupí? Děkuju moc za odpověd Citovat
MirekCC Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Vzhledem k tomu, že 407 už jezdí nějaký pátek po cestách, tak bych ti doporučil použít funkci hledat, dokonce mám pocit, že koblih69 tu psal i nějaké poznatky, jak vypadá interiér v 407 po 200tis. km, stačí \"JEN\" hledat, přeji úspěšnou koupi Citovat
honzyh Odesláno 7. srpen 2014 Autor Odesláno 7. srpen 2014 Mrknu a zítra uvidím. Měl jsem v plánu Chryslera Voyagera 2.5tdale neumím se rozhodnout. Prostor a novější,výkon a spotřeba atd. Už mě ztěch vybírání aut hrabe. Nakonec vemu Fabiu 1.9sdi a bude klid:) Citovat
Tony Stark Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 ten přední nárazník mi nějak nesedí, ten odstín je dost čudný Citovat
MirekCC Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Heh taky jsem se musel před pár dněma rozhodovat a šel jsem do němce , k autu za mě tolik, že za ty peníze vypadá lákavě i tam byl proveden servis, ale zdá se mi to podezřele nízká cena, aby v tom nebyla ukrytá skládačka [Edited on 7/8/14 19:40 by MirekCC] Citovat
anthraX306 Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Já bych si auto z tohoto bazaru nekoupil neslyšel jsem na něj zrovna pozitivní názory. Citovat
honzyh Odesláno 7. srpen 2014 Autor Odesláno 7. srpen 2014 Jo, Voyager 2,5TD je fakt super nápad Proč?Ptám se vážně. Citovat
olda Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Jo, Voyager 2,5TD je fakt super nápad Proč?Ptám se vážně. To auto je celkově průser a s tímhle motorem dvojnásobnej:bojim Citovat
Satepek Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 přední narazník, levé přední dveře - jiný odstín pravé zadní dveře dole nějaká divná mezera Možná jen mně to auto zvenčí připomíná duhu. Citovat
dusan2 Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Jo, Voyager 2,5TD je fakt super nápad Proč?Ptám se vážně. To auto je celkově průser a s tímhle motorem dvojnásobnej:bojim Ten motor je asi od Alfa Romeo ? Citovat
Hafity Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 VM Motori.... modulární konstrukce.... může být 3válec (Alfa Romeo 33), 4válec, 5válec.... myslím, že jsem ho viděl i v nějakým Scorpiu.... používalo se to i jako lodní motor.... Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Jo, byl, v posledním Scorpiu, tzv. klaunu - neštěstí, na rozdíl od předchozího modelu, kterým měl slabší, ale spolehlivější Indenor. Jinak vybírat mezi starým Voyagerem a 407, to fakt ukazuje na jen to, že někdo neví, co vlastně chce Citovat
Hafity Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 S tím VM jsem se poprvé setkal u Pejšků, když jsem koukal u nich do regálu na ty vyštosované hlavy a byl jsem poučen proč. Už si to moc nevybavuju, ale tuším tam byl problém s borcením materiálu při zpětné montáži. Jinak Indenor byl taky nějakej \"nadnárodní\" motor, jestli se nepletu? Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Hlavně měl každý válec svoji hlavu. Nářez. Kvůli té modularitě, ono z hlediska technologa super nápad (mmch. můj prapůvodní obor ze střední ), akorát to má jednu drobnou nectnost, o to hůř se to chladí a o to raději praská... Indenor byla motorárna, kterou pak požral Peugeot. Citovat
Marcel505 Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Pokud chceš auto jen na ježdění tak by nejrozumnější varianta byla opravdu ta Fabie... Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Jo, Voyager 2,5TD je fakt super nápad Proč?Ptám se vážně. Dobrá kombinace, auto, které už léta vyhrává přední pozice mezi nenejspolehlivějšími auty a ještě s tímhle motorem [upravil dne 10/8/14 20:44 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.