Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že 407 už jezdí nějaký pátek po cestách, tak bych ti doporučil použít funkci hledat, dokonce mám pocit, že koblih69 tu psal i nějaké poznatky, jak vypadá interiér v 407 po 200tis. km, stačí \"JEN\" hledat, přeji úspěšnou koupi :papa

Odesláno

Mrknu a zítra uvidím.

Měl jsem v plánu Chryslera Voyagera 2.5tdale neumím se rozhodnout.

Prostor a novější,výkon a spotřeba atd.

Už mě ztěch vybírání aut hrabe.

Nakonec vemu Fabiu 1.9sdi a bude klid:)

Odesláno

Heh taky jsem se musel před pár dněma rozhodovat a šel jsem do němce :mad:, k autu za mě tolik, že za ty peníze vypadá lákavě i tam byl proveden servis, ale zdá se mi to podezřele nízká cena, aby v tom nebyla ukrytá skládačka :blicismajlik

[Edited on 7/8/14 19:40 by MirekCC]

Odesláno
Jo, Voyager 2,5TD je fakt super nápad :D

Proč?Ptám se vážně.

To auto je celkově průser a s tímhle motorem dvojnásobnej:bojim
Odesláno

přední narazník, levé přední dveře - jiný odstín

pravé zadní dveře dole nějaká divná mezera

Možná jen mně to auto zvenčí připomíná duhu.

Odesláno

Proč?Ptám se vážně.

To auto je celkově průser a s tímhle motorem dvojnásobnej:bojim

Ten motor je asi od Alfa Romeo ?

Odesláno

VM Motori.... modulární konstrukce.... může být 3válec (Alfa Romeo 33), 4válec, 5válec.... myslím, že jsem ho viděl i v nějakým Scorpiu.... používalo se to i jako lodní motor....

Odesláno

Jo, byl, v posledním Scorpiu, tzv. klaunu - neštěstí, na rozdíl od předchozího modelu, kterým měl slabší, ale spolehlivější Indenor.

Jinak vybírat mezi starým Voyagerem a 407, to fakt ukazuje na jen to, že někdo neví, co vlastně chce :P

Odesláno

S tím VM jsem se poprvé setkal u Pejšků, když jsem koukal u nich do regálu na ty vyštosované hlavy a byl jsem poučen proč. Už si to moc nevybavuju, ale tuším tam byl problém s borcením materiálu při zpětné montáži. Jinak Indenor byl taky nějakej \"nadnárodní\" motor, jestli se nepletu?

Odesláno

Hlavně měl každý válec svoji hlavu. Nářez. Kvůli té modularitě, ono z hlediska technologa super nápad (mmch. můj prapůvodní obor ze střední :) ), akorát to má jednu drobnou nectnost, o to hůř se to chladí a o to raději praská...

Indenor byla motorárna, kterou pak požral Peugeot.

Odesláno

Proč?Ptám se vážně.

Dobrá kombinace, auto, které už léta vyhrává přední pozice mezi nenejspolehlivějšími auty a ještě s tímhle motorem :D

[upravil dne 10/8/14 20:44 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...