Roman16 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Zdárek Peugeoťáci. Mám 405 s benzínovým motorem 1,6.Jezdí v pohodě, akorát teď když překročím na dálnici rychlost 100-110km/hod tak začne cukat motor.Mám sešlápnutej pedál na 120km/hod a jede normálně a za chvíli jako když mu dojde benzín a jede setrvačností(přestane táhnout) pustím plyn a znova sešlápnu a zase jede(škubne jako kdybych tam hodil sirku). Za chvíli se rozsvítí na tachometru kontrolka diagnostiky motoru a třeba 10 minut svítí a pak zase zhasne.Nevíte čím by to mohlo být?Nemohlo by to dělat palivové čerpadlo (palivový filtr je nový) nebo něco v vstřikování? Citovat
enikybeniky Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 A co zkusit to napíchnout, co se ta kontrolka snažila říct? Citovat
Roman16 Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 Už jsem to měl 2x na diagnostice a žádné chyby to neukázalo. Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 svicky, zapalovaci civka + zapalovaci kabely, cidlo tlaku v sani (MAP), lambda sonda, to palivove cerpadlo nakonec taky moznost, ale spis zacit v tom poradi jak jsem psal Citovat
vildapl Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 A co třeba palivový filtr? Na dálnici při větší spotřebě proteče málo paliva a motor jede na chudou směs. Po ubrání plynu a snížení spotřeby se tlak zvedne a chvíli to jede normálně dokud zas neklesne. Citovat
Roman16 Odesláno 13. srpen 2014 Autor Odesláno 13. srpen 2014 V dotazu v poslední větě píši , že palivový filtr je nový. Citovat
vildapl Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Promiň, překouknul jsem se. To samý může být čerpadlo pokud dává malé množství paliva. Citovat
i.hladik Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Zdravím...můžete mi někdo poradit,co s měnícími se otáčkami motoru ?Zvláště při ohřátí motoru začnou otáčky pendlovat od 900 do 2700... Citovat
i.hladik Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Hmm..vidím to tak,že se sem mrknu zhruba za týden na případnou odpověď .. Citovat
koblih69 Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Ono se málokomu chce neustále psát to stejné, tkaže kdybys místo čekání, použil hledání máš dávno odpověď. Citovat
OldaK. Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Zdravím, problém s cukáním mám také. Bohužel to není jen když je motor studený, ale i když už nějakou dobu jedu. Tak např. při stání na semaforech cítím jak se auto chvěje. Rád bych to nějak řešil. Popravdě nevím kde začít a tak budu rád za jakoukoliv nápovědu. Samozřejmně se budu snažit někde dojít na diagnostiku zda taky něco zjistí. Ale taky si říkám, možná to již někdo řešil tak co mu pomohlo. Kdyžtak mě naveďte a já zkusím nějakým vylučovací metodou postupně zjišťovat. moc děkuji Citovat
juraj4522 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 mal som podobny problem na 306 1.6 65kw a u mna som mal zle svieckove kable,zelene cidlo teploty,vycistil som krokovy motorcek,cistil som MAP senzor(ktorovy a MAP som mal cele od oleja lebo som tocieval motor do obmedzovaca) ked som vymenil tieto veci tak sa to trochu zlepsilo a nakoniec som zistil ze mam vadnu zapalovaciu cievku a po vymene za cievku Citroen xsara 1.4 vsetko zmizlo tak som obejdnaval novu original na puga lebo som zbytocne nechcel vyhodit cca 100e za cievku skusi ist po tychto veciach mozno to bude nieco z toho Citovat
OldaK. Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Cukání motoru - stále nedořešeno. Seznam oprav: Vyměněny svíčky, zapalovací cívka, repase alternátoru a startéru + nový řemen, čištěna škrtící klapka i map senzor, nová vstřikovací rampa LPG. Toliko výčet provedených úkonů k nalezení zmíněného problému. Vím, že se nejedná o problém, který dokáže identifikovat diagnostika => 0 chyb Zkoušel jsem 3 servisy => 1) cukání prý neznatelné nechat až se pos.re úplně neví kde je chyba 2) výměna cívky > bez výsledku 3) prasklina na svodech > zavařeno bez výsledku Mám pocit když vypnu klimatizaci (ventilaci), že je cukání mírnější (né odstraněno). Stav je stejný se studeným i teplým motorem, při jízdě na LPG či benzín. Cukání se projevuje při stání i částečně za jízdy. Dotaz na vás je tu někdo kdo by uměl takto od stolu poradit? Eventuálně řekl kde by v Praze uměli toto dořešit k mé spokojenosti? díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.