Guest StibTo Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 StibTo, mírni se v tom co píšeš, já i jiní máme právo na svůj názor ohledně kartiček, a Tvůj tón s jakým tady už hodně dlouho píšeš se mě docela přestává líbit, nerad bych napsal přesně to co mám na jazyku;) Opravdu to nechtěj;) Vsak ja jsem take jen vyjadril svuj nazor Tahle debata stejne od pulky prvni stranky patri do sekce Cirkus, tak se klidne vyjadri. Ostatne od Medveda jsem jiz dostal SZ v podobnem duchu toho co mas asi na jazyku ty. Citovat
elton Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 Jak jedna barvička kartičky dokáže udělat tolik vášní. Jako malí. Mám rád tradice, ale nevadí mi inovace. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 Omlouvám se Slavistům, já někdy jednou za čas viděl nějaký fotbal a tam hráli v něčem jiném. Tak jsem vařil z vody. Citovat
Šalda Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 StibTo, vyjádřit svůj názor můžeš stejně jako ostatní, ale chce to trochu slušnosti a hlavně zmírnit tu aroganci. Svůj názor Ti potom někdy řeknu pěkně z očí do očí A neboj, já Ti žádnou SZ psát nebudu, tolik času na Tebe plýtvat nehodlám. Citovat
Vvitty Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 MotoMoto: tak to ale pak nepouzivej jako argument, ja teda fotbal nesleduju ale odvodit z toho ze jednou nekdo nekde hral v jinych nez letitych klubovych barvach, takze klub urcite zmenil barvy a fanousci se neposrali mi prijde ponekud hloupe. Asi bys to ze se posrali nezaregistroval stejne jako to v cem vlastne hrajou... Citovat
Hafity Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 Pokud si toto vlákno přečte neřád, který zvažuje řádství, tak je tu určitá pravděpodobnost, že ho to může odradit.... Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 A pak se divíme že máme málo platících členů. Citovat
MotoMoto Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 To ale přeci nevadí, peněz je v klubu prý dost a není potřeba šetřit. Citovat
MJSytic Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Radni clenove jsou jen o penezich? Aha ... Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 nemám tu coby ,,neřád\'\' co tlachat;), ale stejnak se divím , že se tady stále vytvářejí pseudoproblémy--jako by Vám nestačily ty, které dělaji druzí pitomci kolem Vás (v práci atd.) Citovat
MotoMoto Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 A o čem jiném? Jaký je jiný rozdíl mezi řádem a neřádem? Já vím ještě může volit a být volen, ale jinak je to jen o penězích. Citovat
Hafity Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Je to asi i o výhodách a pseudovýhodách, takže vlastně taky o penězích.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 StibTo, vyjádřit svůj názor můžeš stejně jako ostatní, ale chce to trochu slušnosti a hlavně zmírnit tu aroganci. Svůj názor Ti potom někdy řeknu pěkně z očí do očí A neboj, já Ti žádnou SZ psát nebudu, tolik času na Tebe plýtvat nehodlám. Promin ale zacly se tu resit dost off topic srac*y takze me v urcity moment ta slusnost proste a jednoduse presla ... A na to s tou casovou (ne)investici si vzpomenu az Ti budu delat priste karticku neboj ... Citovat
Šalda Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 S tím s Tebou souhlasím že je to tu už mimo téma, a taky ne každej má zrovna fajn den. S tou kartičkou to je v pohodě, nepoužívám ji, tak je mě jedno že ji budu mít o 2 měsíce později než ostatní A musím říct že se chováš jako správnej náborář nových(prodlužujících) členů Citovat
vasekwalenta Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 nic ve zlym uvazoval jsem o porizeni karty do CLUBU a poprve zaplatit radne clenstvi, ale kdyz vidim ten cirkus tak ............ Citovat
Pepito Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Kdy mám vlastně zaplatit členský příspěvek na rok 2015? Upraveno 24. září 2014 uživatelem Pepito Citovat
Pepito Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 Co mi to dělá? Chtěl jsem jen upravit smajlíka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.