Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kartičky pro řádné členy - edice 2015

Recommended Posts

Odesláno
StibTo, mírni se v tom co píšeš, já i jiní máme právo na svůj názor ohledně kartiček, a Tvůj tón s jakým tady už hodně dlouho píšeš se mě docela přestává líbit, nerad bych napsal přesně to co mám na jazyku;)

Opravdu to nechtěj;)

Vsak ja jsem take jen vyjadril svuj nazor ;) Tahle debata stejne od pulky prvni stranky patri do sekce Cirkus, tak se klidne vyjadri. Ostatne od Medveda jsem jiz dostal SZ v podobnem duchu toho co mas asi na jazyku ty.

Odesláno

Omlouvám se Slavistům, já někdy jednou za čas viděl nějaký fotbal a tam hráli v něčem jiném. Tak jsem vařil z vody. :papa

Odesláno

StibTo, vyjádřit svůj názor můžeš stejně jako ostatní, ale chce to trochu slušnosti a hlavně zmírnit tu aroganci. Svůj názor Ti potom někdy řeknu pěkně z očí do očí ;)

A neboj, já Ti žádnou SZ psát nebudu, tolik času na Tebe plýtvat nehodlám.;)

Odesláno

MotoMoto: tak to ale pak nepouzivej jako argument, ja teda fotbal nesleduju ale odvodit z toho ze jednou nekdo nekde hral v jinych nez letitych klubovych barvach, takze klub urcite zmenil barvy a fanousci se neposrali mi prijde ponekud hloupe. Asi bys to ze se posrali nezaregistroval stejne jako to v cem vlastne hrajou...

Odesláno

Pokud si toto vlákno přečte neřád, který zvažuje řádství, tak je tu určitá pravděpodobnost, že ho to může odradit....:roker

Odesláno

nemám tu coby ,,neřád\'\' co tlachat;), ale stejnak se divím , že se tady stále vytvářejí pseudoproblémy--jako by Vám nestačily ty, které dělaji druzí pitomci kolem Vás (v práci atd.) :(

Odesláno

A o čem jiném? Jaký je jiný rozdíl mezi řádem a neřádem? Já vím ještě může volit a být volen, ale jinak je to jen o penězích.

Odesláno
StibTo, vyjádřit svůj názor můžeš stejně jako ostatní, ale chce to trochu slušnosti a hlavně zmírnit tu aroganci. Svůj názor Ti potom někdy řeknu pěkně z očí do očí ;)

A neboj, já Ti žádnou SZ psát nebudu, tolik času na Tebe plýtvat nehodlám.;)

Promin ale zacly se tu resit dost off topic srac*y takze me v urcity moment ta slusnost proste a jednoduse presla ... A na to s tou casovou (ne)investici si vzpomenu az Ti budu delat priste karticku neboj ...

Odesláno

S tím s Tebou souhlasím že je to tu už mimo téma, a taky ne každej má zrovna fajn den.

S tou kartičkou to je v pohodě, nepoužívám ji, tak je mě jedno že ji budu mít o 2 měsíce později než ostatní :papa

A musím říct že se chováš jako správnej náborář nových(prodlužujících) členů :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...