Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kartičky pro řádné členy - edice 2015

Recommended Posts

Odesláno

Pokud nebyla žádná změna odsouhlasena, platí to, co je psáno a odsouhlaseno - nebo ne?? Takže StibTo nemá psát, že BUDE změna v platbách za členství, ale že se o nějaké změně třeba přemýšlí

Odesláno

Od 1.1.2014 jsme spolek, je to napsáno v tom vlákně, tím pádem stanovy jako celek jsou neplatné. Po dlouhém uvažování a možnostech systému se vedeni rozhodlo přejít na systém 365 dní ;) 

Odesláno (upraveno)

O.K. - pokud je to tedy tak, že vedení se rozhodne změnit stanovy a řádné členy o tom ani neinformuje (natož aby je to nechalo odsouhlasit), pak se ptám jaký má smysl platit si členství?

Podle mně - tedy názor jednoho blbého a rejpavého řádného člena by se až do schválení nových stanov měly staré a členskou schůzí řádně schválené stanovy ctít (ať už je momentální "právní" názor někoho ve vedení jakýkoli). Přechodem z O.S. na spolek dle mého nedošlo k ničemu jinému než ke slovní úpravě. Sami v druhém vlákně píšete, že na změny stanov máte několik let, tak kam tedy ten kvalt a co Vám dává právo vydávat schválený dokument zásadního významu za neplatný?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Medvěde nemáš pravdu, pokud mi nevěříš, prostuduj si zákony, poptej se dotčených institucí jako jsem to udělal já, za 1. my nezměnily jsme stanovy, ale teprve je vytváříme. Na staré stanovy se nelze odvolávat, dokonce ani není možné zvolit nové vedení, protože dle zákona nemáme podle čeho. Jsme v jakémsi přechodném období, které bychom měli ukončit schválením nových stanov a přechodem na zapsaný spolek. Chystané úpravy budou prodiskutovány v sekci pro řádné členy.

A teď upřímně, co Ti vadí na podle mne nejspravedlivějším systému placení členství? Všichni mají jasně dané členství na jeden rok bez ohledu na to kdy si jej zaplatí...  Pokud si zvyklý platit členské v únoru, nic se Ti nezmění... 

Odesláno

Schreeku - nevadí mi systém plateb členského, kdybych o něm hlasoval, zvedl bych ruku. Vadí mi ale právě to, že se najednou píše a jedná, jako by žádné stanovy nebyly, jako by v podstatě najdnou nebylo nic a začínalo se od čistého stolu. Nejsem právník a že se něco děje jsem zjistil dnes - tedy nemám možnost zjišťovat si jak je situace právně řešena - ale snad uznáš, že z čistě praktického hlediska je situace minimálně podivná.

Odesláno

Nově se platí členství na 365 dnů, takže si jej zaplať ve chvíli, kdy ti skončí původní členství :) členství je k zakoupení v eshopu, který aktuálně upravuji

Ještě jeden dotaz,jak zjistím,do kdy mi kartička na rok 2014 platí?

Nikde jsem to nenašel :myslim:papa

Odesláno

Ještě jeden dotaz,jak zjistím,do kdy mi kartička na rok 2014 platí?

Nikde jsem to nenašel :myslim:papa

Konec členství bude vždy zezadu na kartičce... jelikož ty jedeš ještě ze starého systému, tak to máš do 28.2.2015 ;) 

Odesláno

Medvěde mrkni do sekce pro řády, už to tam řeším... Zabýváme se tím ve vedení průběžně od začátku roku, ale dosud byli důležitější věci.... 

Pro ostatní, členství vám platí tak jak jste si jej zaplatili dle starých pravidel. 

Odesláno

Nevím, jak se to dalo pochopit jinak - současné členství platí tak, jak jste byli zvyklí, tj do konce února následujícího roku. To nám dává ještě dost času zapracovat na nových stanovách a dořešit vše potřebné. POTOM se přejde definitivně na systém 365 dní. V tuto chvíli se změnilo jen to, že prodlužování je už přes eshop ...

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Pokracovani kartickove hitparady dnes vecer, vzal jsem tridenni oddychove mimoprazske volno.

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Kartička právě dorazila a je na ní nějaké červené RCZ a né oranžová 206cc :D :D :D :D :D

Móóóc děkuji,vypadá dobře :super:papa

Jo a ještě klubová nálepka,děkuji :super:papa

Upraveno uživatelem Pepito
  • O 2 týdny později...
Odesláno

No tak StibTo, kde má kartičku? Taková doba to je. :D  :D :D  

Ne vážně, že už jste si zase mysleli, že jo??? :bojim  :aut

Gabriel 307, byly volby, je čas dovolených, vydrž, určitě Ti jí dodají. Přeci se bez ní tu chvíli ještě obejdeš, když to vydrželo před tím déle. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...