Fruktis Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 @ozzy56 Značený to tam je jak přistávací dráha, pruhy, srafovani, terciky s odrazkama uprostřed koleji... Už chybí jen navadeci světla a stejně tam hupsaj jeden za druhým...možná by tam mohli udělat výsuvná svodidla... Nepozornost, nevenovani se řízení a nebo jízda po paměti a hned z nich je tramvaj... ozzy56 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 tak potom jeden v uniformě a za 1000 , za měsíc se to roznese po celé Praze Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 Tak vzhledem k tomu kolik řidičů tam padá to řešení asi nebude úplně ideální = dost dobře nerozumím smyslu odsunutí kolejí na pravou stranu ulice, když ve většině pražských ullic mohou jezdit tramvaje středem a i tady tomu tak do nedávna bylo. Ano, Ti řidiči se tam dostávají svou nepozorností, ale neměly by rekonstrukce ulic být vymýšleny spíš s ohledem na odstranění případných kolliizních míst než jejich vytvářením? Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 no to určitě, nakonec proč máme tolik vystudovaných dopravních inženýrů, že ?? , ale to nic nemění na tom, že do kolejí vjede jen osel Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 @ozzy56 To bude tím, že mě třeba na dopravní fakultě učili, kdy má na semaforu svítit zelená. Ale kam položit koleje, o tom se ani nezmínili (nebo jsem zrovna spal) Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 tak jestli se podobně studuje a učí i na medicíně, tak potěš koště Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 jj, když si uvědomím, jakej jsem inženýr, tak se bojím jít k doktorovi Ale neboj, ono tom bude tím, že jsem měl obor "Elektrotechnická zařízení dopravní infrastruktury", takže semafor byl náš Na rozdíl od kolejí ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 K tématu https://mhd86.cz/2021/02/09/rekonstrukce-nadrazni-se-nepovedla-otevrene-kolejiste-pasti-pro-auta-tramvajova-doprava-trpi/ Ono to opravdu asi moc povedený řešení nebude, zkusím se tam zítra podívat a udělat si svůj názor Citovat
sitler Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 uz tam jsou navic i retardery. A stejne je to tam na prd Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 možná by tam měli dát kameru, která bude sledovat řidiče, co právě dělali..., protože při psaní SMS za jízdy a sledování videa chápu, že vjedou na koleje..., já takovým říkám Američani--jako když dávají sušit kočku do mikrovlnky, nebo psa do pračky myslím, že takových přejezdů kolejí je ve státě hafo Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 @Medvěd hodnotit stavbu z hlediska povedenosti nebudu, nejsem na to studovaný, ale minimálně se tam zlepšila cesta tím, že tam má každý svůj pruh pro jízdu. Dříve se tam nevešla tramvaj vedle auta a když stala auta, stály tramvaje, autobusy... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 ozzy56 - ono puvodne byly koleje s vozovkou a jezdilo se tak nejak vselijak ted to tam prej predelali tak inteligentne ze koleje jsou vpravo a jizdni pruhy vlevo pro predstavu v roce 2019 Citovat
Medvěd Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 (upraveno) Fruktis - To je ale ptákovina. Jezdil jsem tudyma roky tramvají k lihovaru, kde jsme měli loděnici a tak si dobře pamatuju, že v úseku mezi autobusovỷm nádražím a lihovarem v době, kdy tam sídlilo ČSAD Smíchov, byly vpravo vedle kolejí odstavené autobusy - ty samo po zrušení ČSAD zmizely a zůstal průjezdný pruh určitě dostatečné šíře pro souběžnou jízdu aut vedle tramvají. Problém mohly tvořit auta parkující vpravo podle kolejí, ale zase si nevybavuju, že by se v Nádražní ve směru od vlak. nádraží ven z Prahy tvořily kolony (max. v místě odbočení vlevo směrem na okruh, kde logicky dávají přednost autům od Hlubočep - ale to spíš autobusů, kterých tam, pravda, jezdí celkem dost). Upraveno 21. listopad 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Fruktis Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 @Medvědano většinu úseku je tam misto, ale před křižovatkou k zastávce lihovaru bylo zuzeny místo a auta se tam cpala do koleji. Pokud tedy byla zasekana souběžna ulice na strakonickou stosovalo se to i tady... Samozřejmě záleželo v jakou hodinu. Za mě to je provedeny dobře, zprujezdnila se křižovatka u lihovaru a dokonce tam myslím zmizeli semafory. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 před 21 hodinami, Vena garážmistr napsal: No ráno jsem odvezl bordel lupení apod. na sběrný dvůr pak jsem zavezl 807 do dílny a pustil jsem se do výměny toho ventilu ovládajícího turbo. No soudruzi konstruktéři asi vypili hodně vína když vymýšleli kam ho umístit. Vystěhoval jsem celé torpédo a celé přepákování stěračů. No a když jsem všechno vystěhoval tak jsem zjistil že jsem krátkej a pořádně tam nedosáhnu abych se k tomu dostal abych to mohl pořádně vymontovat. Tak jsem si dnes vyrobil podložku pod nohy abych tam dosáhnul no s vypětím všech sil jsem to zvládnul přeházet hadičky a kablík a vrátit na svoje místo nový kus, když už jsem to měl takhle odkryté tak jsem vyměnil naftový filtr a poskládal to zpátky věřím že to bude fungovat takže zkušební jízda nebude jen jsem to na x pokus nastartoval v dílně a nechal běžet asi 10 minut aby se srovnala nafta po výměně toho filtru. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 @Vena garážmistr Co jsi tam měnil za motorem je snad jen podtlakový ventil na turbu a EGR,měl jsi to nafotit i pro ostatní. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 Jj Milane ten podtlak k turbu. No vyfotit bych to mohl ale protože na mě dopadlo špatné období tak nemám čím fotit neb jsem minulí týden vzteky rozšlapal telefon a vytáhnul jsem ze šuplíku nějaký fungl noví záložní ale nemá foťák no v šuplíku se válel asi 10 let. A foťák jsem do dílny opravdu nechtěl tahat protože by možná skončil taky rozšlapán. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 Ještě, že to odnesl mobil a ne zákazníkovo auto Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 Tak to bude mít po 10 letech baterii v super stavu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 Hele baterka vydrží tak jak na patlafounu dva dny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.