ozzy56 Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 před 2 minutami, Sawoy napsal: @ozzy56 ... a kdyby na tebe přišla zácpa tak ho udáš v Británii .... pokud seženeš řidiče ... no počkej, nedostatek WC papíru jsem už zažil, a vidím, že ani kapitalismus si nedokáže poradit s čipama atd., tak radši dělám zásobu Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 @Klemoň jj, tak jak píše Vena. Když uděláš přestavbu, tak s C je to ok, když si budeš chtít zajezdit takhle jak to je, tak ne. Ale ještě mě napadá, s C můžeš řídit třeba trolejbus , no ale tam zas potřebuješ zkoušky na drážní vozidla Citovat
Klemoň Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 před 4 minutami, Vena garážmistr napsal: A kdy pro to chceš jet , abych si to poznačil do kalendáře? Venoušku jsi zlatej , ale to by to muselo parkovat jedině u Vašich na zahradě. To byl jen hec - to má 1 490 000 km a rok 1999 . A víš jak to já mám. To si ten obytňák radši jen půjčím. Ale jen mne to jen tak napadlo , když jsem ten inzerát viděl . . . Ale jinak jsi jen potvrdil, jakej jsi kamarád - vždy připraven pomoci . . . Citovat
Medvěd Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 Klemoňu - Znám skupinu, kde je několik "bláznů", co mají starý busy předělaný na obytky. Sám v tom ale vidím velké spousty mínusů a) máš pocit, že chceš krom spotřeby nafty platit ještě mýto? b) gumy na bus jsou taky potřeba obměňovat a nestojej´ pětikačku c) campů, kam se s relativně dlouhým a hodně nízkým busem dá zajet je opravdu málo (a když zajedeš, tak v případě, že zaprší, nevyjedeš) Uzavřel bych to radou: "Sni dál" Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 @Klemoň no však já vím že sice jsi manuálně zručný ale díky bydlení v paneláku vercajkem nevybavený tak vím že by to asi minimálně po dobu přestavby mělo azyl tady a že by se ti druhej pár rukou hodil a myslím si že by to byla výzva pro oba něco takového vytvořit nebo to kup a předěláme to na pojízdnej peugeot club a pražský minisrazíky budou moct bejt putovní. radim.1008, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 (upraveno) Vendo na ty čtyři lidi , co na pražský srazy jezdí , stačí předělat Furgona A tímto téma převoz BUSu uzavírám Upraveno 19. říjen 2021 uživatelem Klemoň Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 Pro inspiraci (ale trošku jiná liga)https://chalupari-zahradkari.cz/zajimavosti/koupil-stary-autobus-a-premenil-ho-na-uzasny-obytny-vuz/ Citovat
Medvěd Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 před 3 minutami, Klemoň napsal: Vendo na ty čtyři lidi , co na pražský srazy jezdí , stačí předělat Furgona Zbytečný Dohodni se s UKčkem a doval s tím Sprinterem, co Tě netěší před barákem Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 před 5 minutami, Klemoň napsal: Vendo na ty čtyři lidi , co na pražský srazy jezdí to mi připomíná naše srazy penzistů... Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 @Klemoň a co třeba tohle http://www.busparty.cz/ Citovat
Klemoň Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 No vidíš , že bych se tím nechal po nemoci dovézt první den do práce , naložil kolegy a jako poděkování, že za mne 2 měsíce makali , dal okruh kolem areálu . . . Citovat
Klemoň Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 (upraveno) Ale možná se toho ani nedožiju - dnes mi v sedm večer zavolala doktorka, že se mám zítra na devátou dostavit. Tak už to mám asi spočítané . . . Tak si to objednejte na rozlučkovou TVL v sedm večer ti zavolá doktorka ? Se mi málem kousla pumpa. . . A proč ? Prý že jsem o 3 roky prošvihl preventivku . A to ti zavolá v sedm večer . . . Ono je to o 767 dní prošvihnuté a ona ti zavolá večer v sedm ??? No comment . . . Upraveno 19. říjen 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 Já myslím, že už budeš zdravej až dost Citovat
radim.1008 Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 Jdi do háje s rozlučkou. Jednu jsem tady už před lety zažil a nebylo to nic, co bych toužil si zopakovat. Prostě ti doktorka řekne, pane Klemoň, vypadáte zdravě, jen trochu na křivo. Co s tím budeme dělat? Napíšeme ty lázně, že jo? Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 před 50 minutami, Sawoy napsal: A na to jsi přišel jak a kde? Já vím že v tom média akorát dělaj bordel a mr..ník místo aby přehledně informovaly, ale antigen platí 3 dny. Aha, máš pravdu. Mezitím jsem někde četl co bude od 1.11. Moc mi to nemyslí poslední dny. Citovat
Klemoň Odesláno 19. říjen 2021 Odesláno 19. říjen 2021 před 51 minutami, radim.1008 napsal: Prostě ti doktorka řekne, pane Klemoň, vypadáte zdravě, jen trochu na křivo No ale ta doktorka o který ty píšeš , tak k té jdu až ve čtvrtek . . . radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.