Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 minutami, Sawoy napsal:

@ozzy56 ... a kdyby na tebe přišla zácpa tak ho udáš v Británii .... pokud seženeš řidiče ...🤣

no počkej, nedostatek WC papíru jsem už zažil, a vidím, že ani kapitalismus si nedokáže poradit s čipama atd., tak radši dělám zásobu 😂

Guest Petr 3008
Odesláno

@Klemoň  jj, tak jak píše Vena. Když uděláš přestavbu, tak s C je to ok, když si budeš chtít zajezdit takhle jak to je, tak ne.  Ale ještě mě napadá, s C můžeš řídit třeba trolejbus 🤣, no ale tam zas potřebuješ zkoušky na drážní vozidla 🤣

Odesláno
před 4 minutami, Vena garážmistr napsal:

A kdy pro to chceš jet , abych si to poznačil do kalendáře?

Venoušku jsi zlatej , ale to by to muselo parkovat jedině u Vašich na zahradě. To byl jen hec - to má 1 490 000 km a rok 1999 . A víš jak to já mám.  To si ten obytňák radši jen půjčím.  Ale jen mne to jen tak napadlo , když jsem ten inzerát viděl . . .  Ale jinak jsi jen potvrdil, jakej jsi kamarád - vždy připraven pomoci . . . :super

Odesláno

Klemoňu - Znám skupinu, kde je několik "bláznů", co mají starý busy předělaný na obytky. Sám v tom ale vidím velké spousty mínusů
a) máš pocit, že chceš krom spotřeby nafty platit ještě mýto?
b) gumy na bus jsou taky potřeba obměňovat a nestojej´ pětikačku
c) campů, kam se s relativně dlouhým a hodně nízkým busem dá zajet je opravdu málo (a když zajedeš, tak v případě, že zaprší, nevyjedeš)

Uzavřel bych to radou: "Sni dál"

Odesláno

@Klemoň no však já vím že sice jsi manuálně zručný ale díky bydlení v paneláku vercajkem nevybavený tak vím že by to asi minimálně po dobu přestavby mělo azyl tady a že by se ti druhej pár rukou hodil a myslím si že by to byla výzva pro oba něco takového vytvořit nebo to kup a předěláme to na pojízdnej peugeot club a pražský minisrazíky budou moct bejt putovní. 

Odesláno (upraveno)

Vendo na ty čtyři lidi , co na pražský srazy jezdí , stačí předělat Furgona 🚚    🙊

A tímto téma převoz BUSu uzavírám  🙃

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 3 minutami, Klemoň napsal:

Vendo na ty čtyři lidi , co na pražský srazy jezdí , stačí předělat Furgona 🚚    🙊

Zbytečný
Dohodni se s UKčkem a doval s tím Sprinterem, co Tě netěší před barákem

Odesláno

No vidíš , že bych se tím nechal po nemoci dovézt první den do práce , naložil kolegy a jako poděkování, že za mne 2 měsíce makali , dal okruh kolem areálu . . .  😉

Odesláno (upraveno)

Ale možná se toho ani nedožiju - dnes mi v sedm večer zavolala doktorka, že se mám zítra na devátou dostavit.  Tak už to mám asi spočítané . . . Tak si to objednejte na rozlučkovou 😉

TVL v sedm večer ti zavolá doktorka ?  Se mi málem kousla pumpa. . .   A proč ? Prý že jsem o 3 roky prošvihl preventivku .  A to ti zavolá v sedm večer . . .

Ono je to o 767 dní prošvihnuté a ona ti zavolá večer v sedm ??? No comment . . .   😞

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Jdi do háje s rozlučkou. :D Jednu jsem tady už před lety zažil a nebylo to nic, co bych toužil si zopakovat. :roll Prostě ti doktorka řekne, pane Klemoň, vypadáte zdravě, jen trochu na křivo. :D Co s tím budeme dělat? Napíšeme ty lázně, že jo? :D:D

Odesláno
před 50 minutami, Sawoy napsal:

A na to jsi přišel jak a kde? Já vím že v tom média akorát dělaj bordel a mr..ník místo aby přehledně informovaly, ale antigen platí 3 dny.

Aha, máš pravdu. Mezitím jsem někde četl co bude od 1.11. Moc mi to nemyslí poslední dny. 

Odesláno
před 51 minutami, radim.1008 napsal:

Prostě ti doktorka řekne, pane Klemoň, vypadáte zdravě, jen trochu na křivo

No ale ta doktorka o který ty píšeš , tak k té jdu až ve čtvrtek . . . :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...