Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na CNC soustruh jsem upnul elektrickou brusku a udělal jsem z toho CNC brusku.

Zákazník potřebuje na kaleném materiálu udělat na čele R1250 a protože jsou tam vyvrtané díry, tak to nemohu soustružit. Tak tím se dnes bavím.

post-33051-0-09058300-1457700876_thumb.j

Odesláno

Sem se taky "upnul". Po té, co jsem po sobě asi 6x přepsal cca 400řádkovej kus kódu jsem se na to vys.... Dnes to nemá cenu, akorát budu pak půl dne hledat, co jsem kde zkonil. :D

Odesláno

Na CNC soustruh jsem upnul elektrickou brusku a udělal jsem z toho CNC brusku.

Zákazník potřebuje na kaleném materiálu udělat na čele R1250 a protože jsou tam vyvrtané díry, tak to nemohu soustružit. Tak tím se dnes bavím.

Proč by jsi to nemohl soustruzit i na tohle jsou vbd, jinac kalene věci děláme dost často.
Odesláno

Dnes mi ppl přivezla spotřebiče do nové kuchyně a snad se to už chýlí ke konci, dnes se jedu s elektrikou a zítra přijde na řadu nový rozvaděč postavit do staré skříně a natahat 50 m dalších kabelů.

post-26723-0-06357500-1457720511_thumb.j

Odesláno

Milan+ - má to několik důvodů, ale hlavní je ten, že už jsem to soustružil, a v ose obrobku, na čele, kde je skoro nulová řezná rychlost to neudělá povrch, který zákazník požaduje. A taky jsou skrz přírubu vyvrtány díry, a jak přes ně nůž mlátí, tak není tvar koule přesný. Proto to brousím, aby to bylo dokonalé. Na středu toho rádiusu se vyvažuje turbína o hmotnosti 12 tun. Jinak kalené věci, dělám také dost často.

Odesláno

dopoledne jsem dodělal ze včerejška 800 kousků kouřovek,pak připravil oběd,trochu vlákniny,čočku a kolečka klobásy,mňam,mňam,po obědě jel s autem do servisu na opravu ,při zpáteční cestě nákup v Lidlu,abych doplnil mrazák,nějaká potvurka už zbaštila zmrzku a za maminou pro vejce od soukromníka,no a odpoledne už se válím a odpočívám

odesláno z Lumie

Odesláno

Pavel dneska dostal odměnu za týdenní snažení a krotí lyže na sjezdovce na Zadově. Bohužel je tu mlha jak u Brčálníku, tak si to užívá jen z půlky.

Odesláno

tak dnes i díky mému tátovi , svázáno 954kilo sběru papíru pro děti do školy, zvládli jsme to za dopoledne, dělat to sám , makám na tom do večera , fujky fujky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...