pštros Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Co jsem dnes udělal? Lautr nic a to jsem v práci Citovat
c.WO.k Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Taky jsem v práci a flákám se, je pátek no :-D Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Na CNC soustruh jsem upnul elektrickou brusku a udělal jsem z toho CNC brusku. Zákazník potřebuje na kaleném materiálu udělat na čele R1250 a protože jsou tam vyvrtané díry, tak to nemohu soustružit. Tak tím se dnes bavím. Citovat
Pacho69 Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Sem se taky "upnul". Po té, co jsem po sobě asi 6x přepsal cca 400řádkovej kus kódu jsem se na to vys.... Dnes to nemá cenu, akorát budu pak půl dne hledat, co jsem kde zkonil. Citovat
OK406 Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Vrátil jsem se z nemocnice po operaci. Citovat
OK406 Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Může psát + dýchat + mluvit, ale je jako pavouk. Citovat
vendelinek Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Hm,tak to bylo asi něco z druhý strany .... Citovat
Milan+ Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Na CNC soustruh jsem upnul elektrickou brusku a udělal jsem z toho CNC brusku. Zákazník potřebuje na kaleném materiálu udělat na čele R1250 a protože jsou tam vyvrtané díry, tak to nemohu soustružit. Tak tím se dnes bavím. Proč by jsi to nemohl soustruzit i na tohle jsou vbd, jinac kalene věci děláme dost často. Citovat
Milan+ Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Dnes mi ppl přivezla spotřebiče do nové kuchyně a snad se to už chýlí ke konci, dnes se jedu s elektrikou a zítra přijde na řadu nový rozvaděč postavit do staré skříně a natahat 50 m dalších kabelů. Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Milan+ - má to několik důvodů, ale hlavní je ten, že už jsem to soustružil, a v ose obrobku, na čele, kde je skoro nulová řezná rychlost to neudělá povrch, který zákazník požaduje. A taky jsou skrz přírubu vyvrtány díry, a jak přes ně nůž mlátí, tak není tvar koule přesný. Proto to brousím, aby to bylo dokonalé. Na středu toho rádiusu se vyvažuje turbína o hmotnosti 12 tun. Jinak kalené věci, dělám také dost často. Citovat
Milan+ Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Tak to pak jo,pokud musí být povrch až na osu,je i fakt ,že takto to vyjde asi i levněji než kvalitní vbd. Co to máš za cnc soustruh? Citovat
vendelinek Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 dopoledne jsem dodělal ze včerejška 800 kousků kouřovek,pak připravil oběd,trochu vlákniny,čočku a kolečka klobásy,mňam,mňam,po obědě jel s autem do servisu na opravu ,při zpáteční cestě nákup v Lidlu,abych doplnil mrazák,nějaká potvurka už zbaštila zmrzku a za maminou pro vejce od soukromníka,no a odpoledne už se válím a odpočívám odesláno z Lumie Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Milan+ - Fermat - Fagor . Ne, není to tak zlé. Nedostatků má spoustu, ale na kusovou výrobu, a větší obrobky, které dělám, je dokonalý. To víš, Mazak to není . Citovat
Milan+ Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Tak jdu na to, doufám, že to po připojení preziji. Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Pavel dneska dostal odměnu za týdenní snažení a krotí lyže na sjezdovce na Zadově. Bohužel je tu mlha jak u Brčálníku, tak si to užívá jen z půlky. Citovat
Milan+ Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Rozvaděč je hotov, jde se montovat, kdyby byl black out , tak je jasné odkud fouká. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 tak dnes i díky mému tátovi , svázáno 954kilo sběru papíru pro děti do školy, zvládli jsme to za dopoledne, dělat to sám , makám na tom do večera , fujky fujky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.