Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U Labe De iure jenom já bo @Pe.Tr je náplava od silnice 🤣 Ten bydlí na břehu Labe asi jako @Vena garážmistrbydlí u Lidlu. Ale jo, i u něj je míň než v Nera mezi panelákama, kór když jsou vedra.

A abych nebyl OT: když to nejde venku, musí to jít vevnitř.

IMG_20210828_124959.jpg

Odesláno

Tak já ho teda mám obvykle v levý nohavici 🤣

@Pe.Tr TVL myslíš tu betonovou rouru co máš zakopanou pod pozemkem? 😋

Před tebou a za tebou to je Kojetický potok, to je fakt, to se musí uznat . Ale kdyby tu byl nějakej hnidopich, jakože není, tak by mohl tvrdit, že máš na pozemku leda tak čárkovaný nic. Jenže já jsem optimista a tak ti přiznávám věcný břemeno místní Punkvy. Vyjížďky pro školy a na ISIC jsou se slevou?

Guest Petr 3008
Odesláno

@Sawoy přesně, do trouby kačenu, než se upeče je teplo 🤣.  To tam máte ještě nádherně, u nás doma 19 stupínků

Odesláno

No holt když jsme stavěli tak jsem měl asi víc štěstí než rozumu a díky tomu mám dneska 22 let "novej" celkem slušně zaizolovanej barák. Ani když v 10 pod nulou odešlo čerpadlo na kotli tak tu nebylo tři dny pod 19 a se 17 kW krbovou vložkou sólo nenapojenou a bez výměníku i 22.

Odesláno
před 3 hodinami, Sawoy napsal:

A abych nebyl OT: když to nejde venku, musí to jít vevnitř.

Ale jde, já si to v pořádném lijáku zařídil takhle:

2021-08-27 17.11.53.jpg

2021-08-27 17.12.01.jpg

Je fakt, že každoročně touhle dobou dělám gardenparty a až do letoška jsem každý rok musel stavět na zahradě partystan 3x6m, jako ochranu proti slunci. Letos poprvé se akce uskutečnila v garáži.

Odesláno

Kolik slunečníků/altánů pocítilo že Oheň nelže?🤣

Návštěvník
Odesláno

Ty vogo jestli je vám zima, tak je vám třeba přidat robotu. Já jsem zpocený až na kulách. 

20210828_172755.jpg

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@HanysRDámské osazenstvo bude nadšené 🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...