Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tyhle experty "léčím" tak, že podřadím, levou nohou lehounce brzda - jen co by se rozsvítily brzdovky, jen ťuknout, aby ten lepič za mnou nezačal gumovat a neměl sám v zadeli ty za ním, a současně plyn a mírně zrychlím. Samozřejmě podle situace .... a hned je odstup.

Odesláno

no já jel dnes podle předpisů, když ráno v telce strašili, že se bude měřit rychlost, ale ten idiot si myslel, že když se na mě bude tlačit, tak mu uhnu 🖕, až v Opavě na rondlu jsem odbočil jinam, tak se mě zbavil, ale polské hovado, to se jinak nedá říct  😉

Guest Petr 3008
Odesláno

To jsem ti mohl ještě nějaké přihodit, to už bys ani nepoznal  🤣

Návštěvník
Odesláno
před 37 minutami, ozzy56 napsal:

pořád se mě snažil popohnat, troubil, blikal, ale bylo to marné

Mi neříkej, že mu s osobákem neujedeš? Tedy, pokud si taky nejel něčím velkým. :myslim

Návštěvník
Odesláno

Tak z takových mám orošené čelo a tak jak se s každým snažím vyjít tak tyhle č.r.ky bych střílel. Tohle je sviňárna neskutečná. Já bych mu určitě ujel protože alespoň já na toto nemám nervy. 

Návštěvník
Odesláno
před 10 minutami, Milan+ napsal:

@vagi    Píše ,že jel podle předpisů.

A kolik může jet náklaďák a kolik osobák mimo obec?

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Co to dá 🤣 Jinak zrovna dnes jsem jel za kamionem se Slovinskýma značkama a už dle stylu jízdy šlo vidět, že to má v hlavě srovnané. Vyloženě bral ohled na okolí a to klobouk dolů. Někdy si říkám že ty psychotesty udělá každý nevyrovnaný jedinec. Dle zkušeností je nejhorší Polsko, Ukrajina, Rumunsko apod. Ale zase nejde na to dělat paušál. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Pokud se nepletu, tak náklaďáky můžou max 80 ( i kdyby 90), tak pokud dojíždí osobák, který má na tacho ( cca)95, tak v náklaďáku musí mít vyřazený omezovač a cinknutý tachograf

Odesláno

tak ještě jednou--jel jsem podle předpisů a Polák s kamionem mě chtěl popohnat, abych jel rychleji, já ale rychleji jet nechtěl, když prý dnes policie měřila rychlost, Polák měl Mercedes a tu třícípou hvězdu mám určitě vytlačenou na zadním skle 🙈😂

jinak tyhle kamiony s kládama mám nejraději v protisměru v zatáčce, pořád mám pocit, že na mě ty klády spadnou 😯

Návštěvník
Odesláno

Pak si jezdíme do Polska pro naše dřevo 😁 Tak jak pro Borůvky z CZ strany Beskyd 🤭

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...