Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 17. 11. 2019 at 15:50, ozzy56 napsal:

dnes jeseníky-ostrava a jízda v pohodě, žádný divoký debil na cestě, asi jsou na demonstracích, kéž by to tak bylo vždycky :super

divný, že sis mě nevšimnul :D:D:D ,ale v tom Komárově jak se cesta zužuje do jednoho pruhu před tratí , v so i v neděli tam teda každej hrozně zmatkoval , kkti :D

Odesláno
před 4 hodinami, Davidak79 napsal:

pokud mu to nejde sundat silou , tak má něco samo doma , protože tyhle kupované krámy fakt nejsou  na pevnost. V sobotu jsem to montoval  , daj k tomu 8 hmoždinek na metrovou polici a ty trubky tam sotva drží .

To co dál odkaz @Péťa, tak to drží, pokud jsou k tomu adekvátní hmoždinky, snad na to nechceš dávat 20 kil. A na metr stačí 4.

Odesláno
před 1 hodinou, brixtr napsal:

@Pe.Tr naprostý souhlas... ted jsem dorazil domu a jsem ko kvuli dvoum poličkám 😂

Pokud nejdou, rozbít to prkno a zbytek fricka, není tam na malbě co zkazit. 🤔 

Odesláno (upraveno)

No protože spousta z těch vozejků co se prodávaj nemá technickou a protože je to většinou výroba  " made in koleno " případně made in fabrika kde stavitel takového skvostu pracoval tak bývá problém s tím že tomu nechtějí i když to bylo schválené do provozu technickou prodlužovat a třeba jen na základě toho že to nemá výr. číslo nebo číslo rámu.  Nebo prostě tomu jen technická propadla a používali to jako vlek za traktůrek a teď už ani to nepotřebujou tak to zkusí za nesmysl prodat ona se kafka vždycky najde.  Bejt Tebou tak koukám po vozejku fabrický výroby protože na rozdíl od těch " made in koleno" bude jistota že budou bez problémů procházet STK a že se na ně seženou ND.

doplnění :

Nebo kdysi se prodávali stavebnice vozejků a byli tuším dva typy. Kompletní stavebnice kdy jsi koupil vozejk v " demontu" a jen jsi ho poskládal nebo to byla jen oj s čubou a uchycením k nápravě a náprava s kolama a zbytek už byl na tvůrci. Taky se prodávali i hotový z těch stavebnic. Tuším že se to prodávalo pod značkou Sport jacht  a většinou to mělo takový ty malí kola. Měli jsme ho tahával jsem ho ještě s Berlingem ale měl spoustu úskalí sám o sobě byl těžkej a nosnost nebyla nějak zázračná. A ty malí kola taky žádná hitparáda. teď tahám " Handy 14 " tuším ten je vcelku na to co potřebuju dobrej.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Tak dřív se vleky stavěli normálně doma, mám taky na malých kolech 2 vleky v TP vlastní výroba (vyráběno komplet včetně spojovacího zařízení - na excentr po otočení rukojeti, jen se koupila holá náprava a disky s pneu. I osy kol se dělali) a na STK teda žádný problém, koukne na číslo na oji, vezme za kola, za oj jestli na kouli nevaklá a koukne jestli svítí. Najeli už desetitisíce kilometrů a pohoda, jen je třeba dávat pozor na váhu, přetížené rádi bouchaj kola.

Dneska ale v akci za pár šupů koupíš nový vlek na velkejch kolech a na takové to občas něco potáhnout to stačí.

Odesláno

Jasně ale i fabrický můžou bejt bezpapíru protože byli určený třeba za traktor a ty mít papíry nemusí/nemusely.

Jinak dnes jsem zaplatil 700 Kč výpalného MěÚ  Říčany za pirátskou jízdu na " obchvatu" 59 na 50 . Bodejť by se všude neplkalo o tom jak dobře se v Říčanech žije když od okolo jedoucích vybírají takové mítné. 

Odesláno (upraveno)

Taky? Kolega z práce tam taky nedávno posílal příspěvek do městské kasy. :D Též 700,- myslím za 57km/h.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

taky jsem dostal pokutu za 56 km v obci a dva body k tomu, je to už pár let a policista byl šťastný, že někoho konečně chytil, no jasně--nakaká to , ale když si spočítám, kolikrát tam jedu i 90, tak furt OK

představte si, kdybychom platili za všechny přestupky, které běžně děláme 😂

Odesláno

@ozzy56 No to by byl pru..er. 
A chodilo by se pesky a ne jezdilo  :)
Ja to tak taky beru a vetsinou se ani nejak nehadam - pokud jde jen o penize Ok pokud jdou body je to horsi - prec me to "zivi"
Ale jednou jsem o papiry uz prisel a vsude kde je nejake omezeni jen do +20 ;)  jako vychovny pohlavek u me toto funguje. :D

Odesláno
před 13 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

pokukoval jsem po nejakem levnem vozejku za auto

Jaká velikost ložné plochy a nosnost?

Odesláno

No dohrabal jsem zbytek listí na zahradě,navozil 4 kolečka dřeva ke kotli.Dodělal jsem odkládací podložku pro levou nohu do svého Pážete 2008.Nepochopil jsem,na čem šetřili.I u R19 z roku93 byla plastovogumová.Mám automat a po dušičkách jsem nemohl koberec ani vyčistit. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...