sitler Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 ja si pro nej jedu odpoledne , tak snad mi nenaroste druha hlava Citovat
Návštěvník Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 Tak právě mi přišel od Sygic email že Google konečně povolil navigace jiných pro Android Auto. Nicméně za to Sygic chce 1079,99 Kč Citovat
miroska Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 Dneska jsem ještě koupil sadbu salátu,kedluben a celer,Sice tu svítí,ale kosa jak v březnu.Včera jsem jel na vyšetření do Brna a u Jihlavy to vypadalo jak v lednu.Na D1 místy mlha jak nad Londýnem.Na Bystrc jsem jednou blbě odbočil a bylo z toho skoro 15 km,pak všude jen zákaz odbočení nebo objíždka.Naštěstí jsem termín stihl.Bohužel,ted jen čekám na výsledky,jestli to je pozitivní,nebo ne.Když to posloucháš,tak jsi jak ve snu.Takže pánové,příznaky s prostatou nepodceňovat!!Cesta domů sice v pohodě,ale nálada nic moc,se ženou jsme drželi bobříka mlčení.Musel jsem si večer chvíli posedět s Božkovem,aby se chtělo spát.Už mám taky kod na očkování,a chtěl jsem se zeptat.Evidovali jste se na netu přes MZ,nebo někde přímo v očkovacím centru? Diky Mirek ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 Evidoval jsem na NETu 3 lidi, všichni v pohodě. Mě a partneku evidovala přímo koordinátorka očkování v nemocnici a to také v pohodě. miroska ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 Mě evidoval na NETu Péťa, a v naprosté pohodě Citovat
Lihous Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Dnes potesujici zprava. Na eBay jsem koupil kameru "za ucho" takove male lehoucke v 4K provedeni obchodnik byl na Sri lance" no doba dodani skoro tri mesice ....? No a jelikoz se pomalu priblizil konec casu kdy mel balicek prijit zacal jsem obesilat kolegu prodejce kde ze je zasilka - nejdriv jako ze odeslano a ja za to nemuzu pak nastal obehrany zpev Covid19 to ja ne - a nakonec jednoho rana pred tydnem zruseny jeho ucet Tak ze reklamace a kolecko u eBay s vyjadrenim prodejce vyjadrenim me a nakonec vraceni castky z duvodu NEkomunikace prodejce - za me spkojenost sic to bylo "jen" 105 dolaru ale proc mu je nechavat. A jake pouceni z toho - "hajzlici jsou vsude na svete" Pepito, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 V 23. 4. 2021 at 7:16, Lihous napsal: @Sawoy Tak nebylo to zrovna hodne a neprijde me 300 hlasit to jsou pro nas drobne. Tak teď mi z toho vychází buď že jsi předem hlásil výběr 300 Kč což nechápu proč nebo šlo o 300 kKč což mi zas nepřijde úplně jako drobné. Třetí možnost je že jsem blbej já, ztratil jsem se někde mezi tvými uvozovkami a nepochopil jsem nějakou skrytou ironií Lihous ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 No já souhlasím s názorem , že 300 000 Kč nejsou drobné . . . Tedy takto , také už jsem nesl po kapsách bundy cca 1 250 000 Kč a moc příjemné to nebylo ale .... Lihous ber to tak , že 20 x 300 000 ??? Nebo si snad myslíš, že jsi jediný který si přijde pro větší obnos ??? A kdyby to nikdo nehlásil , tak jako banka není vědma . . . Musíš se na to podívat i pohledem druhé strany a volných prostředků Péťa a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 @Klemoň Souhlasim nejsou to male penize hlavne coby setreni utratit jdou lousknutim prstu kolega potreboval pujcit .... Ale pokud si banka musi rezervovat cca 10 prumernych platu tak se muzu zase ja ptat jakou ma rezervu kdyz je bankou A s ohledem na vyvoj cen jako takova suma me fakt uz dnes neprijde jako nejake velke penize. Citovat
Péťa Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Pobočka banky ale není schopná mít na každé pokladně několik milionů v hotovosti. To by byly peníze, které jim jen leží. Myslím, že se to dá pochopit. Lihous, Fruktis a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Nejde o to jakou má banka rezervu. Tady jde o množství peněz na pobočce. Můžou mít třena deset milonů v sejfu, ale přijde deset lidí pro milion a pak přijdeš ty pro 5000,- a nebudou je mít. Prostě plánujou a vyšší sumy chtěji vědět dopředu. Citovat
Lihous Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Dobra Vy a maminka ma vzdycky pravdu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Dnes jsem koukal na autosalon a už koukat nebudu. Ženská co testuje Jaguar jestli se dají pohodlně za volantem žrát Chipsy, sysel šišlavý Franta co dělal rádoby test na Jeep Gladiator atd, děs. Je to odpad. Citovat
Péťa Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 před 14 minutami, HanysR napsal: Ženská co testuje Jaguar jestli se dají pohodlně za volantem žrát Chipsy To je u auta opravdu důležitá erchonomická vlastnost Pepito ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Ta ženská je tam bolestná. Úroveň tohoto pořadu je čím dál horší. miroska ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 @Péťa Tak to vidíš, taky jsem to netušil. Prý jestli je to auto vhodné pro denní používání tak že to musí vyzkoušet. Kafe, pití, chipsy apod. Prostě dobytek ženská. Ještě kýbl zmrzliny si tam měla vzít. @HonzaZ Naprosto s tebou Honzo souhlasím. Ta ženská je fakt tragická, hned za ní je Franta. Já ani nedokážu vnímat co říká jak jsem nervní z toho jak šišlá. Jako chápu že za to nemůže ale hergot co leze do TV? Asi proto to nemůže dělat každý. No a ty kecy kolem to je další kapitola Jediný kdo ještě trochu jde tak je Pepa a když už stojí díl za prd tak se člověk alespoň nasměje. Citovat
Klemoň Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 JJ , Pepu má taky rád - to je sympaťák . Ale jinak je pravda, ža jako celek ten pořad odešel někam . . . miroska a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Teď jsem na to koukal a to co píšete mi vůbec nevadí. Spíš nechápu recenzi (velmi krátkou ale i tak) na supersport co se s ním stejně může jen na okruh. Ani jeden z moderátorů mě nevadí ata holka je náhodou někdy i výstižně vtipná. Tak každý to vidíme jinak. HonzaZ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.