Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, HanysR napsal:

Kde bydlíš ty nevím, sypu si popel na hlavu :mad:;)

@radim.1008bydlí kousek...ještě o chloupek výše :D

Odesláno

Zařadil jsem se mezi Covid pozitivní . . .  Copak ta zimnice je sice opruz, ale žádný problém . Ale ta podělaná bolest hlavy až na zvracení nic moc a tak si jdu zase lehnout . .   Snad to zaspím . . .

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Petr 3008 napsal:

žiješ ?  Já jen jestli jsi nevykrvácel  ? 

Žiju...sestřičku jsem upozornil na můj problém krvácení z nosu...a byla něžná... :D  :D

A jinač negativní...nicméně, myšlením stále pozitiv :D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

@Klemoň

Vím o čem mluvíš,taky jsem si tím prošel,přesně jak píšeš,k tomu aby toho nebylo málo, mi to vlezlo do očí a skoro jsem přestával vidět,vypadalo to jako když mám igelit přes oči,všechno rozmazaný,když jsem potřeboval někam jet,vozil mě syn,skoro 3 neděle jsem trpěl, chytli jsme to s maminou oba dva

Takže držím pěstičky ať se ti to co nejdřív srovná

Odesláno

Uz druhy den si davam do poradku ruce od nejake "asi" nenaredene samospasne dezinfekce napatlane v nedeli v nejakem marketu :(
Ruce stale bile kuze rozpraskana krvave jizvicky - klasicke kremy se nejak neosvedcuji tak si dnes dopreju olivovej olej ale jak dopadne loznice potazmo postel ....

Cert nam bylo toho "viru" dluzno a vsechny ty samospasne opatreni :(

Odesláno
před 4 hodinami, Lihous napsal:

Uz druhy den si davam do poradku ruce od nejake "asi" nenaredene samospasne dezinfekce napatlane v nedeli v nejakem marketu :(
Ruce stale bile kuze rozpraskana krvave jizvicky - klasicke kremy se nejak neosvedcuji tak si dnes dopreju olivovej olej ale jak dopadne loznice potazmo postel ....

Cert nam bylo toho "viru" dluzno a vsechny ty samospasne opatreni :(

Nejake cosi asi, a asi nekde..... Tvl co tim chces rict??? 

Odesláno

@Scratch Co s tim chci rici - ze netusim kde jsem si to dobre naplacal na ruce.
Bohuzel pro me v nedeli jsem vyrazil po zhruba 14dnech na nakup - rozumejme vetsi nakup a ikdyz s ledascim v tato dobe proste nesouhlasim tak jsem "ohleduplny" k okoli a jedna z veci je i dezinfekce rukou.

A kdyz si vzpominam tak jsem navstivil - konkretne Benzinku v Tynisti Penny v Tynisti pak jsem byl v Rychnove Kaufland Lidl Tesco - a ted me prosim reknete kde jsem si to konkretni naplacal na ruce a co s tim jako VUL chci rici
vse co jsem ted napsal je ZALOVATELNE pro ujmu na dobrem jmenu a jak ja mam oznacit ze konkretne tahle provozovna ma neco spatne ;)
Proto to neurcite neadresne a nikoliv je to toto!!! Navic klidne kombinace vseho - a klidne me muzete napsat jsi trouba pokud se dezinfikujes 20x dene - a cast z vas bude mit pravdu.

Uz to chapeme - nejsem clovek ktery sedi jen doma na zadku a diky bohu zatim jeste ziju ;) ale na druhe strane se snazim tu absurditu ramcove dodrzovat - tak ze prace a domu ono stejne nikde nic otevrene neni tak proc jit
problemum naproti - jako vysvetleni staci :)

Klidne po SZ vice

Odesláno
před 57 minutami, Lihous napsal:

@Scratch Co s tim chci rici - ze netusim kde jsem si to dobre naplacal na ruce.
Bohuzel pro me v nedeli jsem vyrazil po zhruba 14dnech na nakup - rozumejme vetsi nakup a ikdyz s ledascim v tato dobe proste nesouhlasim tak jsem "ohleduplny" k okoli a jedna z veci je i dezinfekce rukou.

A kdyz si vzpominam tak jsem navstivil - konkretne Benzinku v Tynisti Penny v Tynisti pak jsem byl v Rychnove Kaufland Lidl Tesco - a ted me prosim reknete kde jsem si to konkretni naplacal na ruce a co s tim jako VUL chci rici
vse co jsem ted napsal je ZALOVATELNE pro ujmu na dobrem jmenu a jak ja mam oznacit ze konkretne tahle provozovna ma neco spatne ;)
Proto to neurcite neadresne a nikoliv je to toto!!! Navic klidne kombinace vseho - a klidne me muzete napsat jsi trouba pokud se dezinfikujes 20x dene - a cast z vas bude mit pravdu.

Uz to chapeme - nejsem clovek ktery sedi jen doma na zadku a diky bohu zatim jeste ziju ;) ale na druhe strane se snazim tu absurditu ramcove dodrzovat - tak ze prace a domu ono stejne nikde nic otevrene neni tak proc jit
problemum naproti - jako vysvetleni staci :)

Klidne po SZ vice

z tohoto duvodu si nosim vlastni dezinfekci od zacatku. Je mi naprosto jasne, ze takove retezce v ramci nakladu tam daji tu nejlevnejsi *neumím psát slušně*ku (coz je pochopitelne)..... je dobre si ty ruce dezinfikovat, o tom zadna. jen to bylo napsano fakt zvlastne pro mne. No aspon mas reseni na tvuj problem. Pokud mas v okoli nekoho s detmi, tak zkus zda nemaji sudocream :)

Odesláno

@Lihous To je problém koupit si pár jednorázových rukavic ? :aut

20210324_092451.thumb.jpg.abe6dd0a717bdd4ed612cd7a77786aed.jpg

Co myslíš, těmi "samospásnými" opatřeními?

Je super, jak každej Jouda co s Covidem nepřišel do styku brečí... - "Mamíííí - nemůžu ven se psem za hranice vesniceeee!!"😭 - "Mamííííí - nemůžu do Polska pro levnou naftuůůůů!!!!"😭

Škoda psát...

Odesláno (upraveno)

@pavelu96 Spravne kazdy kdo neprisel a kazdy kdo nemuze spravne .... ! :)

A rukavice Ok to neni spatny napad mam doma plnou krabicku od prvni vlny ale mam je doma - navic do ted ac se tim dezinfekcnim bordelem matlam tak takovato reakce jeste NEBYLA az ted ....

A pro vsechny kdo nebreci a jdou tomu naproti / mysleno ironicky / - lekem je dobra nalada dobre jidlo piti byt v klidu a jako bonus doporucuji vsem prestat sledovat COVID news pak je hned svet veselejsi

Joo a potrefena HUSA se ozve - v Pl jsem nebyl od rijna / listopadu ale diky tomu co vidim na Pc v aute nemam duvod neverit ze  v Pl maji naftu lepsi ikdyz ne levnejsi
a nakup netusim kolk je ted treba veprova krkovice ale kdyz jsem si u nas kupoval za 179Kc/kg bez kosti tak verim ze v Pl bude max 20zl bez akce cca 120Kc/kg

Jinak kdyz  jsem tam byl 3 i 4 do tydne proc se nezastavit a nenakoupit stejne tak jako v nemecku rakousku ale i francii italii proste ja s tim problem nemel a nemam jen ted proste sedim na zadku doma
a pomalu me to prestava bavit jak asi vetsinu naprosto normalnich lidi.

A aby to nevypadalo jak "vipada " vrele doporucuji viz odkaz skutecne chutne a pritom prekvapive jednoduche :)

https://www.televizeseznam.cz/video/s-kucharem-u-plotny/konfitovany-bucek-jednoduche-levne-jidlo-povysene-k-dokonalosti-64137672#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=CkeNzCzTWV6-202103172221&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Pekny den vam vsem  :papa

Odkaz  pripadne smazte pokud by odporoval pravidlum

IMG_20210324_111453.jpg

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...