Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

.. No před 14ti dny jsme vyhodili Electrolux pračku co stála cca 14 tisíc a stáří 8 let. Každopádně to byl hrozný šrot už od počátku. Byla hodně hlučná na to že měla invertor motor, vibrace při ždímání šílené že by uspokojila frontu ženských (ano, nožičky atd byly vyštelované), prostě celkově nespokojenost. Po 8 letech se Vysypalo ložisko a po sdělení opravy za 7 tisíc jsem řekl dost. Vyhodil jsem to, koupili jsme pračku LG a od počátku vím, že dle projevu super stroj. Ale je to nejvyšší model se dá říct takže cena vysoká. 

Jinak ano, Minsk jsme měli doma taky brutálně dlouho a utahat nešla 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

no, mám i vyjímku--před cca 15 lety jsem koupil televizi SONY za 25 000 v akci..., v té době to nejlepší na trhu 😲, úhlopříčka 72cm, váha televize po vybalení 51 kg 😲, po dvouleté záruce okamžitě porucha, oprava cca 4000 kč, od té doby jsem na tuto značku zanevřel :roker

Odesláno
před 7 minutami, HanysR napsal:

Minsk jsme měli doma taky brutálně dlouho a utahat nešla

No od nás šla funkční , 45 l mrazáku pro 4 členou domácnost, ale už pak fakt málo :papa

Guest Petr 3008
Odesláno

Minsk byla klasika, měli jsme snad všichni.  A Tatramatka taky dost dobrá, vždycky jsme jí naháněli po bytě, takže žádná nuda jako dneska :papa

Návštěvník
Odesláno

Tak my jsme měli i Romovku s vertikálním bubnem na ždímání a vedle byla lázeň na praní. Taky to bylo navěky a pak když už to mamka nepoužívala tak v tom zavařovala na 90°C 🤣 Dávám ilustrační fotku 😁

7897705-pracka-se-zdimackou-romo-1.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

jj, tu si taky z domova pamatuju. Měli jsme poloviční a zvlášť malou ždímačku, která se dala do vany a po celou dobu ždímání se musela držet.

Odesláno

Tak začal haprovat průtokový v prádelně, takže rozborka, vyčistit,zkontrolovat, začínáme kohoutem přívodu vody.

Vypadá,že propouští armatura,tak uvidíme.

16152181221246740296255331404643.jpg

1615218193664642899315352463057.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, Petr 3008 napsal:

malou ždímačku, která se dala do vany a po celou dobu ždímání se musela držet.

Neměla nahoře takovej čudl, kterým se brzdil buben? A byla na třech nohách z pěnový gumy?

Guest Petr 3008
Odesláno

jj, přesně, čudlem se brzdilo a tři gumové nohy - to se mi už ani nevybavilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...