Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ozzy - tak tos mi mou radost ještě znásobil, páč Galaxa má kompresor umístěný do jednoho z mnoha podpodlahových prostor a já tak nebudu muset řešit jak vyfukovat a následně balit pytel voňavý od spálené nafty 

Guest Petr 3008
Odesláno
před 21 hodinami, HanysR napsal:

Já to viděl asi dva dny zpět naživo a musím říct, že je to neskutečná podivnost. Předchozí generace co má @ozzy56vypadá mnohem lépe. 

Je zajímavé, že se nám většinou líbí ty předchozí generace.. možná asi trochu stárneme. Za mě se to správným směrem neubírá.

Guest Petr 3008
Odesláno

@Péťa past dorazila a už se snaží na zahradě. Úspěch ale zatím nemám. Past sice už dvakrát sklapla, bez úlovku. Zdá se mi, že ten myšák do pasti před sebou natlačí vždy trochu země a tím past sklapne.. ??

Odesláno (upraveno)

To se naučíš a vychytáš to :super Já dělám tím vykružovákem vždycky o něco hlubší díru a pak tou kovovou tyčkou ještě vyčistím vodorovné nory, tím se dosype ta větší díra ;)

Upraveno uživatelem Péťa
Guest Petr 3008
Odesláno

No však já nepolevím. hned zítra budou další pokusy.. jestli to teda nezmrzne na beton.

Odesláno
před 50 minutami, Petr 3008 napsal:

Je zajímavé, že se nám většinou líbí ty předchozí generace.. možná asi trochu stárneme. Za mě se to správným směrem neubírá.

U mě se to zlomilo asi kolem roku 2000, možná maximálně 2010 - ale to už opravdu s výhradama. Prostě jak se "eko-bojůvky" dostaly do stavu, kdy je i běžní a normální lidé začali poslouchat a nechávat se jejich "problémy" omezovat, šel pro mě vývoj automobilů (a vlastně téměř veškeré techniky) do kopru - čím míň blbin je potřeba pro to, aby věc fungovala, tím míň se bude kazit a tím levnější provoz bude mít. Současný vývoj ale nsbral přesně opačný směr - navěsíme na jinak jednoduchou věc milion pikačovin, zabalíme je do eko pozlátka a donutíme uživatele, že si to musí kupovat i když je provoz násobně dražší než by musel být a věc vydrží razantně míň 

Odesláno (upraveno)

V zásadě bych souhlasil, až na to, že spousta kurvítek není kvůli eko. Něco je pro bezpečnost, ale většina pro pohodlí.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

To se naučíš a vychatáš to :super Já dělám tím vykružovákem vždycky o něco hlubší díru a pak tou kovovou tyčkou ještě vyčistím vodorovné nory, tím se dosype ta větší díra ;)

Ta past vypadá jak, potřebuju něco k máti? 

Odesláno (upraveno)

Jo, Ozzy, souhlas.

Taky by Tě zajímalo jestli by se našel takový výrobce, co by povolil nakonfigurovat si takové auto, které by bylo de facto holotou srovnatelnou s auty z před 20ti let? Tzn. žádné start/stop systémy, žádné vypínání válců, žádný e-call - ale prostě jednoduché auto co nemá jinou ambici než Tě dovézt z bodu A do bodu B? 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

tak člověk chápe, že co je v zákoně, tak v autě musí být :super, ale to ostatní si vyberu sám--jsem si myslel pod slovem KONFIGURATOR-- ale někdy si nemůžeš vybrat ani barvu 😯, což už není ani k smíchu

Guest Petr 3008
Odesláno

No právě.. Nedávno jsem koukal na konfigurátor nových modelů a tam fakt už není z čeho vybírat. Pevně stanovené výbavy, hodně osekané doplňky.. Já bych vybíral hodně těžko a spokojený bych rozhodně nebyl. To co nechci bych mít musel a to co chci mít nemůžu.

Odesláno
před 6 minutami, Petr 3008 napsal:

Já bych vybíral hodně těžko a spokojený bych rozhodně nebyl. To co nechci bych mít musel a to co chci mít nemůžu.

Takže vlastně typická ženská ...:D

Odesláno

jak píšu nahoře--když si už si nemůžu vybrat barvu, kterou samozřejmě chci taky zaplatit, tak potom k čemu je konfigurátor??  proč si mám kupovat nejvyšší výbavu, nebo motor který nechci, abych dostal požadovanou barvu?? kdysi tohle blbé dělení nebylo, dnes udělají balíčky a když nechceš, tak čau pipi 😯

Guest Petr 3008
Odesláno

No jasně  😂:potlesk..  Ale proč mám mít červený auto, když zrovna chci bílý..???

Guest Petr 3008
Odesláno

A třeba se ještě dočkáme dob minulých - dostaneš co na tebe vyjde.. pro jednoduchost všechno stříkneme jednou barvou, přidáme povinné asistenty a odjezd..

Odesláno

Treba je ta barva prave pro tento balicek "exklusivni"
Pamatuju tusim jednickoveho Superba mozna dvojka ???
Tam byla k "SPORT-LINE" mimo jine jen cervena ale nikoliv metaliza .... Autu slusela ale bylo to jak z jine planety :(

Odesláno (upraveno)

@Petr3008 --  tohle jsem zažil už v 1986 :grr--přijel celý vlak Š 120 v pěti barvách, ,,máme volnou jen bílou a pískovou pane, ostatní jsou už zamluvené 😯, a nezdržujte, nejste tu sám'' 🙈😂, tak byla bílá...

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...