Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Scratch napsal:

udusana hlina, koleje vyjete cca 8 cm

A za deště to samé? Něco podobného mně donutilo k zámkovce….

Odesláno (upraveno)

Já husa pitomá.... že se tu řeší zámkovka jsem si všimnul, že jí řešíš zrovna ty ( @Scratch ) mi poněkud uniklo.... Já měl hloubku +- 40cm, spodní vrstva drcený beton, potom taková jako vyrovnávačka 8/16, potom vrstva 4/8 a pod zámkovku 0/4.... Každá vrstva vibračně zdeskována (až na 0/4 samo), zatím bez lavorů....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 5 hodinami, Sawoy napsal:

A bude plná šířka nebo jen "koleje"?

Od chalupy plne k autu a pak druha kolej, mezitim zatravnovacky. Od chalupy cca 130 cm zamkovka a pak 100 mezera na zatravnovacky a pak 100 zase zamkovka. Nechci resit spadovani a dalsi, na to jsem zatim amater, byt casem si reknu, ze jsem to udelal blbe 😭

Odesláno
před 18 hodinami, pavelu96 napsal:

Najdi jeden rozdíl...:mrk

Jen ze zvědavosti , kolik je doma členů domácnosti - tedy kolik lidí bude běžně vysedávat ?

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, pavelu96 napsal:

Najdi jeden rozdíl...:mrk:super

Vypadá hodně dobře, nějaký bližší info by bylo (cena, prodejce, výroba ...)?

Upraveno uživatelem brixtr
odstraněn obrázek z citace
Odesláno (upraveno)

@Klemoň nepamatuješ si nás z Hracholusk? Seděli jsme vedle Vás s Kouďákem v zadní části hospody... 😂

@Medvěd je super pohodlná a všechny bočnice jsou polohovací. Info tady  :papa

Ale jak koukám, tak oukej o 5 podražilo... 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Budu upřímný.  Už si Vás moc nevybavuji. To zase jedině Face to Face :papa    Ale účast na srazu neurčuje počet členů domácnosti , takže kolik a pes se nepočítá ?!

Odesláno

Dneska bylo dopoledne jezdicí. Máti odvézt na Bulovku na krev tam to je naštěstí záležitost trvající v řádu minut. Pak jsem se zastavil v Ďáblicích pro vzorník na folie a kousek folie na jeden experiment. Od tam tud do Letňan pro trávový koberec který si máti vymyslela a na konec Hornbach na ČM a domů. Pak jsem ještě jel na velvyslanectví pekla(pošta) do Úval tam jsem to vzdal protože tam byla fronta tak asi na dvě hodiny a na poště vesele úřadujou na jednu přepážku jenže u té jedné přepážka každý stráví deset i více minut protože pošta zkrátka balíčky nedoručuje takže si pro to každej musí osobně na poštu. 

Odesláno

tak vcera sem musel na 3 hodinky do auta - kolegove nejak nestihali
rano klasika do obchdodu
do Mountfieldu pro hadici k filtraci + chemii (sklerotis se zapomel zeptat na nahradni nuz do sekacky a na PH tester k bazenu)
odcerpani z folie na bazenu asi 100l destovky do sudu
zbytek bohuzel skoncil v bazenu i s bordelem - ale filtrace si poradi a nadbytek vody poslouzil na dukladne vycisteni filtrace (prohnalo se vic jak 300l vody do travniku)
a namontovali se hadice a cerpadlo do budouci boudicky

Odesláno

@Vena garážmistrV Letňanech mají někde nějaký extra super výhodný nebo kvalitní nebo jinak úžasný trávový koberce nebo to jen bylo při cestě? Budu něco takovýho pořizovat tak jestli máš tip ...

Odesláno
před 5 hodinami, Klemoň napsal:

tedy kolik lidí bude běžně vysedávat ?

No máme nějakou zhruba podobnou a já jí neříkám sedačka, alebrž lehačka.... Můj oblíbený kus té lehačky je (zvláště v zimě) naproti krbu s nějakou dobrou pitnou kapalinou....

Odesláno
před 16 hodinami, Scratch napsal:

Nechci resit spadovani a dalsi, na to jsem zatim amater, byt casem si reknu, ze jsem to udelal blbe 😭

Tu zámkovku jsem komplet dělal coby samouk a v podstatě až na detaily to funguje.... Vyměřit spádování nebyl žádný větší problém.... Teda až na stanovení spádu.... Všude jsem nacházel 3cm/m, což mi přišlo hrozně moc.... Tak jsem, po zralé úvaze udělal 1cm/m a řekl bych, že dobrý....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...