Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska taky hodil na pažouta letní papuče.A s tím chumelením už to nebude tak horký.:myslim To jen @radim.1008 nemá gumy tak straší se sněhem.😂 Letošní zima by se až na pár dní dala odjet na letních.

Odesláno (upraveno)

Dneska prvni den v "novem" uklid, stare tapety dolu,odvoz bordelu.

Drbani bordelu..v lednici   eklhaft nechutnej.. 

A byl jsem nucen odpojit stmivac..nejak v nem divne chrastilo...a ejhle..ono v nem jiskrilo a doutnalo.  Myslim ze za 10 vterin dvanact...

20200328_152234.thumb.jpg.c216fa22986ff3c3020085c6faa22821.jpg

Tak radeji vymenim vsechny zasuvky a vypinace...stejne ten dekor stoji za houby...nepozna nekdo co je to za vyrobce vypinacu?

20200328_152227.thumb.jpg.d491a7e4ad9daf2d1e973e85331f4c05.jpg

A jeste me ceka vykutat kus cihly pod vanou a dat novou baterii...

a jeste jedna otazka..krabice pod sadros jsou asi jedne velikosti a vejdou se tak vypinace a zasuvky vsech vyrobcu ze?20200328_151531.thumb.jpg.885d3988615d0abeaebec159446fe368.jpg

Upraveno uživatelem Fruktis
Doplneni
Odesláno
před 26 minutami, radim.1008 napsal:

Krásný rovný výkop. :super Jak od bagru. ;) 

Jo když něco dělám tak pořádně!Akorát jsme se ženou citovali ,že už není taková pára jako před 15lety ,když jsme stavěli dům....práce nejde tak rychle,zadychavam se a bude to horší...i když jsem od října celou zimu až doteď nic nedělal,tak to je možná že jsem z tempa....

Odesláno
před 42 minutami, Fruktis napsal:

vejdou se tak vypinace a zasuvky vsech vyrobcu ze?

Vejdou 👍

Výrobce neznámý, nejspíš nějaký Polsko z OBI. 

Jestli chceš něco s vyšší životností tak něco od ABB třeba levnější Swing popř. lepší Tango 😉

Odesláno
před 1 hodinou, Charlie 1 napsal:

Jo když něco dělám tak pořádně!Akorát jsme se ženou citovali ,že už není taková pára jako před 15lety ,když jsme stavěli dům....práce nejde tak rychle,zadychavam se a bude to horší...i když jsem od října celou zimu až doteď nic nedělal,tak to je možná že jsem z tempa....

Jednodušší je na tohle vrták. 

Odesláno
před 3 hodinami, minimaxa napsal:

Vejdou 👍

Výrobce neznámý, nejspíš nějaký Polsko z OBI. 

Jestli chceš něco s vyšší životností tak něco od ABB třeba levnější Swing popř. lepší Tango 😉

Diky..vybrano tango...doma ted mame vlastne clasik...a nic se tam nelame,drzi to jak pribity...takze znovu abb...

Koukal jsem ze abb maji i stmivace..ted tam je kolečko s tim ze dojede na doraz a precvakne a vypne se svetlo...konkretne bodovky...

Udela Tohle tu samou praci? A ten rozsah 60W - 400W je ze na to muze byt připojeno 8x50W zarovek a bude to ok..?

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem přidal další dva kousky zasekla se mi šička odpoledne a vic jak hodinu a půl jsem hledal závadu proč se to takhle motá, tak po.vítězství se strojem jsem ještě dodělal tydle dva kousky ,hadrový skládací pratelný a dobře držeji na ksiftě 😃

když mi to stroj bez poruch zitra dovolí,tak jich ještě 40 zkusím vyrobit,máme početnou rodinku a tak aby sme.meli.aspoň 3 každej na výměnu ☺

20200328_125305.jpg

20200328_180417.jpg

20200328_180352.jpg

20200327_190217.jpg

20200329_180619.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
před 7 hodinami, Fruktis napsal:

Udela Tohle tu samou praci? A ten rozsah 60W - 400W je ze na to muze byt připojeno 8x50W zarovek a bude to ok..?

Udělá. V krajní poloze je vypnutý, otáčením se zapne a od minima přidáváš až do maxima. Pozor, neumí stmívat LEDky, pouze staré vláknové žárovky. 400W je skutečné maximum, měl by to zvládnout. ;)

Odesláno

@minimaxa diky diky diky

Jeste to musim teda promyslet co tam dat za bodovky...protoze ted tam jsou halogenovy...ty by to zvladlo tedy stmivat...je jich sest po 50W na jednom stmivaci...

Zatim tam teda bude vypinac..

Odesláno

@Fruktis Jo, 300W je pohoda. Jen upozorním, že stmívač od ABB schopný stmívat LEDky stojí ranec a dále, né každá stmívací LEDka s ním optimálně funguje. Většinou je to boj :D

Doporučuji tam dát LEDky a obyč.vypínač a nestmívat, pokud to není jó nutné....

Odesláno

Dal bych ledky , v místnosti je rozdělil je na několik sekcí a rozsvěcel podle potřeby , pak ti odpadnou drahý součásti jako stmívač nebo stmívatelný ledky ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...