Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je ještě dobrý. Já osobně jsem to vylepšil do stavu , že jsem bábě u pokladny cinknul Euro , vybral kafe a než mi došlo , že si tam musím dát kelímek, takuž to cákalo o dno. Stihnul jsem cca 1/2 kelímku  :D

Odesláno

Rozboural jsem kuře.. ze zvědavosti hodil na váhu a zjistil jsem že má o 15 deka méně...

Společnost se chlubí ze na kapacitu 240000 kuřat denně...to mame pekne prosim 86,4 mil za rok...vynasobme si to 10 kackou za špatné zvazeny kure a třičtvrtě mld je v kapse...a pak ze nemohl zbohatnout chudak🤮

Odesláno

Sportem ku zdraví. Vždycky dostávám záchvaty smíchu když tyhlety vidím ... nejlíp po asfaltu vedle kolony aut co poskakují na dvojku.

Ty "hodinky" měří nadýchaný CO a NOxy a na limitu spustí alarm a vytaceji 155.

Odesláno

Tak jsem po pracovní sobotě odjel na chalupu vyměnit žárovky v mlhovkách , jelikož jsem nemohl rozpojit konektor tak jsem za podběh strčil mobil se zapnutou svítilnou . Poté ke kamarádovi který potřebuje poslední popostrčení aby koupil 508 Gt . Následovala jízda po dálnici ( rychlá ) a poté domů . Doma hledám telefon , všem jsem vynadal že mi ho schovali , prohledal jsem služebák a tel nikde. Za neustáleho prozvánění jsem hledal i v 508. V zoufalství jsem skoro volal operátora abych zablokoval simku a s posledním vyzvánění  něco bzučelo a potichu hrálo za mlhovkou :D

Odesláno

malem si zlomil obe ruce a rozebral pulku palubky abych si vymenil zarovku v topeni na trandakovi - po 30 minutach a vyjmenovani sprosteho slovniku zarovka vymenena - stale nesviti
chyba je asi nekde jinde - neresim jezdim
dale vymena pojistky na pozicky - jak jedna zas**na zarovka co praskne vyradi 15A pojistku ktera jisti 6 *5W zarovicek ?? - dobre 2 nesvitili uz pred skratem :P
a od obeda si davam vegeet - odpocinek na dalsi pracovni tyden

Odesláno (upraveno)

Nojo no ono ta nase potvurka je trosku jina ale pokukujeme po H920
To je uz jina trida bohuzel i financene :c(

Upraveno uživatelem Lihous
Guest Scratch
Odesláno

udelal jsem si radost a koupil si novy dual sim telefon ASUS se slusnou baterkou a vnitrkem 64giga. Funguje docela solidne, za ty prachy. Adelce uz odchazela ta jeji samsung sunka a me moje S3 uz taky dosluhovalo. Tak dostala firemni ., a ja si koupil asusa :D

Odesláno (upraveno)
V 19. 1. 2019 at 16:19, Davidak79 napsal:

V zoufalství jsem skoro volal operátora abych zablokoval simku a s posledním vyzvánění  něco bzučelo a potichu hrálo za mlhovkou :D

To by mě docela zajímalo,jak.se.dostane.mobil za mlhovku 😃

Upraveno uživatelem vendelinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...