Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A s rozmazleným frackem lze počítat s nějakým komfortem ? :)  Když už jedeme chvíli off topic ... 

Odesláno

Charlie 1 Pravdu mas dnes je dite skutecny "luxus" a najit partnera na celej zivot je spis uz zazrak .....
Ale doba je takova jaka je.... Dnes az na "vyjimky" chteji vsichni jen brat - a nic davat.A to fungovat proste nemuze.

Odesláno
před 9 hodinami, Vena garážmistr napsal:

@Sawoy myslím že tahle myšlenka by se měla tesat do kamene.

Je fakt že podobné .....Že bych stejně asi nic neudělal jinak.

Jako za sebe musím říct, že čím sem starší tím víc mě lidi serou :cool:

pardon za ten slovník, ale tak nějak bez tý exprese by to nebylo vono :roker

Odesláno

No moc se to prožívá za doby mýho dědy r.1911 bylo v každý chalupě min.3a více dětí a ty děti měli hezčí dětství  než děti teď,který bez mobilu a počítače jsou absolutně v prdelce.Ja jsem z prdelakova jak by řekli lidí z města,ale už ten mor se dostává i sem.... teď máme děti u máti na týden,vesnice ,chalupa, stodola,sad to je dobrodružství,když je děda na domamont traktůrky vyveze do lesa a sbírají dřevo,maliny ostružiny...kluk by tam chtěl být pořád....

kčemu je takovej život se honit a jen hromadit majetky,když ty lidi jsou uvnitř prázdný...není nad to když přijde děcko poskrti te a řekne že tě má rad...to jsou okamžiky,který nejsou ničím zaplatit....

A život bez dětí už si teď neumíme už představit,daň za to je že se člověk musí holt v něčem uskromnit,ale neměnil bych...

A co jsme udělali v neděli,u kamaráda betonovou desku cca 140m2 ,padlo tam 18m3 betonu mix a dělali jsme ji 2,5h v 5 lidech nejlepší je,že toho kluka kde se dělalo znal je švagr,ale sami by to nezvládli ve 2 tak jsme mu šli pomoct já,bratranech a tchan...

Odesláno (upraveno)

@StibTo Proč OT? Treba to téma pro někoho patří do kategorie Co jsem dnes udělal :D

@Charlie 1 @Lihous Komfort resp. luxus to bezesporu je - např. když plánuju dovolenou tak je to sakra znát jestli žádný, jedno nebo dvě. Jedno se obvykle do nějakých 10-11 někdy i 15 let vejde i s PP s malým příplatkem na přistýlku ale dvě už jsou v plný palbě. Oběd v slušný hospodě dneska jentaktak do 700 a týden venku 35-40Kkč podle toho jak moc si vyskakujem. A i běžný provoz - mám dvojčata čili žádný dědění mladší po starší - všechno rovnou dvakrát od nočníku přes hračky a aktovku s penálem po kola a podprsenky. Ale nelituju - snad částečně jen toho že až ve 40 Veno - na některý věci už nemám nervy a taky holky mají dost jiný názory a hodnoty než spolužáci s rodičema o generaci mladšíma což je v dnešní době bohužel spíš minus. Jinak do pismene podepisuju poslední post Charlieho - jak ty prázdniny tak to hromadění a prázdnotu jsi vystihl dokonale.Diky, ušetřil jsi mi psaní.

@morepower Bingo!! Úpadek mezilidských vztahů a degradace slušnosti na slabost a ohleduplnosti na zbabělost je tragická. Od parkování přes pohyb na silnicích, přechodech, mezi regálama .... Slovy Olympicu: Já já já jenom já ... :grr

P.S. k původnímu: myslím že ta bezohlednost a arogance je víc o značkách aut než o věku. Pozoruji to delší dobu - BMW, Audi, Medvědi, občas i VW (Sharan/Touareg či co) ... výjimky kterých se to netýká prominou, těm se omlouvám. U mlaďasů je to jedno. Prostě mám pocit že určitý nátury si kupují určitý značky. Ale třeba je to jen moje bledá závist ;)

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

@Sawoy  Mě je třeba aktuálně 33 a myslím, že to je jedno, zda řídím Peugeota, nebo teď Škodovku, jezdím jako prase tak jako tak :D    Ne - to je samozřejmě pokus o vtip, kdo se mnou někdy jel, ví, že mám problém s dodržováním rychlosti a šneky bezdůvodně okupujícími levý pruh, ale jinak se snažím silniční pravidla, nařízení a obecnou "slušnost" dodržovat.

Odesláno

Ve 33 jsem na tom byl úplně stejně jen s tou výhodou že nejsilnější v čem jsem se (někoho) mohl zabít bylo 1600 CCM 60 PS. Neobliba šneků v rychlým pruhu mi zůstala, ježdění s dětma přibrzdilo. A máš pravdu - když budeš mít takovou povahu budeš jezdit jako prase i dětma v trabantu. To neber osobně nic proti tobě ani tvým názorům nemám a přes 1700 palců asi nemáš pro nic za nic. 

Odesláno

Když už jsme u toho, jako jo samozřejmě že to není takové jako když by byl můj a taky možná protože jsme si se synovcem ( 5 let) tak blízko tak byli moje " tatínkovské " touhy trochu upozaděny . Také tím že s bejvalkou jsem vychovával její dnes 13 letou slečnu která mě bere za svojeho taťku a já jí beru za svojí malou holčičku.  Takže jako nějakou tu stopu doufám že dobrou jsem už na dětech zanechal.  A to co psal Charlie 1 s tím že těžko se něco vyrovná tomu když to smrádě přiběhne a skočí Ti okolo krku a začně Tě dusit a vyprávět jak moc se na Tebe těšilo tak to jsou chvilky kdy i tvrďákovi zvlhnou oči a je fakt že to je nepopsatelný pocit. A kdo ho nezažil tak neví o co přišel já ty pocity zažívám s Pepinem který když ho vyzvedávám u ségry je schopný na mě skočit z pátého schodu a už od vchodových dveří hulákat strejdíku jsem rád že jsi tady. A to se teď dost často stává že ho vyzvedávám dvakrát do týdne a pokaždé je to vítání stejné.

Odesláno

Ty vole nech už toho, nebo se rozbrečím u PC.  Ale máš pravdu, akorát děti věku 25 a 28 už ti neskáčou kolem krku  a možná je to dobře - asi bych se zlomil v zádech  :papa  

Nicméně i to "ahoj tatííí "   je pořád milé a hřeje u srdíčka.  ( nebydlí už s námi )  :mad:

Odesláno (upraveno)

uz se vidim jak skacu na tatu z patyho schodu :D, to by asi byl RZS aktivovanej traumatickej plan :D 

Na druhou stranu zazivam ted 2,5 a 4,5 holcici radosti, kdyz prijde tatinek domu. Nejvic me ale dostalo, kdyz Valca (4,5) po predminulem vikendu, nas objala a plakala, ze se na nas tak strasne tesila :D, to jsem mel taky slzy ve vocich, a uz ted se desim, jak to tak strasne leti. Nejradsi bych, aby zustaly v tomhle veku a byly to moje holcicky. Jak to poroste, tak to casem zacne prave to klasicke..... wtf.......omg......**** a podobny :(

no a k tematu.... ja o vikendu zral maso z grilu, maso z kotliku (s detma jsme delali gulasek na ohni), pil Kumburaka, a v nedeli, kdy jsme je meli opustit a jet za Minikem, tak se jelo do PHY za babi, ktery se delalo nevolno, takze jsme drzeli hlidku. NO a dneska jsem neudelal nic. Od rana mam takovy KOPR, ze jsem i prekecaval auto at nestartuje :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Dnes mě čeká plot,odpoledne přijedou děti na kole od babičky s neteří se vykoupat a pak zas na kole k babi,mají to 3km polní cestou....já budu se sbijeckou bourat beton kolem sloupku v podélné ose ,abych tam pak dal 8cm obrubníky... foto je když jsem boural starou podezdívku,která se začala drolit, protože není zvibrovana... chtěl jsem ušetřit tenkrát,a takhle se to vymstilo... ponaučení pro příště.....

IMG_20180614_075107.jpg

Odesláno

@Sawoy - 1967      @Vena garážmistr ale jo, já ti rozumím.  A faktem je, že když vypadla i holka z domu, tak jsme si s Kůstkou začali užívat domácí klídek a tichoučko. :ticho  Ale po čase se těšíš na ten živel co se přiřítí na návštěvu , rozvlní se halasem a smíchem zdi a ty zase omládneš na těch 33 dokud se za nimi nazabouchnou dveře. :papa    Zdi , vitríny , čuba a rybičky se postupně uklidní a ty padneš do sedačky příjemně unavený a jsi rád "že už jsou pryč"  :super

Odesláno

@Scratch Užívej si to jak můžeš, za deset let asi stejně budeš mít pocit že ti ty jejich nejkrásnější roky protekly.mezi prstama, když ne tak jsi šťastnej člověk.

K tématu: právě po obědě.

IMG_20180723_124252.jpg

IMG_20180723_124708.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, Sawoy napsal:

... a přes 1700 palců asi nemáš pro nic za nic. 

To jsem nasbíral v sekci Vtipy :D :D :D :papa

Odesláno
Před hodinou, Charlie 1 napsal:

Dnes mě čeká plot,odpoledne přijedou děti na kole od babičky s neteří se vykoupat a pak zas na kole k babi,mají to 3km polní cestou....já budu se sbijeckou bourat beton kolem sloupku v podélné ose ,abych tam pak dal 8cm obrubníky... foto je když jsem boural starou podezdívku,která se začala drolit, protože není zvibrovana... chtěl jsem ušetřit tenkrát,a takhle se to vymstilo... ponaučení pro příště.....

Nebo špatně namícháno? A mělký základ? Za nás se nevibrovalo nic a drží to doteď.

Odesláno

Základ 5cm kačírku,je to spodní strana pozemku,a drží se tam po dešti ,v zimě a na jaře voda a beton se začal jakoby z vrchu odvětrávat a drolit...poměr byl 3:1,ten beton byl modrák když jsem ji boural,ale chtěl jsem to udělat pořádně dokud není okrasná zahrada,pak až tam budou keře a rostliny by se to blbě dělalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...