MJSytic Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 http://www.pneuservis-sevcik.cz/?page=pneu-servis-sevcik-cenik.php Citovat
Hafity Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal: za kompletní přezutí kola dával 50 Kč Já ještě v Jirkově dávám.... Citovat
Klemoň Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 (upraveno) Tak za 50,- smím akorát vjet do dvora. Jako že někde jim stačí 50,- za sundání pneu, nandání jiné, vyvážení vč. závaží ??? Tak tam dlouho fungovat nebudou - to není ani na náklady . . . Tak to jsou v těch Počernicích lacinější . U toho Ševčíka by mne to stálo 480,- a u kluků v HoPo dávám 400,- včetně umytí. Upraveno 19. červenec 2018 uživatelem Klemoň Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Však já jsem taky psal že kde ty časy jsou. Dnes je lidová cena za sundání z osy, zutí, nazutí ,vyvážení a nandání na osu okolo 150 Kč za kolo. Normální cena je 200 Kč/ kolo ale jsou firmy kde za tyhle úkony účtují i 350 a více Kč/ kolo . Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Já vím, taky jsem komentoval Hafitiho, který psal že 50,- ještě dává Citovat
Zodiak Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ráno v sedm přijel Ivan a Vasilij, společně jsme do 12cté hodiny dostavěli komplet betonovou část plotu. Hodil jsem spršku a osedlal Burgmana. Od 13:20 do 16:00 jsem drandil po trase Stěžírky, Hradec, Býšť, Bukovina, V.Opatovice, Sedlice, Libčany, Homyle, Nechanice, Hrádek, Těchlovice, Stěžery, Bor, Všestary, Muzeum Chlum, Sadová, Probluz a domů. Parádní svez. Najezdil jsem cca 100km. Teď jsem si otevřel merlot a pustil v tv Letecké katastrofy. Citovat
Milan+ Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ty máš se mzdou a vysluhou budovat ekonomiku a ne tahat Vasila a spol. Citovat
Zodiak Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ivan a Vasil jsou osvč, mají živnosťák a pracovní vízum. A neznám českýho zedníka, kterej by to za takový peníze a tak dobře udělal. Citovat
Milan+ Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ty co dělají v mém okolí jak píšeš, tak dělají za stejný kacky jak naší zednici a že jich tu je dost, kamarád má stavební firmu. Tak to vidím i u něj aj podle toho co říká. Citovat
Zodiak Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Tak asi tady máme dražší české zedníky. Nicméné, papírově je to v pořádku, dostal jsem od nich fucktury, který i Liška ČMSS akceptovala. Takže nejspíš Ivan platí daně v ČR. Citovat
Lihous Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Uprime pokud to bude drzet "pohromade" a za dobrou cenu tak papir na nic nepotrebuju Ale u nas je problem sehnat i draheho zednika Natoz chtit aby to po jeho odchodu jeste drzelo "pohromade" Citovat
Zodiak Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ivan pro mě dělá už čtyři roky. S jeho prací prací jsem navýsost spokojen. Ale pravda je, že první dům v r.2006 a druhý v r.2013 nám stavěla firma z Opočna. Taky spokojenost. Ten třetí nám časem postaví Ivan. Stejně dobře, ne-li lépe. Citovat
Milan+ Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 před 21 minutami, Zodiak napsal: Tak asi tady máme dražší české zedníky. Nicméné, papírově je to v pořádku, dostal jsem od nich fucktury, který i Liška ČMSS akceptovala. Takže nejspíš Ivan platí daně v ČR. Jsem docela alergický na vysluhy za nic a natož když pak někdo z nich podporuje ještě tuto sféru pracovní. A to mám dost nesikovnych kamarádů co se zasilo do věznic a k armádě a policii. Takže tak, je to jen můj postoj k tomuto. Nic to nikomu nepřinese. Jen si masti kapsu ti co si myslí jak jsou důležití v tomhle pro ostatní. Za co je ta vysluha u armády či policie. Co kdo udělal navíc než ostatní? vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 před 18 minutami, Zodiak napsal: Ivan pro mě dělá už čtyři roky. S jeho prací prací jsem navýsost spokojen. Ale pravda je, že první dům v r.2006 a druhý v r.2013 nám stavěla firma z Opočna. Taky spokojenost. Ten třetí nám časem postaví Ivan. Stejně dobře, ne-li lépe. Platí vás stát z našich dani, tak podporuj naše zaměstnance a živnostníky. Citovat
Zodiak Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Mám se cítit, že daně neplatím? A vy mě pane koukáte do výplatní pásky, že tam vidíte nějakou výsluhu? To jsem tedy úplně vedle sebe...... Citovat
Sawoy Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 No nevím jak koho tady stát platí z čích daní, mě určitě ne, ale i kdyby, dovolím si podporovat živnostníky který odvádějí dobrou práci za rozumnou cenu a je mi šumafuk jakou mají barvu a/nebo pas. Ale když mi CZ OSVČ udělá nabídku na srovnání terénu a přeložení zámkovky (mé vlastní) z terasy do přístřešku 3x6 za 30 litrů a ještě se tváří že mi dělá milost když vezme tak malej kšeft tak se chtě nechtě musím obrátit jinam a může se stát že placení daní zhotovitelem nebude to nejdůležitější hledisko. BTW nedávno jsem četl jak si obce stěžujou na malý firmy že o zakázky pod pět mega nemají zájem. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 (upraveno) Hele, jen se přijeďte mrknout. Česká firma z chrudimska mi loni dělala betonový plot, cca 107 metrů. Letos jsme se domluvili, že v rámci záruky opraví pokleslé části a mimo jiné udělá i to co tento týden udělal Ivan. A víte co? Jednal jsem s nima od dubna a doslovně se na mě vysrali. Asi 157 000 bylo málo. Zkurvili to a ani nejsou schopní zvednout telefon. Takže mám podporovat lemply? To by někdo z vás udělal? Volám šéfovi firmy, zvedne to mejkr a řekne mi, víte, on je ve Španělsku na rybách. Ráno v sedm dorazí Váňa, řekne, pomálu Peťo, dáme to, já do pol noci kúpelňu dělál. I kdyby kecal, udělal mi plot fakt moc hezky. Upraveno 19. červenec 2018 uživatelem Zodiak Vena garážmistr a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 před 12 hodinami, Milan+ napsal: Jsem docela alergický na vysluhy za nic a natož když pak někdo z nich podporuje ještě tuto sféru pracovní. A to mám dost nesikovnych kamarádů co se zasilo do věznic a k armádě a policii. Takže tak, je to jen můj postoj k tomuto. Nic to nikomu nepřinese. Jen si masti kapsu ti co si myslí jak jsou důležití v tomhle pro ostatní. Za co je ta vysluha u armády či policie. Co kdo udělal navíc než ostatní? No asi to nemá velkou cenu rozpatlávat za co maj chlapy od PČR a AČR výsluhu ono výsluhu mají i jiní zaměstnanci kteří jsou ve služebním poměru vůči státu. A myslím si že za ty peníze na jakých ty chlapy začínají na řadových tabulkových místech by málokdo ze zdejších dělal. Takže to beru tak jako že tu výsluhu mají za to že zkraje kariéry vydrželi dělat za tu státní mizerii. Navíc je výsluha jakousi odměnou za určitá omezení v soukromém životě po dobu činné služby přečti si definici služebního poměru a uvidíš v čem všem je člověk ve služebním poměru omezen oproti " řadovému " zaměstnanci. A podpora živnostníků, pokud jsou český zedníci lemplové který se chovají tak jak se chovají no tak si holt sjednám taky nějakýho toho Ivana s Vasilem. Protože oni tu svojí práci odvedou 100 % a dělají za rozumný peníze. Brácha dělal takovou střední rekonstrukci v paneláku předělávka koupelny a WC + podlahové krytiny ve zbytku bytu a kuchyňský kout výměra bytu cca 40 m2 dělal mu to bývalí kamarád za kamarádskou cenu cca 75 000 Kč kdy víc jak polovinu materiálu měl brácha nakoupenou protože kamarádovy se nechtělo shánět s materiálem jaký brácha chtěl. Dělali mu to tam český zedníci a po třech týdnech mu okolo vaničky ve sprcháči začala prosakovat voda upadli mu tři obkladačky a když zapnul víc než dva spotřebiče v kuchyni tak to shodilo jistič. Na volání o reklamaci kamarád neslyšel se slovy že dostal dost velkou slevu. Tak sehnal přes jiného známého dva ukrajince který to opravily za dva dny a účtovali mu poloviční cenu za hodinu než ten kamarád a dali to na první pokus. Jen tak ze srandy mu ukázal fakturu a ten Vasil mu řekl že i na fakturu by s nima ušetřil min 25 000 Kč. A že by to bylo za 4-6 dní kamarád to dělal měsíc. Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 před 23 hodinami, Klemoň napsal: Tak za 50,- smím akorát vjet do dvora. Jako že někde jim stačí 50,- za sundání pneu, nandání jiné, vyvážení vč. závaží ??? Tak tam dlouho fungovat nebudou - to není ani na náklady . . . Tak to jsou v těch Počernicích lacinější . U toho Ševčíka by mne to stálo 480,- a u kluků v HoPo dávám 400,- včetně umytí. dobry vedet, po me chtej 1000 za dve kola...... Citovat
Klemoň Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 (upraveno) Pozor ale já je všechny čtyři za 400,- jen přehazuji z kufru na nápravu a zpět (+umytí a vyvážení) a je to přátelská cena. Upraveno 20. červenec 2018 uživatelem Klemoň Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.