Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V 6. 5. 2018 at 18:52, Radek Hurvajz napsal: Holka naše šikovná, konečně je jeden z tech šmejdů co nám devastují zahradu mrtvej I Ty nelido, taky by jsi mohl toho psa nakrmit, vždyť už zoufalstvím z hladu vyhrábává mršiny Citovat
Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V 5. 5. 2018 at 23:16, Klemoň napsal: No tak tyhle moudra mám moc rád Lidi se moc honěj. Co můžeš udělat dnes, odlož na zítřek a máš 2 dny volna Citovat
Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V 5. 5. 2018 at 23:20, Veverka napsal: Práce nemá ruce, sama se neudělá... Tak vo tom žádná, ale upřímně, chce se Ti? Citovat
Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V 6. 5. 2018 at 12:29, Lihous napsal: No myslim ze ta veta byla myslena spis jako nadsazka - jinak by se stalo ze vsichni zmenime zamestnavatele a rano si nejen ze nekoupime nic ke snidani ale ani nikam neodjedeme neb by nam nemel cokoliv kdokoliv co prodat Tak ze za me dobra IRONIE V 6. 5. 2018 at 12:08, machulda napsal: Jako chápu, že ty si ve všem vystačíš sám, ale s tímhle přístupem ti ani ty baterky nikdo neudělá :-) Ani ne, dělám do pracovního trhu 28 let a je spousta lidí, co chodí makat do fachy, co je nebaví, jen živí. A pak mají koníčka, co je baví, vrážejí do něj všechen volný čas a kdyby se vykašlali na tu fachu, tak by je i uživil. Ale chce to mít koule a ne každý to dáme. Taky se při tom dá docela dobře rozbít držka. Citovat
Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V 6. 5. 2018 at 15:22, Havlicek.Lukas napsal: prace neni zajic ale kdyz zasobuju restaurace nevim jak by se tvarily kdybych jim to zbozi nedovezl Tak Tě to asi baví, když to děláš, ne? Když jde o žrádýlko, tak to fakt končí sranda. Před chvílí jsem dorazil z Alberta, páč jsme tak při tom lenošení a 2 akcích za 3 dny nějak vyjedli pečivo i chleba z mrazáku, a oni ho tam neměli. Tak budou toustové, hezky v topinkovači nebo v toustovači s něčím zapečeným. Podle zákona schválnosti nám totiž současně došel kvásek a svůj si upéct nemůžeme. Ale je krásně a můžeme se válet. Vinotéka i lednice plná pití všeho druhu, zahrada zelená, slunce naplno. Citovat
Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V 6. 5. 2018 at 20:37, Zodiak napsal: Mám spoustu fotek, zítra postnu. Vytáhl jsem svoji zákonitou na výlet = pěškobus cca 15 poctivých kiláků. Stěžírky-Nový Přím-zámek Hrádek u Nechanic-Hrádek-Radíkovice-Stěžírky. Pak jsme oba padli za vlast.... Tiše závidím. I to točené. Nám už došel Syrovar 11°i 13° medový, Rychtář i Klášter. Naštěstí je tam ještě basa kde je Kozel 11°a Ostravar 12°, dokonce v lednici3 darované plechovky Plzně. Rozmlsali jsme včera i řidičku Bernardem s čistou hlavou, Birellem světlým a zelený ječmen. Citovat
Radovanek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 To Venca - Máte pánové všichni velkou pravdu. pro dobrý kolektiv se dá leccos zkousnout, pospolitost je při těch letech hodně důležitá. Nemá cenu být tam, kde člověka ojebávají a ještě jsou kolegové jako supi. Ale buď jak buď, stresově je změna zaměstnání totéž jako rozvod nebo úmrtí člena rodiny. Takže žádné hurá, i když měníte za lepší a opravdu se to povede. před 12 hodinami, Klemoň napsal: Ahoj Moc pěkně jsi to vystihl. Já mám sice za svůj život už cca 7 zaměstnavatele ( zaměstnání ale asi 10 ) , ale na 100% s tebou souhlasím. Pravdou v mém případě ale je, že si říkám : čím jsem starší, tím hůř si budu hledat něco nového . . . před 10 hodinami, Scratch napsal: to je skoro na oddělení a založení nového vlákna. Kdo mě zná, ví, že jsem měl mraky zaměstnání. ....... Citovat
Lihous Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Nojo mit koule - hm tak v tom pripade byt "verny" zamestnavateli treba jako jsem ja 30 a vic roku je ukazka byt slaboch a posera ...? A to nerikam ze me ta nase prace 100% nplnuje a jsem v ni stasny - ale jak to v zivote chodi jednou jsme nahore jindy dole a po bource vzdy prijde slunko stejne jako den strida noc ....! Ale je pravda ze jsou lidi ktere znam tak si svou sichtu nejak oddelaji a doma se venuji tomu co je "bavi a prividelaji" si pekne drobne - ale proste nedokazou prevzit za sebe odpovednost byt proste sam za sebe .... A jak zaznelo s vekem se ty ostre lokty taky "ztupi" a pestanou byt takove rekneme ostre - ono ta dnesni mlada generace mnohdy nepredvede nic ..... velke smutne nic. A co ze jsem to dnes zase udelal - zase jsem si po praci "jen tak" zajel do Trutnova pro par sisticek salamu - "jen 25ks" Bohuzel v konkurencnim voze zn aunee tedy vw golf snad jednu vec mu zavidim - spotrebu v klidu jsem pod 5,5l/100km s nasim standartne kolem 7l/100km ale komfort v vw a P406 se neda srovnat :( A pravda dostat se na namesti tam co jsem chtel bylo celkem problemove - ti co tam navrhovali jednosmerky zasluhuji METAL !!! Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 V Sun May 06 2018 at 12:29, Lihous napsal: No myslim ze ta veta byla myslena spis jako nadsazka - jinak by se stalo ze vsichni zmenime zamestnavatele a rano si nejen ze nekoupime nic ke snidani ale ani nikam neodjedeme neb by nam nemel cokoliv kdokoliv co prodat Tak ze za me dobra IRONIE Když se prizivuje jako obchodník jen s lidmi pro práci , tak co si myslet, vždyť jede ve všem jen na dotace. A ty jsou všeobecně špatně. Citovat
Lihous Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 No jo ale to ze je pan obchodnik prozradil az pote co jsem toto napsal Citovat
Milan+ Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 před 23 minutami, Radovanek napsal: Tiše závidím. I to točené. Nám už došel Syrovar 11°i 13° medový, Rychtář i Klášter. Naštěstí je tam ještě basa kde je Kozel 11°a Ostravar 12°, dokonce v lednici3 darované plechovky Plzně. Rozmlsali jsme včera i řidičku Bernardem s čistou hlavou, Birellem světlým a zelený ječmen. Tak z těch piv, dle toho co jsi tu psal co jsi pro jaký pivovar dělal, tak pitný je ten Klášter. Zbytek no kam asi. Citovat
vendelinek Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Přebral se bordel na balkoně,něco se hned vyhodilo,ostatní se přeneslo jinam Včera proběhla penetrace proti plísní,dvakrát a dneska po obědě (před obědem byl nákup ve městě) jsem celej balkón vymaloval Od 4 odpoledne už odpočívám a pripravuju se na brzké ranní vstávání na denní směnu hlídací Odesláno z Samsung J5 MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Před hodinou, Radovanek napsal: Tak vo tom žádná, ale upřímně, chce se Ti? Jak kdy, jak co. Někdy nic... Citovat
vozzyn Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Toto sem udělal já Borec to postavil za návěs , nečekal že couvnu, nějak sem ho přehlídl a couvl, no co už. Takže nestavte se těsně za kamion . Citovat
Milan+ Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Tak pokračujeme, finále prý komplet dají v sobotu. Péťa, MilanF1, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Prodloužený víkend na pronajaté chaloupce u Soběslavi se vysloveně vydařil ... Panorama foto je pohled na Nežárku ze zahrádky hostince Na soutoku ve Veselí. pavelu96, radim.1008, MilanF1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Zúčastnili jsme se pochodu u nás na vsi, s cestou z domu jsme ušli 11km. Celkově to byl již 35.ročník a odpoledne jsem ještě posekal zahradu. pavelu96, MilanF1 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
MilanF1 Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 My strávili prodlouzeny víkend v Beskydech. Neděle a pondělí byli ve znamení procházek a kochani se krajinou. Za tyto dva dny pres 40 km pěšky, se vcelku velkým prevysenim, ale za ty výhledy do krajiny to stálo. Milan+, pavelu96, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Stejsn Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Já dneska vydrhnul elektrony na kabrošovi. Kartáčkem na zuby. A budu to muset udělat ještě jednou. MilanF1, pavelu96 a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Dneska si holky kvalitně zabruslily Moje a manželky brusle jsou ještě ve Sportisimu v regálu... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.