Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 6. 5. 2018 at 18:52, Radek Hurvajz napsal:

Holka naše šikovná, konečně je jeden z tech šmejdů co nám devastují zahradu mrtvej :potlesk

I Ty nelido, taky by jsi mohl toho psa nakrmit, vždyť už zoufalstvím z hladu vyhrábává mršiny :D

Odesláno
V 6. 5. 2018 at 12:29, Lihous napsal:

No myslim ze ta veta byla myslena spis jako nadsazka - jinak by se stalo ze vsichni zmenime zamestnavatele a rano si nejen ze nekoupime nic ke snidani ale ani nikam neodjedeme neb by nam nemel cokoliv kdokoliv co prodat :)
Tak ze za me dobra IRONIE ;)

V 6. 5. 2018 at 12:08, machulda napsal:

Jako chápu, že ty si ve všem vystačíš sám, ale s tímhle přístupem ti ani ty baterky nikdo neudělá :-)

Ani ne, dělám do pracovního trhu 28 let a je spousta lidí, co chodí makat do fachy, co je nebaví, jen živí. A pak mají koníčka, co je baví, vrážejí do něj všechen volný čas a kdyby se vykašlali na tu fachu, tak by je i uživil. Ale chce to mít koule a ne každý to dáme. Taky se při tom dá docela dobře rozbít držka. 

Odesláno
V 6. 5. 2018 at 15:22, Havlicek.Lukas napsal:

prace neni zajic ale kdyz zasobuju restaurace nevim jak by se tvarily kdybych jim to zbozi nedovezl

Tak Tě to asi baví, když to děláš, ne? Když jde o žrádýlko, tak to fakt končí sranda. Před chvílí jsem dorazil z Alberta, páč jsme tak při tom lenošení a 2 akcích za 3 dny nějak vyjedli pečivo i chleba z mrazáku, a oni ho tam neměli. Tak budou toustové, hezky v topinkovači nebo v toustovači s něčím zapečeným. Podle zákona schválnosti nám totiž současně došel kvásek a svůj si upéct nemůžeme. Ale je krásně a můžeme se válet. Vinotéka i lednice plná pití všeho druhu, zahrada zelená, slunce naplno.

Odesláno
V 6. 5. 2018 at 20:37, Zodiak napsal:

Mám spoustu fotek, zítra postnu. Vytáhl jsem svoji zákonitou na výlet = pěškobus cca 15 poctivých kiláků. Stěžírky-Nový Přím-zámek Hrádek u Nechanic-Hrádek-Radíkovice-Stěžírky. Pak jsme oba padli za vlast....

Tiše závidím. I to točené. Nám už došel Syrovar 11°i 13° medový, Rychtář i Klášter. Naštěstí je tam ještě basa kde je Kozel 11°a Ostravar 12°, dokonce  v lednici3 darované plechovky Plzně.  Rozmlsali jsme včera i řidičku Bernardem s čistou hlavou, Birellem světlým a zelený ječmen. :cool:

Odesláno

To Venca - Máte pánové všichni velkou pravdu. pro dobrý kolektiv se dá leccos zkousnout, pospolitost je při těch letech hodně důležitá. Nemá cenu být tam, kde člověka ojebávají a ještě jsou kolegové jako supi. Ale buď jak buď, stresově je změna zaměstnání totéž jako rozvod nebo úmrtí člena rodiny. Takže žádné hurá, i když měníte za lepší a opravdu se to povede.

před 12 hodinami, Klemoň napsal:

Ahoj :papa   Moc pěkně jsi to vystihl.  Já mám sice za svůj život už cca 7 zaměstnavatele ( zaměstnání ale asi 10 ) , ale na 100% s tebou souhlasím. Pravdou v mém případě ale je, že si říkám : čím jsem starší, tím hůř si budu hledat něco nového . . . :myslim

před 10 hodinami, Scratch napsal:

to je skoro na oddělení a založení nového vlákna. Kdo mě zná, ví, že jsem měl mraky zaměstnání. ....... 

Odesláno

Nojo mit koule - hm tak v tom pripade byt "verny" zamestnavateli treba jako jsem ja 30 a vic roku je ukazka byt slaboch a posera ...?
A to nerikam ze me ta nase prace 100% nplnuje a jsem v ni stasny - ale jak to v zivote chodi jednou jsme nahore jindy dole a po bource vzdy prijde slunko stejne jako den strida noc ....!

Ale je pravda ze jsou lidi ktere znam tak si svou sichtu nejak oddelaji a doma se venuji tomu co je "bavi a prividelaji"  si pekne drobne - ale proste nedokazou prevzit za sebe odpovednost byt proste sam za sebe ....
A jak zaznelo s vekem se ty ostre lokty taky "ztupi" a pestanou byt takove rekneme ostre - ono ta dnesni mlada generace mnohdy nepredvede nic ..... velke smutne nic.

A co ze jsem to dnes zase udelal - zase jsem si po praci "jen tak" zajel do Trutnova pro par sisticek salamu - "jen 25ks"
Bohuzel v konkurencnim voze zn aunee tedy vw golf snad jednu vec mu zavidim - spotrebu v klidu jsem pod 5,5l/100km s nasim standartne kolem 7l/100km ale komfort v vw a P406 se neda srovnat :(
A pravda dostat se na namesti tam co jsem chtel bylo celkem problemove - ti co tam navrhovali jednosmerky zasluhuji METAL !!!

070520182915.jpg

070520182916.jpg

Odesláno
V Sun May 06 2018 at 12:29, Lihous napsal:

No myslim ze ta veta byla myslena spis jako nadsazka - jinak by se stalo ze vsichni zmenime zamestnavatele a rano si nejen ze nekoupime nic ke snidani ale ani nikam neodjedeme neb by nam nemel cokoliv kdokoliv co prodat :)
Tak ze za me dobra IRONIE ;)

Když se prizivuje jako obchodník jen s lidmi pro práci , tak co si myslet, vždyť jede ve všem jen na dotace. A ty jsou všeobecně špatně. 

Odesláno
před 23 minutami, Radovanek napsal:

Tiše závidím. I to točené. Nám už došel Syrovar 11°i 13° medový, Rychtář i Klášter. Naštěstí je tam ještě basa kde je Kozel 11°a Ostravar 12°, dokonce  v lednici3 darované plechovky Plzně.  Rozmlsali jsme včera i řidičku Bernardem s čistou hlavou, Birellem světlým a zelený ječmen. :cool:

Tak z těch piv,  dle toho co jsi tu psal co jsi pro jaký pivovar dělal, tak pitný je ten Klášter. Zbytek :myslim no kam asi. 

Odesláno

Přebral se bordel na balkoně,něco se hned vyhodilo,ostatní se přeneslo jinam 

Včera proběhla penetrace proti plísní,dvakrát a dneska po obědě (před obědem byl nákup ve městě) jsem celej balkón vymaloval 

Od 4 odpoledne už odpočívám a pripravuju se na brzké ranní vstávání na denní směnu hlídací 

Odesláno z Samsung J5 

20180507_165137.jpg

20180507_165133.jpg

Odesláno
Před hodinou, Radovanek napsal:

Tak vo tom žádná, ale upřímně, chce se Ti? :aut

Jak kdy, jak co. Někdy nic... :aut

Odesláno

Toto sem udělal já :grr

IMG_20180507_183547.thumb.jpg.fce6ba78a8bf67b1234061336c1dff46.jpg

Borec to postavil za návěs :myslim, nečekal že couvnu, nějak sem ho přehlídl a couvl, no co už.

Takže nestavte se těsně za kamion :papa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...