Guest Scratch Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 (upraveno) hele, kdysi nedavno jsem v 11:00 pocitil malatnost a chtelo se mi zvracet. Tak jsem jel domu metrem a tam me nabral tata a hura k doktorce, ta okamzite diagnostikovala apendix. Okamzite hura na bulovku, tam jsem mohl byt v cca 13 hod max, nasledovaly ruzna vysetreni s cekackou minimalne hodinu. V 19 hodin slysim doktora jak znudene rika, do telefonu, ze ten squash asi nestihne, ze mam v praci problemy..... asi ja s jeste jednou holcinou..... v 19:30 jsem mu konecne poblil ordinaci. Ve 20:00 ubytko v nemocnici na dvouluzaku sam, luxus...... Ve 23:30 poplach, protoze z apendixu je tezky zanet celeho podbrisku a jde se pod kudlu...... takze misto male jizvy mam na brise jizvu jako krava, protoze casu bylo dost......... kdyz teda pominu fakt, ze jsem utekl primo z pece..... Upraveno 23. březen 2018 uživatelem Scratch Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 @minimaxa diky za vcerejsi konzultaci, do rana to slezlo a dle doktorky to mame sledovat dneska jede Mondisek na geometrii protoze jsem neposlechl chytre pany na stk a na doporuceni jet na geosku jsem se vykaslal.... vysledkem jsou lehce sjete pneu na jedne strane, ale letosek musej jeste holky dat. Kdyz uz je testuju pro fordaky s dehtama..... Citovat
Péťa Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 před 17 hodinami, Lihous napsal: @Péťa Ne Nachod Tak to jste hrdinové. V takovém případě bych pokud možno jel do HK. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 Dnes opět má oblíbená tuplovka. Ráno nástup 3.55 konec 14.40 a v 00.15 opět nástup do 04.00 . Cestou z roboty jsem se ještě musel zastavit na poště v Satalicích nechat ověřit podpis na dokumentu a pak ten dokument poslat doporučeně do banky. Asi budu provozovat poštu protože jako za dva doporučený dopisy 88 Kč mi přijde jak zlodějna a v každé té obálce byl jeden list papíru. Tuším že cestou na tu poštu jsem zahlédl @Scratch auto( forda) stát u firmy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 (upraveno) Videl jsi spravne. Jsem byl dnes na laserove geometrii (za 500 cajk) tak jsem byl vlastnim Dokaze mi to nekdo rozklicovat? Upraveno 23. březen 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 Tohle uměl rozklíčovat oddie jestli se nepletu nebo Olda607. Citovat
pavelu96 Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 @Vena garážmistr s tou poštou mi povídej... Poslal jsem ve čtvrtek doporučeně dopis do Německa a po "slevě" na kartu ČP cena 85,- Citovat
Milan+ Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 Mám takové tušení ,že s tou kartou do zahraničí sleva není,alespoň na Slovensko mi ji nedávají. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 Po náročném dni ve fakultní nemocnici v HK kam jsem doprovázel máti na koronarografii, jsem teď objevil ve svém regálu jednu zajímavost, tak se jí kouknu na zoubek Citovat
Lihous Odesláno 23. březen 2018 Odesláno 23. březen 2018 @Péťa Tak to jste hrdinové. V takovém případě bych pokud možno jel do HK. No jak se to vezme - po prvni mozkove prihode nam brachu rozchodili a funguje a preference RK vs NA je lepe pro NA. Nador na tlustem strevu a nasledne onkologie je sice pro nas "premiera" ale zatim si stezovat nemuzu .... Pristup specialni stav brachy neumoznuje klasicke podavani tech chem.dobrot. Ja to vidim v systemu ale tento obor / lekari / me jsou spanelskou vesnickou Citovat
KoudaK Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 (upraveno) před 13 hodinami, minimaxa napsal: Po náročném dni ve fakultní nemocnici v HK kam jsem doprovázel máti na koronarografii, jsem teď objevil ve svém regálu jednu zajímavost, tak se jí kouknu na zoubek No mi se teď vrátili z Přítluk ze sklepa... Upraveno 24. březen 2018 uživatelem minimaxa citace s foto Citovat
Zodiak Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 Dnes od rána v Koněpůlkách na fotbale, derby Pardubice-Hradec Králové. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 před 19 hodinami, Scratch napsal: Videl jsi spravne. Jsem byl dnes na laserove geometrii (za 500 cajk) tak jsem byl vlastnim Dokaze mi to nekdo rozklicovat? Melsi spatnou sbihavost, vic spatna byla vepredu min spatna vzadu. Ted vsude ok. A zbytek taky ok. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 návštěva trojské zoo s malým...učaroval nam lední medvěd a jelikož spi tak rychle jedna klobaska. Domácí kren a tekuty chleba Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 @Pe.Tr dekuju. vzadu se mi sjizdela vnitrni strana pneu. Na jedne strane, tusim leve. Ale na prednich kolech nic. Citovat
Zodiak Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 (upraveno) V průběhu fotbalu hlásila manželka, že prorazila pravou zadní gumu u 206ky. Takže po skončení fotbalu, rychlý přesun z Pardubic do HK, pak do Stěžírek nahodit rezervu, odfrčet do práce na zvedák, předčasně přeladit na letní gumy, při té přīležitosti rovnou namontovat nové tažné. Pak hurá dom, do lázně "odšmírovat". A v 17:00 konečně oběd. A dnes už na všechno kašlu. Jo, zapomněl jsem napsat, že Koněpůlky to doma projely s Hradcem 0:1. Upraveno 24. březen 2018 uživatelem Zodiak Péťa ohodnotil 1 Citovat
Haryk Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 Rozebrány patráky pro děti, které jsem před asi 20 roky setavil z jeklu a pod něma něco jako šatníky a poličky na oblačení. Po neděli přijdou nové, na zahradě postavena trampoška pro vnuky Citovat
Zodiak Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 (upraveno) A dneska ještě brzo do hajan, protože zítra ráno v 06:00 na Sport2 běží VC Austrálie F1. Jen ta prekerka s časem..... o hodinu dřív mají australani taky letní čas? Jsou to protinožci, takže by u nich vlastně měl začīt čas zimní...... Upraveno 24. březen 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 Ráno jsem přitáhnul okolo 6 z roboty na 8.20 jsem si dával budík v 9.30 jsem měl dohodnuto v uhelných skladech že se můžu zastavit s vlekem pro 5 metráků uhlí pro tatíka protože už asi 3 týdny místo pozdravu slyším " zítra nejdýl pozítří nemám co dát do kotle" . z uhelných skladů jsem byl zpátky před 11 tak jsem než byl oběd trochu opečoval Punťu protože mu nesvítili dvě žárovky na levé straně. Po obědě jsem ho projel a vyměnil jsem olej takovej hnus jsem dlouho z auta nevypouštěl. Odpoledne přijela ségra s malým Pepinem tak jsem po dodělání Punti šel chvilku k našim mladej měl před 14 dny 5 narozky , já dnes 40 tak jsme chvilku poseděli no a teď se chystám do peří ráno 4.10 opět budíček. Citovat
Zodiak Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 Jestli ti dnes Véno bylo 40, tak tedy mohuná gratulace! radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.