Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

hele, kdysi nedavno jsem v 11:00 pocitil malatnost a chtelo se mi zvracet. Tak jsem jel domu metrem a tam me nabral tata a hura k doktorce, ta okamzite diagnostikovala apendix. Okamzite hura na bulovku, tam jsem mohl byt v cca 13 hod max, nasledovaly ruzna vysetreni s cekackou minimalne hodinu. V 19 hodin slysim doktora jak znudene rika, do telefonu, ze ten squash asi nestihne, ze mam v praci problemy..... asi ja s jeste jednou holcinou..... v 19:30 jsem mu konecne poblil ordinaci. Ve 20:00 ubytko v nemocnici na dvouluzaku sam, luxus...... Ve 23:30 poplach, protoze z apendixu je tezky zanet celeho podbrisku a jde se pod kudlu...... takze misto male jizvy mam na brise jizvu jako krava, protoze casu bylo dost......... kdyz teda pominu fakt, ze jsem utekl primo z pece.....

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

@minimaxa diky za vcerejsi konzultaci, do rana to slezlo a dle doktorky to mame sledovat :D

dneska jede Mondisek na geometrii protoze jsem neposlechl chytre pany na stk a na doporuceni jet na geosku jsem se vykaslal.... vysledkem jsou lehce sjete pneu na jedne strane, ale letosek musej jeste holky dat. Kdyz uz je testuju pro fordaky s dehtama.....

Odesláno

Dnes opět má oblíbená tuplovka. Ráno nástup 3.55 konec 14.40 a v 00.15 opět nástup do 04.00 . Cestou z roboty jsem se ještě musel zastavit na poště v Satalicích nechat ověřit podpis na dokumentu a pak ten dokument poslat doporučeně do banky. Asi budu provozovat poštu protože jako za dva doporučený dopisy 88 Kč mi přijde jak zlodějna a v každé té obálce byl jeden list papíru.  Tuším že cestou na tu poštu jsem zahlédl @Scratch auto( forda) stát u firmy.

Odesláno (upraveno)

Videl jsi spravne. Jsem byl dnes na laserove geometrii (za 500 cajk) tak jsem byl vlastnim :)

Dokaze mi to nekdo rozklicovat?

IMG_20180323_164132.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Po náročném dni ve fakultní nemocnici v HK kam jsem doprovázel máti na koronarografii, jsem teď objevil ve svém regálu jednu zajímavost, tak se jí kouknu na zoubek :D

IMG_20180323_190702.jpg

IMG_20180323_190712.jpg

Odesláno

@Péťa  Tak to jste hrdinové. V takovém případě bych pokud možno jel do HK.

No jak se to vezme - po prvni mozkove prihode nam brachu rozchodili a funguje a preference RK vs NA je lepe pro NA.
Nador na tlustem strevu a nasledne onkologie je sice pro nas "premiera" ale zatim si stezovat nemuzu ....
Pristup specialni stav brachy neumoznuje klasicke podavani tech chem.dobrot.

Ja to vidim v systemu ale tento obor / lekari / me jsou spanelskou vesnickou ;)

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, minimaxa napsal:

Po náročném dni ve fakultní nemocnici v HK kam jsem doprovázel máti na koronarografii, jsem teď objevil ve svém regálu jednu zajímavost, tak se jí kouknu na zoubek :D

No mi se teď vrátili z Přítluk ze sklepa... :D

Upraveno uživatelem minimaxa
citace s foto
Odesláno
před 19 hodinami, Scratch napsal:

Videl jsi spravne. Jsem byl dnes na laserove geometrii (za 500 cajk) tak jsem byl vlastnim :)

Dokaze mi to nekdo rozklicovat?

IMG_20180323_164132.jpg

Melsi spatnou sbihavost,  vic spatna byla vepredu min spatna vzadu. Ted vsude ok. A zbytek taky ok.

Odesláno

@Pe.Tr dekuju. vzadu se mi sjizdela vnitrni strana pneu. Na jedne strane, tusim leve. Ale na prednich kolech nic.

Odesláno (upraveno)

V průběhu fotbalu hlásila manželka, že prorazila pravou zadní gumu u 206ky. Takže po skončení fotbalu, rychlý přesun z Pardubic do HK, pak do Stěžírek nahodit rezervu, odfrčet do práce na zvedák, předčasně přeladit na letní gumy, při té přīležitosti rovnou namontovat nové tažné. Pak hurá dom, do lázně "odšmírovat". A v 17:00 konečně oběd. A dnes už na všechno kašlu. :)  Jo, zapomněl jsem napsat, že Koněpůlky to doma projely s Hradcem 0:1. :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Rozebrány patráky pro děti, které jsem před asi 20 roky setavil z jeklu a pod něma něco jako šatníky a poličky na oblačení.

Po neděli přijdou nové, na zahradě postavena trampoška pro vnuky

Odesláno (upraveno)

A dneska ještě brzo do hajan, protože zítra ráno v 06:00 na Sport2 běží VC Austrálie F1. Jen ta prekerka s časem..... o hodinu dřív :myslim  mají australani taky letní čas? Jsou to protinožci, takže by u nich vlastně měl začīt čas zimní......

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Ráno jsem přitáhnul okolo 6 z roboty na 8.20 jsem si dával budík v 9.30 jsem měl dohodnuto v uhelných skladech že se můžu zastavit s vlekem pro 5 metráků uhlí pro tatíka protože už asi 3 týdny místo pozdravu slyším " zítra nejdýl pozítří nemám co dát do kotle" .  z uhelných skladů jsem byl zpátky před 11 tak jsem než byl oběd trochu opečoval Punťu protože mu nesvítili dvě žárovky na levé straně. Po obědě jsem ho projel a vyměnil jsem olej takovej hnus jsem dlouho z auta nevypouštěl. Odpoledne přijela ségra s malým Pepinem tak jsem po dodělání Punti šel chvilku k našim mladej měl před 14 dny 5 narozky , já dnes 40 tak jsme chvilku poseděli no a teď se chystám do peří ráno 4.10 opět budíček.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...