Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 Ono když jsou zakázky musí se uspokojit Citovat
Milan+ Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 před 21 minutami, Lihous napsal: SkodaAuto a jejich "luxusni 18ti smeny system" vic psat nebudu .....!! Když si přestaneš vážit své práce nastup do směn,říká můj kolega. Ale zase tam máte vůči jiným alespoň slušné ohodnocenní. Známý ted do Kvasin jezdí na výstupku kontrolu. Citovat
Milan+ Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 před 12 minutami, Havlicek.Lukas napsal: Ono když jsou zakázky musí se uspokojit Ty tu taky dáváš dost často fotky ze sobot za volantem či příhody a to jsi nedávno psal ,že vyjímečně soutěžíte. to vypadá na celý rok. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 Normálně me mě ty soboty uz chybí - mám od včerejška dovolenou a nevím co mám dělat tak jdu asi na bazén Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 (upraveno) Jestli nemáš co dělat tak dožeň resty . Nebo přijeď já Ti tady nějakou robotu najdu. Dnes od 10 do 15 v dílně a výsledek se zákazníkovy líbil. Ale práci na dílně beru jako relax po práci za volantem a takové spojení příjemného s užitečným. Upraveno 5. srpen 2017 uživatelem Vena garážmistr doplnění Citovat
Sawoy Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 (upraveno) Pokračuje dovolená s mýma holkama (2 x 12 let), vlastně hlavně s jednou z nich: Středa po poledni: nemá chuť na oběd Středa večer: ze špízů (předchozí příspěvek) jen maso (bez cibule a bez slaniny!!! To tu ještě nebylo) Čtvrek postupně od rána do večera: bolí břicho, pak hlava, je líp, pak totéž ale strašně, je zima, je dobře, má průjem, vidí dvojitě ... Noc ze čtvrtka na pátek: bolí břicho, hlava, kolena, zima. Před půlnocí puls 140, po půlnoci 160, usíná a celkem klidně spí. Pátek 7:00: vyzvracela večerní čaj, Prášek na hlavu ani na teplotu nechce, neudržela by to v sobě. 7:30 odjíždíme směr Nera abych chytil dopoledne naši dětskou doktorku, druhá hlídá tábořiště v kempu. 9:00-9:30: dětská - podezření na infekční meningitidu. 10:00-11:00: čekárna Bulovka 11:00-11:30: vyšetření - hospitalizace 12:00-13:00: "ubytování", odběry, neurolog, očař, poučení ..... 13:15 odjezd směr Vrchlabí 15:00: příjezd kemp, v 17:30 vše zbouráno, uklizeno, uloženo, naloženo, odjezd 19:30 doma Sobota 8:30: odjezd Bulovka (jeden rodič = manželka přítomen kdykoliv), 9:30 doma 15:30: odjkezd Bulovka, návštěva, hotové výsledky laborky - podezření se nepotvrdilo V pondělí kontrolní testy, když dopadnou tak domů. 17:30: doma. Potřebuju další dovolenou. Už aby byl příští pátek - ještě bude slehlá tráva po stanu. Hyjé zpátky ... P.S.: pokud někdo včera nadával mezi 7:30 a 9:00 a 13:00 až 15:00 na trase Studenec - Jičín - Bolka - Praha na Lancii co jede místy na hraně a trochu jako prase, tak se všem omlouvám. Ale nikoho jsem neohrozil. Upraveno 5. srpen 2017 uživatelem Sawoy Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 Jo tak to je záživná dovolená. Hele za ten přelet se myslím není za co omlouvat každej tohle musí pochopit. Hlavně aby byla vcajku a stihla si užít zbytek prázdnin. Citovat
Sawoy Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 Tak to od řidiče profíka potěší dvojnásob Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 Už jsem ho tady vzpomínal možná při jiné příležitosti ale můj učitel v autoškole mě dal spousty cenných rad a jedna z nich je že nikomu kromě policajta není nic do toho proč jedeš " jako prase" protože normální člověk k takové jízdě má většinou rozumný důvod. A Ty jsi ten důvod měl. Citovat
Lihous Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 ANO mame ale za jakou cenu.....? Vystupni kontrola neni linka = stejne je to s penezma na tri smeny jako robot.....?? Ale vsude je neco - ale co se deje posledni dobou u nas je uz skoro k placi ale kde se to navari tam se to i papa tak ze nebudu brecet - souhlasim ze ma vejplata je pro nektere kamarady na trikrat ....... Citovat
Milan+ Odesláno 5. srpen 2017 Odesláno 5. srpen 2017 před 8 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: Normálně me mě ty soboty uz chybí - mám od včerejška dovolenou a nevím co mám dělat tak jdu asi na bazén Takže soutěžní kecy. Já byl tady kouknout na jeepiky pod zebinem za jc a práce v sobotu mi nijak nechybí. A byl i ten bazén a pivko po cestě. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 Soutěž probíhá od 1.3 do 31.8 i když už to nemá smysl je jasné kdo to vyhraje a ve finále je to stejně jedno huby si za ty prachy vozerem všichni Citovat
FrantaCV Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 před 16 hodinami, Vena garážmistr napsal: Už jsem ho tady vzpomínal možná při jiné příležitosti ale můj učitel v autoškole mě dal spousty cenných rad a jedna z nich je že nikomu kromě policajta není nic do toho proč jedeš " jako prase" protože normální člověk k takové jízdě má většinou rozumný důvod. A Ty jsi ten důvod měl. No nevím Vendo, možná změníš názor, až Tě nějaké to "Prase" s x promilemi nebo pod drogami nebo jen debil, který si potřebuje dokázat jaký je super řidič, sundá ze silnice. Tím chci říct, že je mi do toho a HODNĚ. O život jde totiž mě. Pokud by se takto chovali na silnici jen ti, kteří k tomu mají opravdu důvod (nebezpečí z prodlení), bylo by na silnicích o 99% nehod méně. Citovat
Klemoň Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 @FrantaCV no ja s tebou na 100% souhlasím Ale myslím ze Vena to tak myslel taky. Psal o normálním člověku. Ne o magorovi v Bentley který vybočuje doprava aby se podíval zda něco nejede a pak se vrhne vlevo na předjíždění kde málem způsobí celni střet. Vše na kameře při včerejší cestě na dovolenou. Kdyby ten predjizdeny a ten co jel v protisměru nevylizali krajnice, tak jsme byli ve zprávách. Citovat
Sawoy Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 No tak jen pro pořádek - moje prasárny na hraně spočívaly v tom, že jsem na šestnáctce mezi Pakou a Boleslaví tam kde je to široký a přehledný jel místy 120, což normálně nedělám, na pár křižovatkách (třeba u Sobotky co je ta zrušená pumpa apod.) kde je na kilometr vidět že z vedlejších nikdo nenajíždí jsem místo na 70 zpomalil na 90, občas jsem nějakej vláček tří či pěti aut předjel tu naráz, tu nadvakrát, tu jednoho po druhým (což normálně nedělám) a občas jsem hned po předjetí brzdil abych jel na ceduli obce kolem padesáti. Po dálnici jsem jel 140 což normálně nedělám. Pak jsem hodně sprostě nadával když jel kamion ve stoupacím pruhu 75 aby předjel jinej, co jel v pravým 60. A jednou jsem přejel plnou čáru, ale ne středovou. To když jsem jel po krajnici abych se vyhnul dvěma náklaďákům co jely proti mě vedle sebe - ten co předjížděl mě musel vdět kilometr předem, ale asi předpokládal že jedu 70. No prostě byl věší, no. A tomu druhýmu se na krajnici evidentně nechtělo. Jo a lahůdka byl Sharan přede mnou z Paky až k Jičínu - v obci 30-40, mimo 75 max. Když se dalo tak byla plná, když nebyla tak auta proti. Když jsem ho předjížděl na čtyřproudovce u Jičína kouknul jsem do kabiny - frajer jednu ruku na volantu, druhou kolem ramen spolujezdkyně, jedno oko na silnici, druhý na ní a evidentně tokal, špitali se a muckali se a provoz ho nijak nevzrušoval. Holt láska je láska ..... hmm .... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 Šmankote tomuhle říkáš " prasárny ". Však takhle jezdí víc než půlka národa úplně běžně. S tím bych si vůbec nelámal hlavu. Vzpomínám si ještě když jsem brigádničil na odtahovce tak jsem byl někde mimo domov a najednou telefon a dispečerka Václave máš mě rád? Při téhle formulaci každý zbystří a já hned jako že co potřebuje a ona že potřebuje bleskově vyjet pro pojišťovnu velkým vyprošťovákem a že ten kluk co jezdí normálně je nemocný a že nikoho jinýho že nemůže sehnat. Byl jsem asi 50 km od té firmy a říkám kolik je času na vyjetí a ona ještě 25 minut. Tak říkám běž to nahrknout a až tam bude dost luftu tak to vystrč ze vrat to pojišťovně bude muset stačit dřív jak za 40 minut tam nemůžu bejt. A to byla jízda v té době jsem měl berlingo a to šlo místama i po třech kolech. A pak tím vyprošťovákem na místo zásahu to nebudu ani psát. Jenže to je víc jak 6 roků zpátky a to nebyl takový bordel na silnicích jako je dnes. Citovat
Lihous Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 před 17 hodinami, Lihous napsal: ANO mame ale za jakou cenu.....? Vystupni kontrola neni linka = stejne je to s penezma na tri smeny jako robot.....?? A kdyz si prestanes vazit sve prace .....? Ono ma klega pravdu ale zednik bez pridavace bude taky mene nez s nim Rohlik se taky sam neudela ... Auto se samo nesmontuje ..... tak ze nejaky super "manazer" bude prodavat tak max vzduch. Ono to bez tech robotu na linkach / montovnach proste nejde - je otazka jake jsou podminky jak placene je to ci ono misto = spokojenost ci nespokojenost. Spis bych to videl vazit si prace druhych ....! Ale vsude je neco - ale co se deje posledni dobou u nas je uz skoro k placi ale kde se to navari tam se to i papa tak ze nebudu brecet - souhlasim ze ma vejplata je pro nektere kamarady na trikrat ....... Citovat
Milan+ Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 Kolega je hodně slušný horizontkář a jen tak něco nepronese,práce druhých si váží více než dost. Obchoďáka může dělat každý a ani tomu nemusí rozumět,to zaživám několikrát do měsíce s nářadím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.