Sniper17 Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 Probral jsem se po dočesné a nebudu dělat nic. Citovat
Veverka Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Já dnes neudělal nic. Proč bych měl něco dělat? Upraveno 4. září 2016 uživatelem Veverka Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 budicek v 9 po obede slofika a ve finale sem manzelce trochu rozlestil saxika prece se pri sobote nepretrhnu ne ?? jo jeste sem rano nachystal rybyckovou pomazanku na veceri - nejlepsi je samo ze ulezela Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 Dopo jsem dodělal klaksony, po obědě jsem se na chvilku zvrhnul jen tak lehce k odpočinku. Pak jsem pustil pračku a teď čekám až doběhne pračka podruhé protože venku se to zkazilo a poprchává. Citovat
Sniper17 Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 před 9 minutami, Havlicek.Lukas napsal: budicek v 9 po obede slofika a ve finale sem manzelce trochu rozlestil saxika prece se pri sobote nepretrhnu ne ?? jo jeste sem rano nachystal rybyckovou pomazanku na veceri - nejlepsi je samo ze ulezela opravdu si vstával v devět ??? a který že den to byl ?? dnes je neděle Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Celý včerejšek jsme ztrávili na zámku Kačina, kde probíhal Bejbypunkový festival pro děti a jejich rodiče Kefír ( http://www.festivalkefir.cz/program/ ) Program byl různorodý, mě se třeba líbila Lenka Dusilová s Baromantikou a Buty, Helče Jana Kirschner, většinu dospělých ale příjemně šokovalo holandské uskupení Blaas of Glory. Pavel se spolužákem a dalšími kamarády celý den lítali po areálu (chvíli závodili na kole ve slámovými balíky vytýčené trati, pak dobývali slámový hrad, chvíli plnili různé úkoly, aby se za odměnu mohli svézt na stupačce opravdové "kukačky", chvílema se nechali pokropit vodou z cisterny, která se semo-tamo projížděla areálem), aby nejvíc času ztrávili při ježdění na travních sekačkách. Všichni společně jsme se pak sešli na koncertu Kašpárka v Rohlíku - kapely, kterou Pavel rád poslouchá od svých možná 5ti let (kdy jsem si zakázal cpát do něj v autě Dádu Patrasovou a Maxim Turbulenc, ale "demokraticky" jsem rozhodl, že se bude poslouchat něco, co se poslouchat dá a volba padla na "Kašpárka"). Každopádně už všichni víme, že za rok jedeme na Kefír zase - byl to super den Upraveno 4. září 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 Medvěd - ha si říkal proč tam byly ty cedule se zákazem a datumem na víkend Sniper17 jo dnes v neděli, ne každý spí do oběda Během týdne vstávám v 5 do práce a teď v sobotu vzhůru už v 6 (do práce na 7,30) Citovat
Milan+ Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 Včera kamarádu sousedovi na pohřbu a dnes jsem nedělal nic,jen relax po tom včerejším posezení po pohřbu. Citovat
Sniper17 Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Dnes ještě tedy nic ale vrátí se mi dneska hlava na 405 tak budu montovat,musím ještě počkat jak otevřou AutoKelly a mažu pro těsnění dříku vetilu a pak si pujčit wapku doufám že do večera bude motor klapat jak má jinak dnes jsem si udělal akorát kafe zatím a potěšil přítelkyni přivezou jí nového pavouka ( Poecilotheria Metalica ) tak už se na něj celá klepe Citovat
parizov Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Dnes vinobraní Strážnice. Je tady krásně [emoji4] Citovat
brixtr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Tak dneska sem se konečně pustil do namontování parkovací kamery( naštěstí se povedlo) pak sestava skříně,, no nato aby měl kolikrat člověk vysokou školu pak hezká cesta do práce která mě rozesmála : 3 generace citroena c5 za sebou no ja byl uprostřed a ted se jdu poprat s instalováním diagnostiky Citovat
Haryk Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Já nic, zato ženuška natírala štít na baráku, chudák holka, ale šikovná Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 (upraveno) rozebral sem si chladicovy ventilator z xantie a zjistil ze vysi uhliky - vycistil - slozil a hodinku na to mi kamos psal ze mi doveze druhej funkci i s 3rele pak sem se spalil na ruce o horky plech malem si zlomil nohu kdyz sem prelezal v garazi hromadu nasyslenych veci a po 3 mesicich konecne kamosovi zacal delat na LED osvetleni do 807 (veno slybuju ze do jara to bude hotovy ) jo a namontoval si policku nad PC stul a uklidil okolo pocitace - konecne a strcil klavesnici do mycky jak sem si minule polil pivem Upraveno 10. září 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 No tak to sem zvědavej no nepíšeš který jaro to bude ale budu doufat že to 2017. Já měl výživnou 11 hodinovku na L. 183 . Nejvíc mě tam drtí ta objížďka okolo pekáren místo vysočanský estakády. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 před 4 minutami, Vena garážmistr napsal: Já měl výživnou 11 hodinovku na L. 183 . Nejvíc mě tam drtí ta objížďka okolo pekáren místo vysočanský estakády. jo ta me taky trochu sere kdyz jezdim z Vysocan na Prosek slibuju ze 2017 Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 To mělo bejt údajně k 31/8 opravený .. ale klasicky akorát hovno. By mě zajímalo, zda se tam vůbec něco děje. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 puvodne tam byly i policajti - ted tam nejsou ani voni takze typuju ze se tam urcite nic nedeje Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Když už tak BYLI !!! Ty jsi s tou češtinou fakt taky na štíru, člověče .. Co příspěvek, to nějaká perla (rybyčková pomazánka, uhlíky vysí, slybuju a podobné jobovky) Policie to řídila nahoře na té pěti-směrné křižovatce jen ze začátku, asi to bylo moc práce, takže teď už je tam X týdnů přehrazení. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Jezdim tam denne, policajti byli ok jen se tam citili dost v nebezpeci Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 (upraveno) s cestinou jo sem rodilej moravak a z cestiny sem mel vzdy za 4 a k tomu dysortografik Upraveno 10. září 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.