Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dopo jsem dodělal klaksony, po obědě jsem se na chvilku zvrhnul jen tak lehce k odpočinku. Pak jsem pustil pračku a teď čekám až doběhne pračka podruhé protože venku se to zkazilo a poprchává.

Odesláno
před 9 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

budicek v 9
po obede slofika
a ve finale sem manzelce trochu rozlestil saxika

prece se pri sobote nepretrhnu ne ??

jo jeste sem rano nachystal rybyckovou pomazanku na veceri - nejlepsi je samo ze ulezela

opravdu si vstával v devět ??? a který že den to byl ?? dnes je neděle :D:D:D

Odesláno (upraveno)

Celý včerejšek jsme ztrávili na zámku Kačina, kde probíhal Bejbypunkový festival pro děti a jejich rodiče Kefír ( http://www.festivalkefir.cz/program/  )

Program byl různorodý, mě se třeba líbila Lenka Dusilová s Baromantikou a Buty, Helče Jana Kirschner, většinu dospělých ale příjemně šokovalo holandské uskupení Blaas of Glory. Pavel se spolužákem a dalšími kamarády celý den lítali po areálu (chvíli závodili na kole ve slámovými balíky vytýčené trati, pak dobývali slámový hrad, chvíli plnili různé úkoly, aby se za odměnu mohli svézt na stupačce opravdové "kukačky", chvílema se nechali pokropit vodou z cisterny, která se semo-tamo projížděla areálem), aby nejvíc času ztrávili při ježdění na travních sekačkách. Všichni společně jsme se pak sešli na koncertu Kašpárka v Rohlíku - kapely, kterou Pavel rád poslouchá od svých možná 5ti let (kdy jsem si zakázal cpát do něj v autě Dádu Patrasovou a Maxim Turbulenc, ale "demokraticky" jsem rozhodl, že se bude poslouchat něco, co se poslouchat dá a volba padla na "Kašpárka").

Každopádně už všichni víme, že za rok jedeme na Kefír zase - byl to super den

Sekačka 1.jpg

Sekačka 2.jpg

Pavel popelář.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Medvěd - ha si říkal proč tam byly ty cedule se zákazem a datumem na víkend 

Sniper17 jo dnes v neděli, ne každý spí do oběda 

Během týdne vstávám v 5 do práce a teď v sobotu vzhůru už v 6 (do práce na 7,30)

Odesláno

Dnes ještě tedy nic ale vrátí se mi dneska hlava na 405 tak budu montovat,musím ještě počkat jak otevřou AutoKelly a mažu pro těsnění dříku vetilu a pak si pujčit wapku doufám že do večera bude motor klapat jak má :) jinak dnes jsem si udělal akorát kafe zatím :D a potěšil přítelkyni přivezou jí nového pavouka ( Poecilotheria Metalica ) tak už se na něj celá klepe :D

1422433289poecilotheria-metallica.jpg

Odesláno

Tak dneska sem se konečně pustil do namontování parkovací kamery( naštěstí se povedlo) pak sestava skříně,, no nato aby měl kolikrat člověk vysokou školu :D

pak hezká cesta do práce která mě rozesmála : 3 generace citroena c5 za sebou :D no ja byl uprostřed :D a ted se jdu poprat s instalováním diagnostiky 

Odesláno (upraveno)

rozebral sem si chladicovy ventilator z xantie a zjistil ze vysi uhliky - vycistil - slozil a hodinku na to mi kamos psal ze mi doveze druhej funkci i s 3rele
pak sem se spalil na ruce o horky plech
malem si zlomil nohu kdyz sem prelezal v garazi hromadu nasyslenych veci a po 3 mesicich konecne kamosovi zacal delat na LED osvetleni do 807 (veno slybuju ze do jara to bude hotovy :mad::mad: )

jo a namontoval si policku nad PC stul a uklidil okolo pocitace - konecne
a strcil klavesnici do mycky jak sem si minule polil pivem

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

No tak to sem zvědavej no nepíšeš který jaro to bude ale budu doufat že to 2017.

Já měl výživnou 11  hodinovku na L. 183 . Nejvíc mě tam drtí ta objížďka okolo pekáren místo vysočanský estakády.

Odesláno
před 4 minutami, Vena garážmistr napsal:

Já měl výživnou 11  hodinovku na L. 183 . Nejvíc mě tam drtí ta objížďka okolo pekáren místo vysočanský estakády.

jo ta me taky trochu sere kdyz jezdim z Vysocan na Prosek

slibuju ze 2017

Odesláno

To mělo bejt údajně k 31/8 opravený .. ale klasicky akorát hovno. By mě zajímalo, zda se tam vůbec něco děje.

Odesláno

Když už tak BYLI !!! Ty jsi s tou češtinou fakt taky na štíru, člověče .. Co příspěvek, to nějaká perla (rybyčková pomazánka, uhlíky vysí, slybuju a podobné jobovky) :roll  Policie to řídila nahoře na té pěti-směrné křižovatce jen ze začátku, asi to bylo moc práce, takže teď už je tam X týdnů přehrazení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...