Vena garážmistr Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 (upraveno) Včera jsem se věnoval rodičovskému H.Accent. Vyměnil jsem olej ,filtry a brzdové destičky na obou nápravách. Vyluxoval jsem ho což bylo všechno v rámci přípravy na STK ještě jsem ho chtěl umejt ale tatík prohlásil že to je zbytečný že to opláchne až to poveze na STK. Dnes jsem umyl 807 a stihnul jsem to jen tak tak než se spustil déšť. Upraveno 24. červenec 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 strizlivim po vcerejsim bumbani Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 před 12 hodinami, Veverka napsal: Začal jsem instalovat Win10 místo Win8.1... ...doinstaloval jsem W10 (zatím se zdá, že úspěšně) Citovat
Dodo1976 Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 W10 mi prozatím do baráku nesmí!!! Já jinak dnes relaxačně. Možná zajedeme do Kostnice v Kutné Hoře když je to dnes s počasím na draka... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 na konci mesice uz bude utrum dokonce i stryc co to odmita me prosil o radu a kdyz nezapomene tak vecer budem kutit Citovat
Lihous Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 JJ bude konec ale nebude to az takova skoda - me nebo lepe za me - fascinuje jak se nam snazi VNUTIT neco co mozna funguje ale neni to jeste odladene. A vubec se nebere ohled na starsi zarizeni uzivatele ..... atp.Jasne doba jde dopredu! Za nas bohate staci W7 a na malem notasu utesene jede XP a myslim ze si vystacime dlouho s timto. No a pokud ne oni udelaji "edici" za rozumnou cenu ne-li zase zadarmo - spis me zajima "pravda" ze maji v planu vybirat desatek za uzivani / mesicne .....? A straseni piratama hekrama a jinou pakazi .... Jo dobra par fotek nejake dokumenty katalogy ..... hm a to je zajimat 1000% nebude ;c) Konecne jsem si udelal radost a prave vydrazil v GB DAB radio od Alpine ..... tak snad budeme badat trosku na lepsim soustruhu nez doted. Citovat
OK406 Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 Od rána jsem pořizoval fotky po nočním dešti, který se přehnal přes naše město: Citovat
OK406 Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 Nene, žádné tornádo! Pouze jen více zapršelo! To se jen ukazuje ,,kvaliní" práce + odpovědnost radnice při přebírání prací (zakázek)! Hlavně, že máme dva kruhové objezdy a dělá se další! Ale udelat kvaline kanalizaci a nebo kostky dobře polozit, tak to uz je veliká věda a problém. Dříve byly na náměstí ,,kočičí" hlavy a nic takového se nestalo. Jinak na úklid nejsou lidi! Před rokem 1989 by pomáhala v takových to situacích armáda! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 nedokazu si predstavit jak tu 4 kilovou ?? kostku ta voda bere sebou Citovat
radim.1008 Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 Tak to musel být solidní proud vody, když to vytahalo kostky. To byla bouřka s přívalovým deštěm? Citovat
Lihous Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 Polozit kostky - oni je polozili na beton a "zasipalo" se to asi piskem :c) Citovat
OK406 Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 Kostky se povalují po celém náměstí, jako by tam s nimi děti hráli. Ale i litiné poklopy od kanálů jsou mimo! A kanály nejsou nikterak zajištěné! Betonové podstavce jsou vytrhané! A zed pod kostelem se sesunula jako krabička zápalek! A lidi fotí + mají z toho atrakci. Za to naše radnice je zoufalá! A jako perličku uvedu, že jediní, kdo pracují, jsou hasiči a dva lidí od komunálních služeb! Ani MP nebyla nikde vidět! Pouze je slyšet neustálé používání VRZu! Nikde jsme neviděl nikoho od televize nebo od novin. Citovat
Lihous Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 (upraveno) Vcera odpoledne jsme byly ve Veseli nad Luznici a je fakt ze tam i zpatky na "dalnici" / Sobeslav - Plana nad Luznici / moc pekne prselo tak ze pokud neco podobneho prislo k vam verim ze pokud to voda nahlodala tak dale to byl jen mzik a sko to vice mene samo :c( Upraveno 24. červenec 2016 uživatelem Lihous Citovat
Péťa Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 před 4 hodinami, OK406 napsal: A lidi fotí + mají z toho atrakci. Zatímco ty jsi pomáhal, že? Citovat
OK406 Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 (upraveno) Peťa, pomáhal u rodičů! Ale fotil jsem cestou. Bývaly větší děště a průtrže mračen. Lihous, to říká mnoho lidí, že se jedná o nekvalitní práci. Ted se hledá viník! Upraveno 24. červenec 2016 uživatelem OK406 Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 (upraveno) před 7 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: na konci mesice uz bude utrum dokonce i stryc co to odmita me prosil o radu a kdyz nezapomene tak vecer budem kutit Jestli můžu po včerejší/dnešní zkušenosti poradit, najdi ten W10 upgrader, ten to bere, zdá se, jako přímý instalační proces a nikoliv jako aktualizaci... Lihous: Za Win7 bych je taky rozhodně neměnil. U mě šlo teď o služební netbook Win 8.1, na kterém běží systém, internet a MS Office. Tam se snad nedá nic zkazit, ani kouzelníkem od vývojářů z MS Upraveno 24. červenec 2016 uživatelem Veverka Citovat
ChouLu Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 před 6 hodinami, OK406 napsal: Od rána jsem pořizoval fotky po nočním dešti, který se přehnal přes naše město: To jako fakt? :-O Včera jsem na náměstí stál a nedokážu si představit, že to takto vypadá teď Citovat
ChouLu Odesláno 24. červenec 2016 Odesláno 24. červenec 2016 Já naštěstí nocoval u Orlíku a tam bylo vcelku hezky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.