Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera jsem se věnoval rodičovskému H.Accent.  Vyměnil jsem olej ,filtry a brzdové destičky na obou nápravách. Vyluxoval jsem ho což bylo všechno v rámci přípravy na STK ještě jsem ho chtěl umejt ale tatík prohlásil že to je zbytečný že to opláchne až to poveze na STK. Dnes jsem umyl 807 a stihnul jsem to jen tak tak než se spustil déšť.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 12 hodinami, Veverka napsal:

Začal jsem instalovat Win10 místo Win8.1...

...doinstaloval jsem W10 (zatím se zdá, že úspěšně) :aut

Odesláno

JJ bude konec ale nebude to az takova skoda - me nebo lepe za me - fascinuje jak se nam snazi VNUTIT neco co mozna funguje ale neni to jeste odladene.
A vubec se nebere ohled na starsi zarizeni uzivatele ..... atp.Jasne doba jde dopredu!
Za nas bohate staci W7 a na malem notasu utesene jede XP a myslim ze si vystacime dlouho s timto.
No a pokud ne oni udelaji "edici" za rozumnou cenu ne-li zase zadarmo - spis me zajima "pravda" ze maji v planu vybirat desatek za uzivani / mesicne .....?
A straseni piratama hekrama a jinou pakazi .... Jo dobra par fotek nejake dokumenty katalogy ..... hm a to je zajimat 1000% nebude  ;c)

Konecne jsem si udelal radost a prave vydrazil v GB DAB radio od Alpine ..... tak snad budeme badat trosku na lepsim soustruhu nez doted.

Odesláno

Nene, žádné tornádo! Pouze jen více zapršelo! To se jen ukazuje ,,kvaliní" práce + odpovědnost radnice při přebírání prací (zakázek)! Hlavně, že máme dva kruhové objezdy a dělá se další! Ale udelat kvaline kanalizaci a nebo kostky dobře polozit, tak to uz je veliká věda a problém. Dříve byly na náměstí ,,kočičí" hlavy a nic takového se nestalo. Jinak na úklid nejsou lidi! Před rokem 1989 by pomáhala v takových to situacích armáda!

Odesláno

Kostky se povalují po celém náměstí, jako by tam s nimi děti hráli. Ale i litiné poklopy od kanálů jsou mimo! A kanály nejsou nikterak zajištěné! Betonové podstavce jsou vytrhané! A zed pod kostelem se sesunula jako krabička zápalek! A lidi fotí + mají z toho atrakci. Za to naše radnice je zoufalá! A jako perličku uvedu, že jediní, kdo pracují, jsou hasiči a dva lidí od komunálních služeb! Ani MP nebyla nikde vidět! Pouze je slyšet neustálé používání VRZu! Nikde jsme neviděl nikoho od televize nebo od novin.

Odesláno (upraveno)

Vcera odpoledne jsme byly ve Veseli nad Luznici a je fakt ze tam i zpatky na "dalnici"  /  Sobeslav - Plana nad Luznici / moc pekne prselo tak ze pokud neco podobneho prislo k vam verim ze pokud to voda nahlodala tak dale to byl jen mzik a sko to vice mene samo :c(

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

Peťa, pomáhal u rodičů! Ale fotil jsem cestou.

Bývaly větší děště a průtrže mračen.
Lihous, to říká mnoho lidí, že se jedná o nekvalitní práci. Ted se hledá viník!

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

na konci mesice uz bude utrum
dokonce i stryc co to odmita me prosil o radu a kdyz nezapomene tak vecer budem kutit

Jestli můžu po včerejší/dnešní zkušenosti poradit, najdi ten W10 upgrader, ten to bere, zdá se, jako přímý instalační proces a nikoliv jako aktualizaci... :myslim

Lihous: Za Win7 bych je taky rozhodně neměnil. U mě šlo teď o služební netbook Win 8.1, na kterém běží systém, internet a MS Office. Tam se snad nedá nic zkazit, ani kouzelníkem od vývojářů z MS :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno
před 6 hodinami, OK406 napsal:

Od rána jsem pořizoval fotky po nočním dešti, který se přehnal přes naše město:

To jako fakt? :-O Včera jsem na náměstí stál a nedokážu si představit, že to takto vypadá teď :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...