Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Určitě souhlas, ale -

(prostě mi to nedá)

kdyby všichni motorkáři jezdili "hlavou" a necpali se mezi auta nebo mezi auto a svodidlo (včera po Praze mě minimálně 3x předjížděl motorkář v mezeře mezi autem a středovým svodidlem - já cca 70, on ???), bylo by určitě méně konfliktů mezi plechovkama a motorkama. Skútr, kterej předjíždí půl kolony, aby to pak těsně před autem "zamáznul", páč už je tam, kde potřebuje předat obálku je taky zážitek nad zážitky.

Odesláno

Medvěd : mimo Prahu se jezdí víc na pohodu ;). . . když jsem jel vyzkoužet do jednoho obchodu přilbu (skoro až na Zličíně) tak jsme taky cestou potkali bouračku auto a motorkáře.To je tak když se v Praze pospícha a všichni si myslí to stihnu. . . no nestihnul to :( nevím koho to byla chyba. . . moto v prdeli,motorkář ležel na silnici-při vědomí,všichni kolem něj,během chvilky přijela sanitka.Hold motorkář je ten slabší článek,proto je dobré být viděn. ;) Ne všichni jsou stejný a ne vždy za to může motorkář.

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Odesláno

Radime, bydlíme 12 let a stále to je holobyt ;)

Nejsou ty spáry na obkladech nějaké rozjeté?

Nebyly úplně pravoúhlé, hold poláci. V některých spárách je trochu lepidla, tak to taky zkresluje. Jsou davaný na sebe bez spáry. ;)

Odesláno

teď jsem byl ve městě koupit si čerstvé pečivo k snidani,udělám si kávičku a ještě na chvilku budu lenošit

odesláno z Lumie

Odesláno

dnešní dopoledne jsem měl jen pro sebe,naplnil jsem 900 špinek,do oběda jsem měl hotovo,asi 4 hodinky práce,pak oběd,chvilku odpočinek a potom krásná procházková relaxace a teď už jen sleduju ,jak naši hrajou hokej

odesláno z Lumie

Odesláno

Dnes zakoupen vysokotlaký čistič Bosch a hned vyzkoušen na autě a zámkové dlažbě :)

Odesláno

Nebyly úplně pravoúhlé, hold poláci. V některých spárách je trochu lepidla, tak to taky zkresluje. Jsou davaný na sebe bez spáry. ;)

proto se mají dávat na spáru a tam se ta nerovnost stratí,tady vynikne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...