Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska volno jelikož čekám až mě dojde nová ŘJ motoru ovšem opět Česká pošta a její praktiky....doba doručení 9:00-13:00 bude půl čtvrté a nikde nikdo a jelikož mám už takovou zkušenost od min.roku snad po páté tak to dopadne tak že něco před 6 večer mě dojde SMS že adresát byl nezastižen a že si mám balík vyzvednout na poště ovšem ta zavírá v 18:00 a druhý den na to budu mít ve schránce lístek takže očividně jasno že se nikdo ani neobtěžoval sem zajet v daný den.

Hlavně že mají balík doručit další den po dní podání což bylo v pondělí a navíc si ještě budu muset vyčkat frontu na poště přitom mám balík do ruky...zlatý PPL nebo DHL.

Takže kvůli neschopnosti nebo lenosti toho profíka mám dnes zbytečný volno a ještě zítra se potáhnu MHD a modlit se jak stihnu do šesti do večera poštu.

Pro formu je dobré každý takový případ nahlásit prostřednictvím jejich formuláře s popisem, jak to nedoručili.

Oni maj na to takový fígl, protože mají v autě GPS, takže se dá zpětně dohledat, kde byli. Tak přišli na to, že stačí zastavit před barákem, jen aby se na chvilku zaznamenala poloha, nevylejzat z auta a zase odjet. Oproti tomu, že vyleze a půjde skutečně doručovat ušetří několik minut, a když to udělá třeba 15x, ušetří hodinu... Ty "nedoručené" vysype na poště a lístečky druhý den nahází normální doručovatelka, ačkoliv by to neměla dělat - ale krejou se navzájem. Pokud by byl skutečně učiněn pokus o doručení, byl by tam lísteček rovnou i s vyplněným časem pokusu...

Chodí mi toho nárazově docela dost, a na důsledném vyplňování toho dotazníku o nespokojenosti v každém případě nedoručení jsem po pár měsících dosáhl výměny pošťáka, ten současný to zkusil dvakrát a po opět pokaždé vylepení dotazníku mi teď s každou zásilkou radši volá předem.

Odesláno

Tak to máte pánové štěstí, já jsem v r. 2014 řešil nedoručování balíků až na ČTÚ což je nadřízený kontrolní úřad české pošty. Sice jsem dosáhl toho že jim udělali kontrolu zjistili dost velké nesrovnalosti a tuším že i za nedoručování dostali dost tučnou pokutu ovšem vůbec nic se nezměnilo. Jo změnilo zrušili celorepublikově garantované doručení balíku do ruky do druhého dne od podání. Protože s tím měli největší problémy.   Problém alespoň tady u nás je že ten balíkář má v rajonu asi 15 obcí a tam má spoustu podnikatelských adres které doručují přednostně protože tam se nedá vymluvit že tam nikoho nezastihli. Kdežto na soukromých adresách jim tyto výmluvy vůči šéfům prochází. Za poslední asi 3 roky se tady u nás vystřídalo cca 12 doručovatelů. A úplně nejbezpečnější jak se balík ztratí je že si ho nechám opakovaně doručit Úvalská pošta to shodí na balikáře a balikář to hází na Úvalskou poštu že mu to nedali a oni že on to nevyzvedl a když si člověk dojde na poštu tak zjistí že balík je někde ve vzduchoprázdnu a že o něm nikdo neví. Když jsem si stěžoval u vedoucí pošty tak se mi pokaždé dostalo jen vysvětlení že balíky doručuje jiná organizační složka a že ona nemůže řešit stížnosti na zaměstnance kteří jí nejsou podřízeni.

Dnes jsme pokračovali v opravě dvorku u našich.

Odesláno

Tak uz vim kdo muze za to ze v detailnim ceniku zmizela garance doruceni DR :D  Mimochodem z reklam, letaku a instrukci zamestnancum posta dojem ze DR doruci nasledujici den vzbuzuje porad...

Dorucovatele se stridaji bezne co pul roku, vic prace, vic stiznosti.... idealni je se dostat na seznam prudicu, pak vi kde se maji snazit :D

PS: V celkovem mnozstvi to dorucovani celkem funguje. Vetsina dopisu co posilam v sobotu je v pondeli u adresata... a tak 1% se vraci nedorucene, nebo spise nevyzvednute - nekdy proto ze postak nehodil listek, nekdy proto ze listek ve schrance zapadnul mezi spam...

Odesláno (upraveno)

Tak že by moje stížnost měla takovou váhu že by kvůli ní tu garanci rušili to asi ne.  Na seznamu prudičů jsem to mám ověřeno protože když náhodou mi přijde balíček nebo dopis kde je vyžadován podpis tak je u adresy velký vykřičník aby si dávali pozor ale stejně to není nic platné.

P.S.  doručení posledního balíku do ruky jim trvalo 17 dní. 3 dny cesta balíku z Ostravy do Říčan a 14 dní z Říčan ke mně. A za těch 14 dní proběhlo údajně 7 pokusů o doručení z toho 6x bylo opakované doručení na moji žádost a celou dobu co se snažili mi to doručit jsem byl doma na neschopence. Ani jednou tady to balíkové auto nebylo.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

njn, slysel jsem stiznosti z Tvoji lokality na jinem foru...

Na druhou stranu, me o prazdninach dovezli dopis na samotu v polich a jeste se omlouvali ze to privezli o den pozdeji, protoze museli na mapach dohledat jak se tam da dojet.. je to o lidech.

Odesláno

tak já osobně jsem s PPL a podobnýma službama docela spokojenej,ještě se nestalo abych dostal balík dýl jak za tři dny,předem se ozvou ,jediný,co,mi vadí,je hodinovej rozptyl,,z předání mezi 9 a11,je mezi 9 a 15 hodinou

odesláno z Lumie

Odesláno

Tak kromě ČP u nás všechny balíkovky fungují úplně v pohodě. PPL/DHL,DPD většinou posílají ráno při nakládce SMS s časovým oknem kdy cca a z 90% se do toho okna v pohodě vejdou a většinou je tam i číslo na řidiče kam se dá zavolat pokud čas nevyhovuje, ty ostatní většinou volají tak hodinu než budou u baráku.

Odesláno

Dneska si se mnou pošťák zahrál na schovku a hodil mi sem lístek zrovna v době, kdy jsem šel pro děti do školky. Aspoň že GLSka ráno zastihla ženu, takže mi konečně dorazila dokoupená druhá aku vrtačka z Emériky...

Odesláno

abych teda PPL jenom nehanil--když vidím, jak přijede před dům a má plnou dodávku balíků  :mrk , teď si představím, jak co pár metrů zastaví, telefonuje, předává balíčky, furt dokola  :o , nedělal bych to ani za průměrnou mzdu, a to tam mají údajně žebračenky...

Odesláno

dopoledne byla dcera s vnučkou,pak se šlo pro kluky a já vyrazil k babičce na oběd a pokecat,když jsem přišel domu,tak jsem pustil PC,to se musello po půl hodině resetovat,protože už se to zase sere a nic ti nedělá,asi po další pulhodine ,kdyz to trochu šlo,sem si stáhnul pár filmů

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Čaute je to síce starší ale možno inšpirácia keď už nestačí jeden 12t lis na lozisko A nahrievane ...Treba dať 2....d254e107acf7646237ab2315096a64d7.jpg

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem saslik
Odesláno

Asi kolem 1 jsem dojel z roboty. Kolem 9 jsem vstal šel jsem vypnout kotel. Pak jsem šel přetáhnout kola protože jsem minulý týden přezouval a vždy p prvním návratu domů po manipulaci s koly je přetahuju. Zjistil jsem že mi jakési hejno ptáků udělalo nálet na auto a že je zes....  po celé střeše i kapotě tak jsem natáhnul hadici a to nadělení jsem opláchnul aby to nežralo lak.

Odesláno

Ono teda, abych to upřesnil. Já jsem si dal kachnu s knedlíky a červeným zelím, parťák si dal žebírka, ale nějak to na něj bylo moc, takže jsem po kachně měl ještě žebírko, a nakonec jsme to zamázli kafíčkem s dortíkem :D Prostě to, co si dávám je zpravidla takové vydatnější jídlo pro dva...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...