Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Auta přezutý.

Zítra zase do Zlatých hor a v pátek Supem do Ostravy - bude brutální vstávačka, páč mám p. prorektora nakládat v 5 ráno na Smíchově. V 9,30 máme být v OV, předpokládám, že by to mělo být v pohodě.

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno s máti po nákupech, pak jsem přišrouboval s tatíkovo pomocí regál který jsem vytvářel posledních pár dní. Před polednem telefon a volal brácha že stojí před barákem a má na ochechuli prázdný kolo a že když to chtěl vyměnit tak rozlámal ten pouťovej klíč na kola. A že abych vzal nějakej vercajk a přijel mu to pomoct povolit a že mám vzít sebou tatíka že mají rozbitou baterii ve sprcháči. Tak jsem naházel do 807 nějakej vercajk naložil sem tatíka s jeho vercajkem a vyrazili jsme. Jak bylo celkem hezky tak akorát když jsme dojeli na Bulovku tak slejvák. Takže jsem mu v dešti vyměnil kolo naštěstí to šlo povolit pořádným klíčem. Pak jsem se vrátil domů sám s tím že tatíka brácha doveze až vyřeší tu baterii. A když přijeli tak jsem ochechuli přezul na letní, vyměnil jsem mu olej a filtry. A to jsem si říkal že bude klid a po těch pěti ranních si odpočinu.

Hanz: jako zkušenost dobrý no ale ze své zkušenosti vím že " střídač " je jen lidštější název pro děvku pro všechno a určitě to není na nějakou dlouhodobou spokojenost.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Už ho nepotřebuje, šlohnul mi můj vysloužilej. Měl tam takovej ten skládací kříž a když jsem mu říkal že s ním toho moc nepovolí tak řekl nevadí mám telefon a ty máš pořádné nářadí. No a taky že to tak dopadlo.

Odesláno

Z práce jsem domu dorazil cca ve 2 v 5.50 jsem vstával abych byl po 7 na transfuzce v VFN. Dnes to byl 37 úspěšný odběr. Pak jsem se doma tak nějak rekreoval po odběru a navečer jsem jel do Dejvic pro Elu.

Odesláno

včera jsme se synem umyli obě auta,moje a jeho,trochu vyčistili vnitřky a dneska jsem brzo ráno vstávám a mašíroval do servisu na prehození kol,takže už letní,při cestě domu stavil do penny pro pečivo a za půl hodiny už jsem byl doma,po obědě jsem pustil PC

Odesláno

dnes jsem ho vyndal :aut  100kg po schodech-trauma která mě děsí po zimě-letos naposled

už parkuje tam kde bude garáž s Forzou

Kde by tohle vzalo metrak, když jsem koukal po skútrech pro holku , tak snad i yama uvádí mokrou váhu do 90kg. Zato ten holky force má ted 114 a suchou.
Odesláno

Kde by tohle vzalo metrak, když jsem koukal po skútrech pro holku , tak snad i yama uvádí mokrou váhu do 90kg. Zato ten holky force má ted 114 a suchou.

tak jo koukal jsem do techničáku a je tam 87kg máš pravdu ;) ale po těch schodech má ta mrcha aspoň 150kg :D

Odesláno

Dopo jsem s Elou dodělal konečně ten regál v garáži u zvedáku, odpoledne jsme byli v kině na Zootropolis nebo jak se to jmenovalo dalo se na to koukat. Jen mě v tom kině s...u s tím popcornem a podobnejma pochoutkama celej film okolo nás pořád někdo mlaskal a chroupal.

Odesláno (upraveno)

ráno snídaně s rodinou a pak skoro celý den v prdeli-vrátil jsem se 19:45

umytí skútra,přezutí auta,svařování konstrukce pro garáž na skútra a nakonec umytí auta . . .  svařovalo se to "nejnovější svářečkou na trhu"

edit: už jenom pozinkovat konstrukci-namontovat garáž a  . . . . Forzzzaaaaaa :aut:super;)

post-21598-0-95519000-1459623319_thumb.j

post-21598-0-73533200-1459623328_thumb.j

post-21598-0-95502900-1459623336_thumb.j

post-21598-0-51993600-1459623344_thumb.j

post-21598-0-92908600-1459623402_thumb.j

post-21598-0-25822100-1459623409_thumb.j

post-21598-0-14262000-1459623424_thumb.j

post-21598-0-70821100-1459623434_thumb.j

post-21598-0-12913300-1459623443_thumb.j

post-21598-0-59313600-1459623455_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

ráno dopoledne jsme chrápali,po obědě k babičce na chvilku,zbaštit kus jablečnýho závinu,neboli jablka v županu,a pak jsem maminu po delší době opět vyvezl na výlet,byli jsme zkontrolovat,jaký to je v Jihlavě v OBI,tam se naskytl dobry nákup,mamina si koupila boty,mě koupila bundu,samozřejmě jsem to celý zaplatil,dneska máme výročí společnýho žití 34 let

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...