Medvěd Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Auta přezutý.Zítra zase do Zlatých hor a v pátek Supem do Ostravy - bude brutální vstávačka, páč mám p. prorektora nakládat v 5 ráno na Smíchově. V 9,30 máme být v OV, předpokládám, že by to mělo být v pohodě. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 (upraveno) Dnes ráno s máti po nákupech, pak jsem přišrouboval s tatíkovo pomocí regál který jsem vytvářel posledních pár dní. Před polednem telefon a volal brácha že stojí před barákem a má na ochechuli prázdný kolo a že když to chtěl vyměnit tak rozlámal ten pouťovej klíč na kola. A že abych vzal nějakej vercajk a přijel mu to pomoct povolit a že mám vzít sebou tatíka že mají rozbitou baterii ve sprcháči. Tak jsem naházel do 807 nějakej vercajk naložil sem tatíka s jeho vercajkem a vyrazili jsme. Jak bylo celkem hezky tak akorát když jsme dojeli na Bulovku tak slejvák. Takže jsem mu v dešti vyměnil kolo naštěstí to šlo povolit pořádným klíčem. Pak jsem se vrátil domů sám s tím že tatíka brácha doveze až vyřeší tu baterii. A když přijeli tak jsem ochechuli přezul na letní, vyměnil jsem mu olej a filtry. A to jsem si říkal že bude klid a po těch pěti ranních si odpočinu. Hanz: jako zkušenost dobrý no ale ze své zkušenosti vím že " střídač " je jen lidštější název pro děvku pro všechno a určitě to není na nějakou dlouhodobou spokojenost. Upraveno 30. březen 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
ozzy56 Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Veno, řekni bráchoj, že v Kelly maj teleskopický klíč na kola, na 99% by šrouby povolil Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Už ho nepotřebuje, šlohnul mi můj vysloužilej. Měl tam takovej ten skládací kříž a když jsem mu říkal že s ním toho moc nepovolí tak řekl nevadí mám telefon a ty máš pořádné nářadí. No a taky že to tak dopadlo. Citovat
Weri 605 Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 Ten teleskop mám.. Je to 17 i 19 v jednom - k nezaplacení..! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. duben 2016 Odesláno 1. duben 2016 dnes jsem ho vyndal 100kg po schodech-trauma která mě děsí po zimě-letos naposled už parkuje tam kde bude garáž s Forzou Citovat
Veverka Odesláno 1. duben 2016 Odesláno 1. duben 2016 (upraveno) Já dnes po 5 dnech nemoci zalehl s antibiotiky Upraveno 1. duben 2016 uživatelem Veverka Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. duben 2016 Odesláno 1. duben 2016 Z práce jsem domu dorazil cca ve 2 v 5.50 jsem vstával abych byl po 7 na transfuzce v VFN. Dnes to byl 37 úspěšný odběr. Pak jsem se doma tak nějak rekreoval po odběru a navečer jsem jel do Dejvic pro Elu. Citovat
vendelinek Odesláno 1. duben 2016 Odesláno 1. duben 2016 včera jsme se synem umyli obě auta,moje a jeho,trochu vyčistili vnitřky a dneska jsem brzo ráno vstávám a mašíroval do servisu na prehození kol,takže už letní,při cestě domu stavil do penny pro pečivo a za půl hodiny už jsem byl doma,po obědě jsem pustil PC Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Jezdili jsme s Pavlem celý dopoledne na kolech Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 dnes jsem ho vyndal 100kg po schodech-trauma která mě děsí po zimě-letos naposled už parkuje tam kde bude garáž s Forzou Kde by tohle vzalo metrak, když jsem koukal po skútrech pro holku , tak snad i yama uvádí mokrou váhu do 90kg. Zato ten holky force má ted 114 a suchou. Citovat
Haryk Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 rozboural králikárnu a dal dohromady čerpadlo na vodu do zahrádky Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Momentálně jsem dodělal podlahu v kuchyni a jdu řesit nově obložky . Citovat
radim.1008 Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Potom dej typ. Taky budeme shánět. Dnes se spárovalo a odpoledne jsem venku hrabal po zimě. Konečně to vyschlo. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Kde by tohle vzalo metrak, když jsem koukal po skútrech pro holku , tak snad i yama uvádí mokrou váhu do 90kg. Zato ten holky force má ted 114 a suchou. tak jo koukal jsem do techničáku a je tam 87kg máš pravdu ale po těch schodech má ta mrcha aspoň 150kg Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Dopo jsem s Elou dodělal konečně ten regál v garáži u zvedáku, odpoledne jsme byli v kině na Zootropolis nebo jak se to jmenovalo dalo se na to koukat. Jen mě v tom kině s...u s tím popcornem a podobnejma pochoutkama celej film okolo nás pořád někdo mlaskal a chroupal. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 (upraveno) ráno snídaně s rodinou a pak skoro celý den v prdeli-vrátil jsem se 19:45 umytí skútra,přezutí auta,svařování konstrukce pro garáž na skútra a nakonec umytí auta . . . svařovalo se to "nejnovější svářečkou na trhu" edit: už jenom pozinkovat konstrukci-namontovat garáž a . . . . Forzzzaaaaaa Upraveno 2. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Po ranní cykloprojížďce následovala odpolední procházka průhonickým parkem Citovat
vendelinek Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 (upraveno) ráno dopoledne jsme chrápali,po obědě k babičce na chvilku,zbaštit kus jablečnýho závinu,neboli jablka v županu,a pak jsem maminu po delší době opět vyvezl na výlet,byli jsme zkontrolovat,jaký to je v Jihlavě v OBI,tam se naskytl dobry nákup,mamina si koupila boty,mě koupila bundu,samozřejmě jsem to celý zaplatil,dneska máme výročí společnýho žití 34 let odesláno z Lumie Upraveno 2. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.