Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem dopo před prací pomohl tatíkovy vytáhnout koberec z obýváku pak jsem lítal po nákupech vyzvedl jsem ze servisu pračku pro kámošovo babču a ve 14,55 sem se svalil za volant ušmaťchanej jak štěně a měl jsem před sebou skoro 10 hodin služby na 183. Dnes jsem zavezl pračku majitelce zastavil jsem se u dr. pro výpis ze zdr. dokumentace zastavil jsem se u kámoše v autodílech a jel jsem domu po 11 si dám oběd a před prací musím ještě objet nějaké nákupy.

Apropo:  Hanz  myslím že Tvoje  mašina stála večer večer na Hajích označená jako operativka. Myslel jsem že operativku drží ta plynová potvora ta tam stává hodně často.    Jako je blbý když máš zdr. problémy řešit rozkmotření s kámošem ale s tím nic neuděláš.

Odesláno

Vena: To spis byla ta druha cervena SORka... Pochybuju ze by dal Benicek moji SORku Vrsovicim jako operativku :) Kord kdyz je na SATA nemaj zadne auta... A pokud je to ona tak se muzu pripravit ze ji Varecka totalne do*ebe... :( :( :(
Jinak plynova potvora ma dost casto zadrenej motor :D uz se asi 4x menil :D... no mam no... taky ted do pulky brezna nemuzu ani ridit...

Odesláno

HanzWayne nějak jsem nepochopil, o čem že jste se to hádali, takhle pro mě tvůj příspěvek má nulovou vypovídající hodnotu :myslim

Odesláno

Prosimte jednoduse... Ja mel svoji pravdu podlozenou i screenama obrazovky atd... A ted uz muj ex kamos mel svoji pravdu podlozenou nekym sfalsovanyma (pri zakladni znalosti upravy fotek se to da lehce) screenama a dukazama... A kdyz sem mu ji chtel nejak dokazat tak ne... Pravdu nemam atd... 

Odesláno

Hlavně že je to maso..!! Taky to mohl dělat z tofu... :D

Dělám to taky na slanině a eště do toho hážu pár capara.., takže 5 chutí... :)

A mimochodem tu "vraždu" s broskví, šunkou a sejrem sme tu před 20ti lety žrali všichni a všem to moc chutnalo.., bohužel už to není moderní, ....takže vlastně nezáleží ani tak na chuti, ale na módě asi... :D kdyby to neřek Polrajch..........

Mě to s broskvi chutná dodnes...ať si říká kdo chce co chce:-P

Odesláno

Prosimte jednoduse... Ja mel svoji pravdu podlozenou i screenama obrazovky atd... A ted uz muj ex kamos mel svoji pravdu podlozenou nekym sfalsovanyma (pri zakladni znalosti upravy fotek se to da lehce) screenama a dukazama... A kdyz sem mu ji chtel nejak dokazat tak ne... Pravdu nemam atd...

Přátelství, které jsou schopné aktéři zakopat kvůli něčemu podobnému stejně nemohlo mít žádnou cenu ....

Odesláno

Dojel jsem ve zdraví do Žďáru, cca 30 km od dálnice po ledu bylo celkem výživných. Největší skluzavky byla u OMV před Jihlavou - dálnice suchá, u pumpy a hlavně na nájezdu k dálnici sklenička...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...