vendelinek Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 dopoledne uklid,domaci udrzba jako vysat,utrit prach vynyst odpad ,po obede jsem se byl projit a pri zpatecni ceste v penny neco malo nakoupit,mamina zapla pracku,zjistilo se ze prosakuje syfon odpadu,tak zitra budu muset navstivit SIKO a koupit novej odeslano z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Tak je to ta horší varianta, zítra ho vezu do Ústí nL. na předoperační vyšetření a buď si ho tam rovnou nechají, nebo stanoví termín operace. Jo a je mu 26 let. Citovat
oddie Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 A to byl někde na zábavě, kde se semlela rvačka, nebo ho prostě někdo přepadl někde na ulici? Citovat
vendelinek Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 mh,tak at mu to dobre dopadne,dneska clovek nevi kdy a kde na koho narazi,v telce je kazdou chvilku. jak nejaky magori mlateji z niceho nic nevinny lidi odeslano z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Trošku se bylo dělat na jeepu a po sundání palice zjištěno,že se musí dát blok přebrousit,tak hledám u neiske pin adekvátní písty a kruhy a pro ventily nové vodítka. Citovat
Aluška Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Nakoupeno, vydrhnutá koupelna, uvařenej obídek halušky s bryndzou mňáám , odpolední procházka na zahradu pro brambory a jablíčka, návštěva cukrárny, vypucovaná ložnice, čerstvě povlečeno jóóóó to se bude chrupkat , teď dovařím špagety, natáhnu se k tv a pak na kutě a ráno brzo vstávám,naštěstí už ne ve 4, ale až v 4:40 Citovat
vendelinek Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 na zahradu pro brambory,to uz jsou prosly mrazem,a jablka taky,ty budou dooobry odeslano z Lumie Citovat
Aluška Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Sou na zahradě na chatě ve sklepě , tam nemrzne a vydržej tam až do jara Citovat
vendelinek Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 jasny,napadlo me,ze to mas uklizeny ,jen mi to nedalo takle odpovedet odeslano z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 A to byl někde na zábavě, kde se semlela rvačka, nebo ho prostě někdo přepadl někde na ulici? Venku na ulici ze zálohy. Tohle prostě hlava nebere. Citovat
HanzWayne Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 Dneska sem si vyzvedl moji Carcoolku z opravy v nasich veleslavnych Vrsovickych garazich... Vse co sem chtel opravily... Ale najednou prestal fungovat bufik a obehovka... v -5 stupnich je to uplne idealni... :( A jak predpokladam tak ma nocni vsemi oblibeny dispecer, ktery mi na to odveti "A co ja stim?" takze to bude zitra parada stim jezdit... [emoji19] [emoji19] Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
vendelinek Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 dopoledne po zdravotni vědě,po obede do SIKA pro novej sifon k umyvadlu v koupelne,silou vyhodit starej,vubec se mu nechtelo,uz to netece ani nekape,je to dobry oodeeslano z Lumie Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 HanzWayne: bych mu to tam nechal na dvoře úplně v klidu. Třeba to ráno ani nerozhýbeš. Já jsem včera poslal funglovku domu protože přestal fungovat větrák na topení vepředu a mě zábly nohy dispečer teda zkoušel jestli bych to nedohrkal když mi chybí tři hodiny do konce šichty tak jsem mu řekl že jsem zdraví na hnoji nenašel a že nejsem schopný zajistit bezpečnou jízdu když mám ztuhlé nohy a hned bylo na nejbližší zastávce zůstaňte stát posílám výměnu. U nás včera manipuláci natáčeli všechny vozy které přes víkend stáli doma na dvoře asi 6 vozů neroztočily. Takže předpokládám že na zítřek to bude obdobné vozy které stojí venku budou hrkat od večera a ty co hrkat nebudou tak nepojedou. Jinak jsem měl po 4 odpoledních volno a od zítra mě čekají 4 ranní. Naložil jsem kotel a chvilku jsem se hrabal v garáži ale byla mi zima tak jsem zalez domu k PC. Citovat
HanzWayne Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 HanzWayne: bych mu to tam nechal na dvoře úplně v klidu. Třeba to ráno ani nerozhýbeš. Já jsem včera poslal funglovku domu protože přestal fungovat větrák na topení vepředu a mě zábly nohy dispečer teda zkoušel jestli bych to nedohrkal když mi chybí tři hodiny do konce šichty tak jsem mu řekl že jsem zdraví na hnoji nenašel a že nejsem schopný zajistit bezpečnou jízdu když mám ztuhlé nohy a hned bylo na nejbližší zastávce zůstaňte stát posílám výměnu. U nás včera manipuláci natáčeli všechny vozy které přes víkend stáli doma na dvoře asi 6 vozů neroztočily. Takže předpokládám že na zítřek to bude obdobné vozy které stojí venku budou hrkat od večera a ty co hrkat nebudou tak nepojedou. Jinak jsem měl po 4 odpoledních volno a od zítra mě čekají 4 ranní. Naložil jsem kotel a chvilku jsem se hrabal v garáži ale byla mi zima tak jsem zalez domu k PC. Jenze Arriva neni DP Veno, kde ti vymeni vuz na pisknuti... Vem si ze jedinej nizkej dispozicak sem dneska vezl na opravu pac se zasekla vejska... Takze ani neni co by mi dal jineho na nizke poradi... A vlastne ono to ani toho dispecera nezajima... Hlavne ze on je v kanclu v teplu a vse funguje jak ma... Pri nejhorsim by se to dalo resit pres ROPID, ze autobus v az -15 nedokaze topit a zajistit tak narizeni o teplote ve voze pri urcitych teplotach venku... Ted tam udrzim kolem 60 stupnu a relativne tu mam 20 stupnu pac mam 2 vnitrni teplomery... ale zitra rano fakt nwm nwm... Jeste ze to aspon ma tu robotickou prevodovku s manualnim razenim + a -Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Milan+ Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 Tak dnes odpo pro převodovku pětikvalt T9 do Roprachtic dále pak do jedné fabriky v Turnově vrátit UNF závitníky ,nabrat kamoša se senem pro králíky ,hřbitov a směr zpět Jičín. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Dnes jsem šel jako že na zálohu od 3,40 do 6,40 no kolega večer volal že má nějaké akutní lítání s miminem po doktorech. Takže jsem kousnul jeho práci střídání ve 14,44. A " jeho " bus SORka z té předposlední dodávané generace je pravdou že to je jedno z těch šlechtěných vozidel takže svezení vcelku dobré jen bylo venku dost zimní počasí a ty potvory na to zkrátka nejsou postavený, bufík běžel nadoraz motor jsem od 4 do 10,30 nevypnul a stejně mi bylo chladno ale dalo se jezdit ve svetru. Takže to nebylo tak hrozné. HanzWayne: no to je ten rozdíl mezi DP a Arrivou nebo jinými dopravci. DP má o skoro 20% více vozů než by potřeboval k pokrytí požadavků a díky tomu nebývá problém s výměnou na trati při poruše. Díky tomu není problém vyměnit auto ráno před výjezdem z garáže atd. Další je že na každé garáži je dílna kde umí velkou většinu provozních závad odstranit v relativně krátkém čase každá garáž má k dispozici odtahový náklaďák( LIAZku u nás máme T815 asi 4 roky starou),na každé garáži je výpravčí který má na starosti jen lidi garážmistr má na starosti zase jen techniku. V Arrivě nebo kdekoliv jinde je jeden dispečer který se stará o lidi i techniku a když něco klekne tak řeší i to kam dát opravit porouchaný bus. Citovat
Aluška Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Koukám, že nejsu sama, kdo v práci mrzne , ač to sou profese, že jsme ''pod střechou''. Já včera v práci za kasou vymrzla neskutečně, několik hodin mi táhlo od vchodu na záda, měla jsem 2 dlouhý rukávy, vestu a stejně jsem došla dom zmzlá jak ho..., jsme tam snad měli 12°C...pak mě pobavěj babky v bundách, jak mi vykládaj, že venku mrzne a ony jak se při nákupu zpotily a že já můžu být ráda, že su v teploučku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 taky sem byl rad za to ze mi auto aspon tak nejak topizbozi na nakladovce vymrzle - prazdne vratne obaly zasnezene snehem takze oklepavani sneho byla taky legrace - prsty promrzle prostte parada Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 HanzWayne od takové firmy bych mazal co nejdříve, už před 30 lety bylo v naší firmě jako kvalifikovaný důvod nevyjet s nákladním vozem v mrazu nefunkční topení (bufík T 148-815), ani nee tak z důvodu, že by měli až takový zájem o řidiče, ale hlavně proto, že bez topení se orosila okna zevnitř a nešlo s tím jezdit--(neviděl jsi ven z kabiny)--,takže pokud vás tlačí dispečer ven s nefunkčním bufíkem v AUTOBUSU, šel bych pryč a to hned, řidičů je nedostatek, práci najdeš hned PS. ,,kvalifikovaný důvod'' byl důvod nevyjetí odsouhlasený odborovou organizací (nemusel ses bát, že se bude dispečer po tobě ,,vozit'') Citovat
Hafity Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Úspěšně jsem rozmrazil přípojku vody na zahradu a konečně jsem jí zabalil na zimu.... Minulou mírnou zimní sezónu jsem to udělal zavčasu a tuto sezónu jsem (já husa pitomá) na to ani něštěk.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.