Milan+ Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Tak pro dnešek končím, ještě jsem si svrtal práh do garáže,už jen podmáznout nějakým silikonem a přišroubovat. Citovat
Almanil Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Vyměnil jsem přední brzdy na Corse a při tom jsem dal trochu barvy na sundaná kola. Citovat
HanzWayne Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 (upraveno) Vymenil sem letnaky na zimaky abych mohl auto odtahnout do servisu Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Upraveno 18. listopad 2015 uživatelem HanzWayne Citovat
Milan+ Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Tak momentalně mi v bytě řádí malíři. Citovat
Medvěd Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 (upraveno) Vcera rano Praha - Ceska Lipa. Ve 12 z Lipy zpet do Prahy a ve 14 hodin pres Breclav do Mikulova. V 18 hodin ubytovani ve velice prijemnem penzionu Pod vyhlidkou, nasledovala vyborna vecere v irskem PUBu O'Hara. Dnes v 7,30 odvoz vyjezdnic do skoly, pak prochazka na Svaty kopecek a Kozi hradek. Ve 14 hodin zase holky naberu a odvezu zpet na penzion, zitra nas ceka Breclav a odpoledne cesta do Prahy. Holt ridic to ma tezky. Upraveno 19. listopad 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 no řidič ten tvrdej chleba má to je pravda ale panskej kočí mezi které patříš Ty to zas tak těžké nemá jen mě by nebavilo někde pořád čekat. Já jsem dnes měl volno tak jsem udělal fochy do skříně oddieho metodou ŽAVES, dorovnal jsem zbývající věci v garáži a začal jsem dodělávat rozvody elektřiny. Takže kdybych nebyl lemra líná tak už bych mohl ode dneška parkovat v garáži. Odpoledne jsme s tatíkem vypouštěli vodu z nádrží aby se mohli nádrže nachystat na zimní období. Citovat
vendelinek Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 ráno po doktorech,před polednem mi dcera přivedla vnučku a staršího vnoučka na hlídání,takže odpoledne bylo mazlivý a uteklo jak voda Citovat
Haryk Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 ráno rehabka, potom ženu na polikliniku a odpoledne já na kontrolu do špitálu a pak pro vnuka a dva psi na noc, doma 4 psi 4 děti a dvě ženský a já sámotinkej Citovat
Almanil Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Jsem byl dneska po delší době s kočárkem a náhodou jsem ho trochu "vytuzil". Citovat
radim.1008 Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Prej, nesvítí parkovačka. Vyměníš ji prosím? A takhle to dopadlo. Nejdřív jsem si orval ruku u ostrý roh příčky mezi světlama, povolil nádobku s chladicí kapalinou a nakonec jsem to vzdal a radši vytáhl světlo. Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Tak co já vím, tak Ford to tak má, že se vyndavá sětlo, když měníš žárovku Alespoň teda u těch novějších modelů Citovat
Marcel00 Odesláno 20. listopad 2015 Autor Odesláno 20. listopad 2015 ... isiel som si vyzdvihnut klobasy z udiarne, vecer podam hlasenie v prislusnej sekcii Citovat
Hafity Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Tak co já vím, tak Ford to tak má, že se vyndavá sětlo, když měníš žárovku Alespoň teda u těch novějších modelů Bohužel je to tak, ale u nějakého Renaulta jsem musel dokonce sundat nadkolí.... A bývalý soused s "amerikou" musel na výměnu žárovky někam do Prahy (IMPEXTA?), kde mu kvůli tomu sundali přední nárazník.... Citovat
radim.1008 Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Nemáš hrabat do Forda :P Nj, když jsem dnes potřeboval vlek za auto... Jinak by si ji uživatelka přehodila sama. Tak co já vím, tak Ford to tak má, že se vyndavá sětlo, když měníš žárovku Alespoň teda u těch novějších modelů Rozhodně je to rychlejší. Citovat
Milan+ Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 A podle fotky souseda s paletama jsi taky koukal jen z okna Citovat
radim.1008 Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Zůza nechala cca před dvěma hodinama kabelu ve vlaku z HK do Letohradu. Po volání na infolinku ČD se našla v cílové stanici v Letohradě. Stálo to 50Kč za úschovu nebo za co. Naštěstí jí nevzal někdo jiný. Citovat
vendelinek Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 tak 50 korun za kabelu,kdyz pomyslim,co tam vsechno zensky noseji,to je zadarmo odeslano z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Tak to je klika ,že se našla a nis se nestratilo Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Cestou z Břeclavi jsem se zastavil v nejmenovaném maloměstě abych si pochutnal a potkal pár klubáků. Rozluští někdo rébus??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.