Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vymenil sem letnaky na zimaky abych mohl auto odtahnout do servisu :)

2929364cf6639f03ff5537f4861fe346.jpg

5bf98d6d15b3a28c293000a0576a6ae9.jpg

Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem HanzWayne
Odesláno (upraveno)

Vcera rano Praha - Ceska Lipa. Ve 12 z Lipy zpet do Prahy a ve 14 hodin pres Breclav do Mikulova. V 18 hodin ubytovani ve velice prijemnem penzionu Pod vyhlidkou, nasledovala vyborna vecere v irskem PUBu O'Hara. Dnes v 7,30 odvoz vyjezdnic do skoly, pak prochazka na Svaty kopecek a Kozi hradek. Ve 14 hodin zase holky naberu a odvezu zpet na penzion, zitra nas ceka Breclav a odpoledne cesta do Prahy. Holt ridic to ma tezky. :D

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

no řidič ten tvrdej chleba má to je pravda ale panskej kočí mezi které patříš Ty to zas tak těžké nemá jen mě by nebavilo někde pořád čekat.

Já jsem dnes měl volno tak jsem udělal fochy do skříně oddieho metodou ŽAVES, dorovnal jsem zbývající věci v garáži a začal jsem dodělávat rozvody elektřiny. Takže kdybych nebyl lemra líná tak už bych mohl ode dneška parkovat v garáži. Odpoledne jsme s tatíkem vypouštěli vodu z nádrží aby se mohli nádrže nachystat na zimní období.

Odesláno

ráno po doktorech,před polednem mi dcera přivedla vnučku a staršího vnoučka na hlídání,takže odpoledne bylo mazlivý :) a uteklo jak voda :cool:  :super

Odesláno

ráno rehabka, potom ženu na polikliniku a odpoledne já na kontrolu do špitálu a pak pro vnuka a dva psi na noc, doma 4 psi 4 děti a dvě ženský a já sámotinkej

Odesláno

Prej, nesvítí parkovačka. Vyměníš ji prosím? A takhle to dopadlo. :D Nejdřív jsem si orval ruku u ostrý roh příčky mezi světlama, povolil nádobku s chladicí kapalinou a nakonec jsem to vzdal a radši vytáhl světlo. :D

post-35961-1448012805,9325_thumb.jpg

Odesláno

Tak co já vím, tak Ford to tak má, že se vyndavá sětlo, když měníš žárovku :myslim Alespoň teda u těch novějších modelů ;) 

Odesláno

Tak co já vím, tak Ford to tak má, že se vyndavá sětlo, když měníš žárovku :myslim Alespoň teda u těch novějších modelů ;)

Bohužel je to tak, ale u nějakého Renaulta jsem musel dokonce sundat nadkolí.... A bývalý soused s "amerikou" musel na výměnu žárovky někam do Prahy (IMPEXTA?), kde mu kvůli tomu sundali přední nárazník....

Odesláno

Nemáš hrabat do Forda :P :P :P

Nj, když jsem dnes potřeboval vlek za auto... Jinak by si ji uživatelka přehodila sama. :bacha

Rozhodně je to rychlejší. :D

Odesláno

:P

Zůza nechala cca před dvěma hodinama kabelu ve vlaku z HK do Letohradu. Po volání na infolinku ČD se našla v cílové stanici v Letohradě. Stálo to 50Kč za úschovu nebo za co. Naštěstí jí nevzal někdo jiný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...