Hafity Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Dnes řešení bouračky byla zacpa a paní to naprala do pána zamnou a pán odletěl do mě ještě že jsem to strhl na stranu jinak bych měl taky cely zadek pomačkany ted se to bude řešit s pojištovnou na kolik to tak vidíte že by mohla dát? Pani má českou podnikatelskou a já českou pojištovnu se uvidi co řekne likvidator.Jáké jsou nejlepší možnosti penize(a opravit si to nějak sám... a zbytek si nechat než zas do mě někdo naboura nebo si to nechat opravit v servisu ale bez peněz. Narazník odřeny a popraskany i lišta,možna nějake uchyty prasklé. Já to říkám pořád, že zácpa je horší, než s*ačka.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Dnes jsem měl ranní a v práci celkem utrpení někde jsem asi chytnul průvan na záda či co a je s vypětím všech sil jsem odjezdil celou šichtu po práci jsem byl pro pár kusů železa v Kondoru. A pak jsem jel pro malou k bejvalce po hodně dlouhé době to vyšlo že jsem si ji mohl dík práci vzít v pátek. Malá měla minulí týden narozeniny a musel jsem si dlouho lámat hlavu co jí koupit k prvním kulatinám. Už asi rok možná dýl mluvila o takové té koloběžce jak se dá složit a má kolečka z bruslí nebo jim podobná. Tak jsem ji v úterý pořídil. A dnes ji dostala. Citovat
Haryk Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 reaguji na Radima, střecha hotová v úterý poslední svod od okapů a šmitec, můžou padat sr.... Citovat
Haryk Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 dneska ? zato včera STK Ústí emise+STK za 1A+ Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 Opraven odpad od dvoudřezu. To zas byla modelařina.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Nějak se naskytlo mimořádné volno takže už třetí den jsem od rána do pozdního odpoledne zavřený v garáži a tvořím regály. jeden už mám kompletně hotový druhý svařený a natřený zítra ho přišroubuju nařežu desky do polic a bude taky hotový a budu moct konečně srovnat pár věcí na své místo aby se to zase kousek pohnulo. Citovat
Haryk Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 (upraveno) něco pro zdraví, moštování s vnoučaty, jablka tekly jak dunaj, za 1,5 h 40 L moštu, ruční lis 12L Upraveno 7. listopad 2015 uživatelem Haryk Citovat
radim.1008 Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Od rána jsem byl na baráku, odpoledne popřál skoro tchýni k narozeninám a za chvíli půjdeme do kina na Bonda. Citovat
Milan+ Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Tak ja si tu teď dělám pod kolečkový hever desku abych si nek. ...trosku opravenou podlahu v garáži. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 dnes na výlovu rybníka v Jistebníku , rybí hranolky na hrázi Citovat
c.WO.k Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Dnes výlov tchánova rybníka v Pacově :-) Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 mám pod stejný zvedák podložku z 5mm plechu, paráda, když se zvedá třeba na trávě (na chatě atd.) Citovat
Milan+ Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Ještě jak bude chvilka ,tak udělám nové pouzdra do koleček,ty origo jsou šílené. Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Nebylo by lepší koupit lepší zvedák? Někde jsem tu před časem dával odkaz, kdyžtak můžu pohledat, stál něco málo přes litr, výrazně lepší než tyhle malé. Citovat
krtek 2 Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 a preco chces vypuzdrovat kolecka? viklaju sa ti? ked len preto tak je to ok tak to ma byt ,ak to vypuzdris budes zdivahat auto na nerovnom terene tak ti zdvihak bude stat na troch kolieskach inak mam ten isty doma Citovat
Milan+ Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Hydraulika funguje bez problémů a ty futra udělám jen pro lepší pocit,ty kloktají co ho mám. mám tu i pár panenek a i mechanických panenek které dávám pod těžké krámy jako sichr když mi nedají kozy Citovat
krtek 2 Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 to nerob, viem o com hovorim jeden zdvihak som si postavil sam a kolecka som urobil presne ako chces ty uplne vymedzene na oskach a ten bol potom v urcitych priadoch nestabilny nie vsade je podlaha jak zrkadlo potom som si kupil ten co mas ty a doslo mi preco tie kolecka maju volu preto aby sa prisposibili nerovnej podlahe Citovat
Milan+ Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 a preco chces vypuzdrovat kolecka? viklaju sa ti? ked len preto tak je to ok tak to ma byt ,ak to vypuzdris budes zdivahat auto na nerovnom terene tak ti zdvihak bude stat na troch kolieskach inak mam ten isty doma Já tenle kolečkáč jinde než v garáži či na betonu před garáží nepoužívám. Citovat
krtek 2 Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 ani beton neni rovny staci dvojmilimetrovy rozdiel a bude ti stat na 3 kolieskach ako chces tvoja vec ked ti to nebude vadit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.