Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes řešení bouračky byla zacpa a paní to naprala do pána zamnou a pán odletěl do mě ještě že jsem to strhl na stranu jinak bych měl taky cely  zadek pomačkany ted se to bude řešit s pojištovnou na kolik to tak vidíte že by mohla dát? Pani má českou podnikatelskou a já českou pojištovnu se uvidi co řekne likvidator.Jáké jsou nejlepší možnosti penize(a opravit si to nějak sám... a zbytek si nechat než zas do mě někdo naboura nebo si to nechat opravit v servisu ale bez peněz.

Narazník odřeny a popraskany  i lišta,možna nějake uchyty prasklé.

Já to říkám pořád, že zácpa je horší, než s*ačka.... :aut

Odesláno

Dnes jsem měl ranní a v práci celkem utrpení někde jsem asi chytnul průvan na záda či co a je s vypětím všech sil jsem odjezdil celou šichtu po práci jsem byl pro pár kusů železa v Kondoru. A pak jsem jel pro malou k bejvalce po hodně dlouhé době to vyšlo že jsem si ji mohl dík práci vzít v pátek. Malá měla minulí týden narozeniny a musel jsem si dlouho lámat hlavu co jí koupit k prvním kulatinám. Už asi rok možná dýl mluvila o takové té koloběžce jak se dá složit a má kolečka z bruslí nebo jim podobná. Tak jsem ji v úterý pořídil. A dnes ji dostala.

Odesláno

Nějak se naskytlo mimořádné volno takže už třetí den jsem od rána do pozdního odpoledne zavřený v garáži a tvořím regály. jeden už mám kompletně hotový druhý svařený a natřený zítra ho přišroubuju nařežu desky do polic a bude taky hotový a budu moct konečně srovnat pár věcí na své místo aby se to zase kousek pohnulo.

Odesláno (upraveno)

něco pro zdraví, moštování s vnoučaty, jablka tekly jak dunaj, za 1,5 h 40 L moštu, ruční lis 12L

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

Nebylo by lepší koupit lepší zvedák? Někde jsem tu před časem dával odkaz, kdyžtak můžu pohledat, stál něco málo přes litr, výrazně lepší než tyhle malé.

Odesláno

a preco chces vypuzdrovat kolecka? viklaju sa ti? ked len preto tak je to ok tak to ma byt ,ak to vypuzdris budes zdivahat auto na nerovnom terene tak ti zdvihak bude stat na troch  kolieskach inak mam ten isty doma 

Odesláno

Hydraulika funguje bez problémů a ty futra udělám jen pro lepší pocit,ty kloktají co ho mám. mám tu i pár panenek a i mechanických panenek které dávám pod těžké krámy jako sichr když mi nedají kozy :D

Odesláno

to nerob, viem o com hovorim jeden zdvihak som si postavil sam a kolecka som urobil presne ako chces ty uplne vymedzene na oskach a ten bol potom  v urcitych priadoch nestabilny nie vsade je podlaha jak zrkadlo  potom som si kupil ten co mas ty a doslo mi preco tie kolecka maju volu preto aby sa prisposibili nerovnej podlahe

Odesláno

a preco chces vypuzdrovat kolecka? viklaju sa ti? ked len preto tak je to ok tak to ma byt ,ak to vypuzdris budes zdivahat auto na nerovnom terene tak ti zdvihak bude stat na troch  kolieskach inak mam ten isty doma 

Já tenle kolečkáč jinde než v garáži či na betonu před garáží nepoužívám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...