Gabriel 307 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) dnes jsem sundával všechny samolepky z auta,dítě v autě,Gabriel 307,klubové,domansky.cz-zůstal jenom polep na 5. dveřích na okně edit: sundával jsem domansky.cz a když jsem viděl jak je to vypálený od sluníčka,tak všechno muselo dolů-nechci mít pak auto od samolepek-vypálený Upraveno 8. červen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
punkac Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Odmrazil jsem mrazak a následně vymyl teplou octovou vodou. Hlasuji, aby toto byl příspěvek roku 2015 :D Citovat
Almanil Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Vstal jsem a sundal mříž z balkónu a teď valím do práce. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) Ráno mě probudil déšť. Tak jsem vylezl z postele, šel na můj krásný nový záchod... No co vám budu povídat... Upraveno 9. červen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
Péťa Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Máš z něj výhled na Labe, jako ze starého? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Výhled ne, ale vidím u toho nebe, to si ti tak krásně se.re Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Chtěl jsem tohle vědět? Tak Miníku ať slouží do roztrhání těla. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Výhled ne, ale vidím u toho nebe, to si ti tak krásně se.re aby ses z toho neposr.l, no kazdopadne dojedu vyzkouset, zda ho mas i pro invalidy s natazenou nohou Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Když si vezmu kolik práce by jsi mohl udělat, kdyby jsi si vozil třeba notebook sebou a něco na něm tvořil?? Co já bych za ten čas dal. pokud mas na foru 27 prispevku jako dnes, tak se nediv, ze nemas cas Citovat
punkac Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 pokud mas na foru 27 prispevku jako dnes, tak se nediv, ze nemas cas pic kozu do vazu :D Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 pokud mas na foru 27 prispevku jako dnes, tak se nediv, ze nemas cas A to ještě není konec dne. Citovat
Vvitty Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Ráno mě probudil déšť. Tak jsem vylezl z postele, šel na můj krásný nový záchod... No co vám budu povídat... On vam vitr sebral strechu, ze Te taha z postele dest? :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) Nikoli, ale mam nově v ložnici nad hlavou střešní okno, na které bubnují kapky... To ti je romantika... Asi upustím slzu... A podobné okno máme v koupelně, tak když se jdu ráno vyvenčit, mam hned lepší náladu, ta romantika, ta mi dává zabrat. No nebojte se, hned zitra vám napíšu nové poznatky... Upraveno 9. červen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 dnes jsem sundával všechny samolepky z auta,dítě v autě,Gabriel 307,klubové,domansky.cz-zůstal jenom polep na 5. dveřích na okně edit: sundával jsem domansky.cz a když jsem viděl jak je to vypálený od sluníčka,tak všechno muselo dolů-nechci mít pak auto od samolepek-vypálený Musíš to rozleštit. Je to prostě samolepka, ta je vidět i na novém laku, když tam je samolepka jen půl roku. Citovat
Vvitty Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Hmm, to mi pripomina pisoary v jednom nasem obchodnim zastoupeni povesene na prosklenou vnejsi stenu ve 40 patre... krasny vyhled Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tak Minimaxo, dneska nic, nebylo ranní kochání? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Já mám pravidelnou stolici, každý den ráno přesně v 7h. Dneska nastal malý problém, vzbudil jsem se totiž až v 7:30h Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Takze byla v prosteradle? Ale fuj ...... :d Upraveno 10. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.