Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

dnes jsem sundával všechny samolepky z auta,dítě v autě,Gabriel 307,klubové,domansky.cz-zůstal jenom polep na 5. dveřích na okně

edit: sundával jsem domansky.cz a když jsem viděl jak je to vypálený od sluníčka,tak všechno muselo dolů-nechci mít pak auto od samolepek-vypálený

post-21598-0-09668200-1433795189_thumb.j

post-21598-0-25931200-1433795189_thumb.j

post-21598-0-38236800-1433795189_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Ráno mě probudil déšť. Tak jsem vylezl z postele, šel na můj krásný nový záchod... No co vám budu povídat... :D

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest minimaxa
Odesláno

Výhled ne, ale vidím u toho nebe, to si ti tak krásně se.re  :mrk

Odesláno

Výhled ne, ale vidím u toho nebe, to si ti tak krásně se.re  :mrk

aby ses z toho neposr.l, no kazdopadne dojedu vyzkouset, zda ho mas i pro invalidy s natazenou nohou :D

Odesláno

Když si vezmu kolik práce by jsi mohl udělat, kdyby jsi si vozil třeba notebook sebou a něco na něm tvořil?? Co já bych za ten čas dal. :D  :papa

pokud mas na foru 27 prispevku jako dnes, tak se nediv, ze nemas cas :D

Odesláno

pokud mas na foru 27 prispevku jako dnes, tak se nediv, ze nemas cas :D

A to ještě není konec dne.

Odesláno

Ráno mě probudil déšť. Tak jsem vylezl z postele, šel na můj krásný nový záchod... No co vám budu povídat... :D

On vam vitr sebral strechu, ze Te taha z postele dest? :-)

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Nikoli, ale mam nově v ložnici nad hlavou střešní okno, na které bubnují kapky... To ti je romantika... Asi upustím slzu... A podobné okno máme v koupelně, tak když se jdu ráno vyvenčit, mam hned lepší náladu, ta romantika, ta mi dává zabrat. No nebojte se, hned zitra vám napíšu nové poznatky... :P

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

dnes jsem sundával všechny samolepky z auta,dítě v autě,Gabriel 307,klubové,domansky.cz-zůstal jenom polep na 5. dveřích na okně

edit: sundával jsem domansky.cz a když jsem viděl jak je to vypálený od sluníčka,tak všechno muselo dolů-nechci mít pak auto od samolepek-vypálený

Musíš to rozleštit. Je to prostě samolepka, ta je vidět i na novém laku, když tam je samolepka jen půl roku. 

Odesláno

Já mám pravidelnou stolici, každý den ráno přesně v 7h. Dneska nastal malý problém, vzbudil jsem se totiž až v 7:30h :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...