Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 palačiny . . . a teď pokračuji . . . postavil jsem na kuřecí vývar a chystám se na segedín(na zítra) . . . . jinak celý den doma pohodička kafe(plán byl ale VELKÝ ÚKLID ale plány se mění ) Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Tak ja ujel asi 3km na kole, coz je obrovsky postup a krok dopredu. A pak jsem si natrel kuzi v aute cernou barvou. A taky jsem vydrbal od rzi a natrel plechace. Taky jsem napojil cerpadlo primo na ovladani kotle a tak to uz mam full automatic. Zitra snad dorovnam na spravne hodnoty termostat :-) Citovat
Haryk Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 dcera ,,vykydala" auto a já na namazal gumy glicerinem Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 tak segedín je hotov jdu se kouknout na film http://www.csfd.cz/film/336447-chran-nas-od-zleho/ Citovat
vendelinek Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 (upraveno) právě jsem skončil s přípravou na dnešní oběd Upraveno 18. říjen 2014 uživatelem vendelinek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 bramborovej salat ?? taky me to ceka Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 7,2 km na kole, 2 km pesky a naslapany zeli. Pokroky se deji :-) , a uvaril jsem hrachovou polevku. Citovat
OK406 Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 (upraveno) Počasí přálo, tak jsme natíral venku dvevěné dveře, lavičku a pak kovovou konstrukci na věšení prádla. Abych nezapomněl, tak jsem pomáhal rodičům zazimovat bazén. Upraveno 19. říjen 2014 uživatelem OK406 Citovat
FrantaCV Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 Tuhle rehabilitaci Ti tedy nezávidím, ale pracuješ na sobě - jen je to na dlouhé lokte. No já jsem dneska začal se zazimováním zahrady - zahradní nábytek a houpačka jsou v kůlně a asi tuna listí na skládce. Další tuna je ještě na stromech. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 FrantaCV - nechcete se stavit ?? na zahrade velkej oresak, pod oresakem velka hromada listihoupacka a zahradni nabytek stale na miste - v kulne ani garazi neni misto takze nejdriv musim uklidit tam Citovat
FrantaCV Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 Jo to znám, uklidit nábytek a houpačku trvalo asi hodinu, uklidit v kůlně a udělat místo celé dopoledne. Nemám rád zimu. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 dnes výstup na Lysou horu --pěkně po asfaltce nahoru i dolů, ještě na to mám Citovat
oddie Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 Pěkně po asfaltce???? Šlapat po hnusným asfaltu, když jsou tam na ni takové pěkné turistické trasy, to teda nechápu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2014 Odesláno 19. říjen 2014 pocita se pokus o opravu odemykani na Alfa romeo 146 ??promazani steracu, zjisteni proc pri ostriku zadniho okna strika predni a pri prednim nestrika vubeczjisteni proc to netroubia zjisteni ze oba klice jsou v tak dezolatnim stavu ze tam chybej cudliky na odemknuti DO - mimochodem taky nefunkcivyskubani eze zadnich dveri repro kabely - protazeny pod pirelkou do kufroveho plata a tam papirove 10cm repracky v dirach tak 16 cm pokud bude zitra cas musim udelat fotky Citovat
Marcel00 Odesláno 19. říjen 2014 Autor Odesláno 19. říjen 2014 (upraveno) ja som si dnes na nej pekne poobede polezal aj so psom a sledoval som babie leto potom som sa zucastnil 4 minizrazu, ktory organizujem pravidelne kazdy mesiac s priatelmi, ktori maju radi auta dnes presne rovnaky scenar, akurat ze to uz bol v poradi piaty minizraz Upraveno 19. říjen 2014 uživatelem Marcel00 Citovat
rgot Odesláno 20. říjen 2014 Odesláno 20. říjen 2014 Včera parádní chlastačka...dnes od rána taky...máme výlov rybníku...a za mě mnohem lepší akce než šlapat do kopce at už po jakýkoliv cestě nebo nablblý pěšině či tur.stezce...Taktéž nechápu.. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. říjen 2014 Odesláno 20. říjen 2014 oddie--je mi fuk, jestli to chápeš nebo ne, šel jsem prostě tudy, kudy jsem chtěl rgot--co k tvému výlevu napsat? asi nic... Citovat
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2014 Odesláno 20. říjen 2014 Minulý týden jsem se dostával do zabouchnutýho Renault Scénic ,s kamarádem jsme vyměnily žárovku on zabouchl a já se jen zeptal kde máš klíče. Suprový bylo že oba dva klíče měl na jednom svazku a ty byly v autě na zadním place. Nevýhoda bylo že pršelo , ale po necelé půlhodince auto bylo otevřené bez poškození. Citovat
radim.1008 Odesláno 20. říjen 2014 Odesláno 20. říjen 2014 Dnes jsem odvezl tchánovu Bravu do servisu na výměnu spojky, Forda ke klempířovi na opravu po nehodě a poté se rozčílil nad rozrytou zahradou po strejcovi, co tam blbnul o víkendu s nakladačem. Poté jsem posekal zbytek nepoškozené zahrady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.