Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

palačiny . . . a teď pokračuji . . . postavil jsem na kuřecí vývar a chystám se na segedín(na zítra) :papa  . . . . jinak celý den doma pohodička kafe(plán byl ale VELKÝ ÚKLID :D  ale plány se mění :aut   )

Odesláno

Tak ja ujel asi 3km na kole, coz je obrovsky postup a krok dopredu. A pak jsem si natrel kuzi v aute cernou barvou. A taky jsem vydrbal od rzi a natrel plechace. Taky jsem napojil cerpadlo primo na ovladani kotle a tak to uz mam full automatic. Zitra snad dorovnam na spravne hodnoty termostat :-)

Odesláno

7,2 km na kole, 2 km pesky a naslapany zeli. Pokroky se deji :-) , a uvaril jsem hrachovou polevku.

Odesláno (upraveno)

Počasí přálo, tak jsme natíral venku dvevěné dveře, lavičku a pak kovovou konstrukci na věšení prádla.

Abych nezapomněl, tak jsem pomáhal rodičům zazimovat bazén.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Tuhle rehabilitaci Ti tedy nezávidím, ale pracuješ na sobě :super  - jen je to na dlouhé lokte. :(

No já jsem dneska začal se zazimováním zahrady - zahradní nábytek a houpačka jsou v kůlně a asi tuna listí na skládce. Další tuna je ještě na stromech. :grr

Odesláno

Jo to znám, uklidit nábytek a houpačku trvalo asi hodinu, uklidit v kůlně a udělat místo celé dopoledne.

Nemám rád zimu. :grr

Odesláno

pocita se pokus o opravu odemykani na Alfa romeo 146 ??
promazani steracu, zjisteni proc pri ostriku zadniho okna strika predni a pri prednim nestrika vubec
zjisteni proc to netroubi
a zjisteni ze oba klice jsou v tak dezolatnim stavu ze tam chybej cudliky na odemknuti DO - mimochodem taky nefunkci

vyskubani eze zadnich dveri repro kabely - protazeny pod pirelkou do kufroveho plata a tam papirove 10cm repracky v dirach tak 16 cm :P

pokud bude zitra cas musim udelat fotky :P

Odesláno (upraveno)

ja som si dnes na nej pekne poobede polezal aj so psom a sledoval som babie leto :)

potom som sa zucastnil 4 minizrazu, ktory organizujem pravidelne kazdy mesiac s priatelmi, ktori maju radi auta :P

dnes presne rovnaky scenar, akurat ze to uz bol v poradi piaty minizraz :papa

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno

Včera parádní chlastačka...dnes od rána taky...máme výlov rybníku...a za mě mnohem lepší akce než šlapat do kopce at už po jakýkoliv cestě nebo nablblý pěšině či tur.stezce...Taktéž nechápu..

Guest servisman
Odesláno

Minulý týden  jsem se dostával do zabouchnutýho Renault Scénic ,s kamarádem jsme vyměnily žárovku on zabouchl a já se jen zeptal kde máš klíče. Suprový bylo že oba dva klíče měl na jednom svazku a ty byly v autě na zadním place. Nevýhoda bylo že pršelo , ale po necelé půlhodince auto bylo otevřené bez poškození.

Odesláno

Dnes jsem odvezl tchánovu Bravu do servisu na výměnu spojky, Forda ke klempířovi na opravu po nehodě a poté se rozčílil nad rozrytou zahradou po strejcovi, co tam blbnul o víkendu s nakladačem. Poté jsem posekal zbytek nepoškozené zahrady. 6a8ubuqa.jpg:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...