Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to podstané už za mě napsal Oddie a Peta, ale stejně trochu dodám. To jste opravdu tak naivní, a zaslepení, že si neumíte udělat svůj názor? Poslouchejte někdy lidi, kteří provozují auta s FAPem stovky tisíc km co tu píšou. Opravdu Vám nepřipadá zvláštní, že většina závad je určena jako problém FAPu? Tak klidně cálujte. Že nejde čistit? Ale prosímvás… mě by to možná ani nenapadlo kdybych to poprvé neviděl v autorizáku… O čipování ani nemluvím – když nemám koule na to si koupit výkon úměrný tomu co chci tak to „vočipuju“ a s Kůůl oblakem smradu za mnou vyrazím do světa…Tohle chcete? No tak jo, ale pak neplakejte v těchto vláknech že Vám někdo něco podělal. A pokud někomu nevadí sedět před garáží a čekat několik dní za sebou a poslouchat „karkulky“ no tak je to v pořádku, máte co chcete. Pokud někomu nevadí, že o peníze za něco co pošlete hned prosíte 3 týdny tak prosím máte co chcete. Pokud Vám nevadí, že „nikdo nezvedá“ tak proboha nebuďte ti pitomí zákazníci co znovu na to číslo zavolají, vy dáváte vydělat a ne obráceně. Kvalitních neslibotechních, je spousta. Ti neslibují, ti dělají. Včas, podle dohody, spolehlivě a telefon zvedají.

Odesláno

kdyz pominu balast okolo..

@alex44: To predce nemuzes myslet vazne cos napsal, celou dobu tady hanis nekoho ze chipuje spatne a ze ty to umis lepe, coz je klidne mozne ale vetsina uzivatelu zde to posoudit objektivne nedovede vcetne me. Pak se te teda nekdo zepta jak by to bylo s chipovanim u tebe a ty napises ze se s 10 let starým křápem který má najeto pres 200tis nebudes zabyvat. V prvnim tvem prispevku pises o zprasenem chipu na 13 let starem aute. Tim si predce totalne protirecis. pokud ti teda ten spraseny soft neprisel z toho auta meilem tak jsi ho taky musel mit napichnuty.

Neber to nejak zle ale pak tato debata nejak ztraci smysl, pokud tedy nejde jen o to nadavat nekomu kdo te nastval.

Odesláno

invertexist, abych tě uvedl na pravou míru... Je mi známo (zběžně) kdo alex44, a byl požádán stávajícím majitelem onoho dotyčného vozu pouze o nahrátí jím donesené mapy a kontrolu mapy vytažené z vozu, nic víc, nic míň...

Odesláno

no vzdyt o nic jineho neslo.

Zamer byůl splnen.

Hlavne ze dela machra s antichip ochranou kterou maji jen zas...ne koncerny? :D:D:D

Neco o tom svedci.

Ale kdyz si proctete co by jen trocha chksm forum tak zjistite ze tam nejsou o nic jini lidi.

Jen se urazet a nadavat na sebe.

Prinasi pak svou agresi a aroganci na jine forum to jim jde snad nejlepe.

Skupina lidi kteri se deli : Ja umim vsechno.A zbytek umi hovno.

Odesláno
invertexist, abych tě uvedl na pravou míru... Je mi známo (zběžně) kdo alex44, a byl požádán stávajícím majitelem onoho dotyčného vozu pouze o nahrátí jím donesené mapy a kontrolu mapy vytažené z vozu, nic víc, nic míň...

vy jste ale ku..a nepochopili ze pokud porovnavali to co je na strance 1 tak to porovnavali jabka a hrusky.

Ja totiz original z toho auta mam a kdyz ho porovnam tak ma !!!!!!!! 120 !!!!!!! rozdilu od toho co maji (radoby) original oni.

Ale vy jen porad klapky na ocich a mate toho vaseho boha porad.

Odesláno

zajímavé vlákno..... poprvé v tomhle roce jsem otevřel sekci Tuning..... už to zase dlouho neudělám..... Slibuji....

Jen napíšu jednu malou skromnou větu, která vyjadřuje dle mého celý smysl tunění....

Proč když někdo chce super silnou káru, si jí nepořídí rovnou a snaží si své ego, které utrpělo nemohoucností koupit tu silnou rychlou káru, zvednout nějakým nesmyslným zásahem do něčeho, co normálně funguje?

To je takový problém si nelhat do kapsy, že na to nemám a normálně jezdit? Dáváte nesmyslné prachy do nějakýho zvyšování výkonu o pár kilowatt, které je značně pofidérní, namísto toho abyste vyhozené peníze uspořili a koupili si pořádný siný auto, které má výkon neporovnatelně vyšší a bez nějakých úprav, které jen mohou přinést budoucí problémy

howk

Odesláno

Njn, kdyz si zalohu z meho auta syslis a nechtel si ji poslat, tak sem si to musel sehnat jinde, kdyz si byl tak ochotny. Nekolikrat sem ti o ni psal, ale nic. Tak tady ted nic nehraj...

Odesláno

Straki nezlob se na mě, ale alex44 je pro mě osobně úplně stejně anonymní člověk jako pro tebe. Vím pouze jen že to je člověk kterej vytáhnul soft z vozu a tím to končí!!! Klapky na očích právě nemám ;-) V CZ bych nenechal nachipovat auto u tebe, ani u nikoho jiného, dokud bych nemohl být přímo přítomen u chipovacího procesu ;-)

Jen tak mimochodem že je mapa shodná na 73% s orginální mapou mi napíše i demo winols jak u tvé udajné mapy (nepopírám že ji alex po vytažení z vozu a prezentací mohl upravit aby byla pro jeho účely zajímavější) tak i mapy co má majitel oné 406 v autě ;-) Ale nezlob se na mě, stále to neodráží kvalitu úpravy ;-)

Odesláno

Hauke Ivo :

Je videt ze ctes jen to co chces.

A jsme u toho problemu.

Zkus si schvalne najit to jak pisu ze temer kazdy clovek (zakaznik) je u mne jak to upravuji.

Jeste se nekdo i pta co zrovna delam.

Kubajz:

Jsem ti jasne psal ze nevim o ktere auto jde a ty jsi nebyl schopny mi napsat.

Jen porad tu svoji pisen.

Posli mi original posli mi original posli mi original.

Chci prodat auto a novy majitel chce original soft.

Jsi lhal uz hned v SZ.

A ted tady sakra ze mne delate najakeho zlodeje.

Jste mi tezce u zadnice...jak ty tak tvuj znamy alex z Plzne.

Jen aby se slavnemu alexovi nestalo to ze ta,m prijedu nachipovat auto s tim jeho slavnym antichiptuningem a pokud ho vubec upravi tak jeho upravu vam jebnu na vase chksm forum nebo klidne sem........

Odesláno

straki, je evidentní že ty čteš taky jen to co chceš ;-) svoje jsem si už řekl a nějak nemám potřebu se tu s tebou dohadovat, ty pane \"mechanický turbo má svoji tlakovou mapu v ECU\"

Odesláno

Tohle nikdy nikomu netvrdim.

Tohle nevim odkud kurna mas.

Jeste kdyz si lidi chteji delat na 1,4 neco navic tak jim turbo nastavuji mechanicky zvlast.

A neboj se nejsem debil merim to u toho s manometrem.Ate nahodou neprekrocim limiter.

Najednou jsi si vsechno rekl.

Chjo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...