Charlie 1 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Proč to nezverejnis je úplně jedno kdy se to zveřejní ne?nějak to nechapu proč se čeká na ostatní.... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 taky to nechapu jeslti to budeme vedet ted nebo o par dni dyl..... Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Protože jedna vlaštovka jaro nedělá, ať letí doleva nebo doprava. Prostě se chci vyhnout zbytečným debatám, proč jedno měření na jednom autě vyšlo právě tak, jak vyšlo. Jasný? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 uuprimne vsichni vime kdo byl na mericim sraze v jakejch podminkach se tam merilo nedostatecne chlazeni atd.. takze me tvuj vysledek opravdu zajima ... Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Ne. Tuhle tam mám už víc než rok Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 uuprimne vsichni vime kdo byl na mericim sraze v jakejch podminkach se tam merilo nedostatecne chlazeni atd.. takze me tvuj vysledek opravdu zajima ... To je jeden z důvodů, proč by bylo dobré počkat na další měření od motorpower tak, jak nabízel. Dnes mi to potvrdil. Na mě dnešní měření udělalo dobrý dojem - neumím to sice technicky posoudit, ale je to prostě úplně jinej level... Citovat
John Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Jelikož ,,motorpower\" SGS používá kvalitní brzdu MAHA tak měření bude opravdu přesný a hlavně kvalitní.. Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Co do kvality a přístupu to opravdu dobrý dojem dělalo. Zbytek posoudit neumím. Když bude víc měření, bude možnost porovnávat... Citovat
Agrafik Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Nechápu, proč čekat se zveřejněním výsledku měření na někoho dalšího, je změřeno a jiný výsledek z toho stejně nebude. Citovat
Péťa Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Osobně souhlasím s Veverkou. Počkat na všechna měření a zveřejnit najednou. Jinak se tady budete dohadovat další týdny a týdny o každé jednotlivé hodnotě. EDIT: Navíc to je jeho rozhodnutí a nikdo z nás nemá právo na něj naléhat [upravil dne 24.7.2014 21:25 od Peta] Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Jelikož ,,motorpower\" SGS používá kvalitní brzdu MAHA tak měření bude opravdu přesný a hlavně kvalitní.. koukam co mas v podpise,nedelas pro motorpower.... i tu stejnou znacku brzdy mas v podpisu.... z tohodle vlakna budou nasrany lidi co maji chip... jeste ze tyto uptavy jdou mimo me... Citovat
John Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Charlie 1 : věř,že pro motorpower(SGS) nedělám.Jen ta stejná brzda je i v Brně...a mám možnost měřit na ní... Citovat
Agrafik Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Buď to tam je, nebo není. O čem se dá pak ještě spekulovat?. Maximálně o nějaké toleranci a chybě měření. Pokud by měl dělat někdo závěry, tak ten kdo to měřil. Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Osobně souhlasím s Veverkou. Počkat na všechna měření a zveřejnit najednou. Jinak se tady budete dohadovat další týdny a týdny o každé jednotlivé hodnotě. Máš bod! Jeden z mála, který mě pochopil... Z toho věcného hádání se a osočování tady mám dost, takže nemá cenu dávat zbytečně další příležitost. Domnívám se totiž, že nyní máme docela unikátní příležitost s vícero podklady a nejen dohady a tvrzeními zjistit, jak se věci mají ;-) Citovat
Milan+ Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Co je treba k mereni sebou? Krom auta samotneho Jsem pro pokud bude chvilka.... zajet se na brzdu podivat a konecne si odpovedet zda mame ci nemame chip v nasem aute? Klidne SZ Jenže tady jde o auta která dělal petr a ne o zjištění jestli je chip či nikoliv,to asi budeš muset cvaknout. Citovat
Agrafik Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Osobně souhlasím s Veverkou. Počkat na všechna měření a zveřejnit najednou. Jinak se tady budete dohadovat další týdny a týdny o každé jednotlivé hodnotě. Máš bod! Jeden z mála, který mě pochopil... Z toho věcného hádání se a osočování tady mám dost, takže nemá cenu dávat zbytečně další příležitost. Domnívám se totiž, že nyní máme docela unikátní příležitost s vícero podklady a nejen dohady a tvrzeními zjistit, jak se věci mají ;-) A co to změní?, že bude víc podkladů, dohady budou stejně. Mě spíše vadí, že se otevře téma a 90% příspěvků s tím nesouvisí, jako teď tady.Stejně bude spousta chytrých odpovědí i po více měřeních. Ano dáme hlavy dohromady a budeme chytřejší? Apropo, že třeba auto nedosáhne výkonu po čipu, který by mělo? Pokud nebylo na brzdě, tak bych se ani nedivil. Další? Jaký výkon asi bude mít motor po čipu (bez měření), když před ním ani zdaleka nedosahoval výkonu dle výrobce? Neberu v potaz \"nové\" auto. Nechci se z nikým přít, ale v poslední době se diskuze odebírají směrem do ... Citovat
Veverka Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Tak co, už jste byl měřit někdo další? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.