Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Protože jedna vlaštovka jaro nedělá, ať letí doleva nebo doprava. Prostě se chci vyhnout zbytečným debatám, proč jedno měření na jednom autě vyšlo právě tak, jak vyšlo. Jasný?

Odesláno
uuprimne vsichni vime kdo byl na mericim sraze v jakejch podminkach se tam merilo nedostatecne chlazeni atd.. takze me tvuj vysledek opravdu zajima ...

To je jeden z důvodů, proč by bylo dobré počkat na další měření od motorpower tak, jak nabízel. Dnes mi to potvrdil. Na mě dnešní měření udělalo dobrý dojem - neumím to sice technicky posoudit, ale je to prostě úplně jinej level...

Odesláno

Co do kvality a přístupu to opravdu dobrý dojem dělalo. Zbytek posoudit neumím. Když bude víc měření, bude možnost porovnávat...

Odesláno

Osobně souhlasím s Veverkou. Počkat na všechna měření a zveřejnit najednou. Jinak se tady budete dohadovat další týdny a týdny o každé jednotlivé hodnotě.

EDIT: Navíc to je jeho rozhodnutí a nikdo z nás nemá právo na něj naléhat :D

[upravil dne 24.7.2014 21:25 od Peta]

Odesláno
Jelikož ,,motorpower\" SGS používá kvalitní brzdu MAHA tak měření bude opravdu přesný a hlavně kvalitní.. ;)

koukam co mas v podpise,nedelas pro motorpower....

i tu stejnou znacku brzdy mas v podpisu....

z tohodle vlakna budou nasrany lidi co maji chip...

jeste ze tyto uptavy jdou mimo me...

Odesláno

Buď to tam je, nebo není. O čem se dá pak ještě spekulovat?. Maximálně o nějaké toleranci a chybě měření. Pokud by měl dělat někdo závěry, tak ten kdo to měřil.

Odesláno
Osobně souhlasím s Veverkou. Počkat na všechna měření a zveřejnit najednou. Jinak se tady budete dohadovat další týdny a týdny o každé jednotlivé hodnotě.

Máš bod! Jeden z mála, který mě pochopil...

Z toho věcného hádání se a osočování tady mám dost, takže nemá cenu dávat zbytečně další příležitost. Domnívám se totiž, že nyní máme docela unikátní příležitost s vícero podklady a nejen dohady a tvrzeními zjistit, jak se věci mají ;-)

Odesláno
Co je treba k mereni sebou?

Krom auta samotneho ;)

Jsem pro pokud bude chvilka.... zajet se na brzdu podivat a konecne si odpovedet zda mame ci nemame chip v nasem aute?

Klidne SZ

Jenže tady jde o auta která dělal petr :nevim a ne o zjištění jestli je chip či nikoliv,to asi budeš muset cvaknout.

Odesláno

Máš bod! Jeden z mála, který mě pochopil...

Z toho věcného hádání se a osočování tady mám dost, takže nemá cenu dávat zbytečně další příležitost. Domnívám se totiž, že nyní máme docela unikátní příležitost s vícero podklady a nejen dohady a tvrzeními zjistit, jak se věci mají ;-)

A co to změní?, že bude víc podkladů, dohady budou stejně.

Mě spíše vadí, že se otevře téma a 90% příspěvků s tím nesouvisí, jako teď tady.Stejně bude spousta chytrých odpovědí i po více měřeních. Ano dáme hlavy dohromady a budeme chytřejší? Apropo, že třeba auto nedosáhne výkonu po čipu, který by mělo? Pokud nebylo na brzdě, tak bych se ani nedivil. Další? Jaký výkon asi bude mít motor po čipu (bez měření), když před ním ani zdaleka nedosahoval výkonu dle výrobce? Neberu v potaz \"nové\" auto.

Nechci se z nikým přít, ale v poslední době se diskuze odebírají směrem do ...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...