Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zničeho nic přestala 406 jet a startovat, ale po chvíli opět jela bez chybně.Ale teď už NESTARTUJE! Snad se závada NAŠLA!?

Recommended Posts

Odesláno
To neznamená , že by snímač otáček mohl býti opět poškozen

Ahoj Honzo skus se dohodnout s Oldou když víš co by to mohlo dělat jestli už dříve byl snímáš otáček měněn zkusit ho proměřit a kouknout na to benz. čerpadlo přeci jenom víš o tom víc.:super

Psal jsem servismanovi sms i volal. Neodpověděl. Na icq mi jen odepsal, že tuší, kde by mohla být závada, ale že nepřijede:(.

[upravil dne 28/6/14 14:38 od OK406]

Odesláno

no a když jsi zkoušel že čerpadlo vrčí.. zkoušel jsi jetli taky tlačí benzín? to ze vrčí ještě neznamená že benzín jde.... rozpoj hadičku i mototru, dej je do nejakého kýblíku a zapni klíček a sleduj jestli pujde benzín nebo ne.

Odesláno

Něco podobného nedávno dělal 206ka bráchovi. Občas za jízdy chcípla a nešla natočit, až po nějaké době, blbly budíky. Nakonec jednou chcípla a do servisu už jela na laně. Tam jim diagnostika nic neřekla, kontrola všech možných čidel také nic. Nakonec přišli na nějaký kabelový svazek v motoru, který měl prodřenou izolaci a ten dělal ten bordel. Po výměně opět startuje a jezdí.

Odesláno

Děkuji za rady. Jinak do hospody nechodím (nepiji a nekouřím). Koblih69 jsem psal, ale měl návštěvu.

Psal jsem, že k čerpadlu, respektivně k pojistce č. 10 v motorové části nejde elektrika.

Taky si myslím, co napsal Driver a to s prodřenou izolaci. Ale kde jej najít. Už jsem prolezl všechno možné!!! To zase bude záhada.

[upravil dne 28/6/14 22:20 od OK406]

Odesláno

zkus třeba vzít drátek a napřímo pustit napětí na čerpadlo jestli nastartuješ.. at víš na čem jsi.. kdyz pojede tak se vyloučí okoní věcni a budeš se muset zaměřit na napájení čerpadla

Odesláno

Dneska přijel za mnou do garáže servisman. Zkusili a vyzkoušeli jsme následující a vše plně funkční: palivové čerpadlo, přívod paliva, dvojité relé (vyzkoušeno na Honzově 406), snímač otáček, spínací skřínka, svíčky, stop ventil, pojistka č. 10 + přívod napětí. Už vážně nevím, kde je zakopaný pes. Že by byla bloklá ŘJ Bosch 5.1 ? Bohužel, nešla použít diagnostika, jelikož já mám u své 406 30 pinový konektor a servismanovi to nejde[/url]. Kdy někdo věděl, jak zprovoznit 30 pinový konektro u servimanovo diagnostiky, tak zde je jeho příspěvek.

Motor se točí ale ani neslíbí. Rozvodový řemen se točí.

Guest servisman
Odesláno

Abych byl přesnější od OK406 jsem na svým autě vyzkoušel dvojité relé i snímač otáček a moje auto startuje bez závad. Zapalovací rampu jsem proměřil a měla ty samé hodnoty jako moje jenže vyzkoušet od OK406 na mým nejde má jinou já mám novější, co se týče dál proměřili jsme kabeláž takže by měla býti neporušená a v pořádku. Tipoval bych asi na řj motoru která by se mohla seknou čili bloknout u OK406 je klávesnice odpojená už dlouhodobě.

Odesláno

Tie rampy su funkcnostou rovnake akurat je na inom mieste ten polkruhovy vyrez ktory licuje hrdlo ventil vika cize ak by to Ok406 nevadilo tak ju trochu upilujes a mozes skusit na svojom aute ja sam mam v aute upravenu

[upravil dne 29/6/14 20:21 od krtek 2]

Guest servisman
Odesláno

Nevím proč bych si ji já piloval jen na odzkoušení , jinak Já vím že jsou stejné jen drobet jinak je vykrojený ten kryt porovnávali jsme to ,měl jsem jeho u svý rampy a rozdíl asi 2 cm

Guest servisman
Odesláno

Ne neměl jsem k tomu potřebné věci já mám diagnostiku ,jen je nefunkční 30ti pin přechodka ,i když jsem ji zkoušel dle zapojení co mne kdysy poslali není funkční nemohl jsem se s OK406 s jeho autí spojit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...