Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Chcel by som sa opytat ci niekto nevie ako je zapojeny ovladac okien u peugeotu 306 break hdi r.v.2000. Problem je ze nefunguje automaticky dojazd pri zavreti okna..Pred tym to fungovalo ked bezal motor no teraz to nejde.Dojazd dole funguje ale hore nie.Potesila by aspon schema zapojenia.Dakujem.

Odesláno

Kabely u HDička nebudou přelámané, konektor je již řešen jinak.

Tipuji na ovládač oken, sám mám \"áčkový\" a občas ho musím přemlouvat, aby fungoval jak má ... asi už něco zažil, nemám ho originál z výroby. Ideální je, abys ho vyzkoušel v jiném autě ;)

MrValicekNR: Jde o řidičovo okno, protože 306tka nemá \"áčkový\" vypínač na jiná okna, ani ručně to dodělat nejde, do toho ovládače u řidiče dva \"áčkové\" vypínače dát nejdou ... možná ho dát jenom ke spolujezdci, ale stjeně nebude \"áčkový\" u řidiče pro ovládání spolujezdcova okna.

Zadní okna áčko ani náhodou, ty jsou hodně nadstandard a ovládají se mezi sedadly, typově je tlačítko na okna hodně oldschool ;)

Odesláno

...včera som to mal rozobraté a je tam pre šoférové okno niečo ako dvojspínač. Jedno tlačítko sa zatlačí, pri polovičnom stlačení páčky, druhé pri uplnom zatlačení. Dole to funguje bezproblémov po stlačení prvého + druhého tlačítka. Hore akoby to druhé tlačítko nefungovalo. Stále mi vrta v hlave ako to je zapojené, kedže horny dojazd fungoval len ak bežal motor... preto by schema dosť pomohla ale neviem sa ku nej nikde dopracovať...:(

Odesláno

Vidím, že máme stejný problém - úplně to samé mi dělá peugeot 406 hdi - dolů jde automatika u řidiče bez problému, ale nahoru nic:myslim - celou dobu musím tlačítko držet. Štve mě to, protože i moje předchozí auto - Mazda 323F mrkačka r.v. 1992 měla také dojezdy u řidiče a fungují i nyní po 22 letech bez problému.

Odesláno

Mne to robilo do soboty.Robral som dvere,premazal vodiace lišty,premazal tesnenie okna (glycerínovým čapíkom:D) a odvtedy v pohode.Okno išlo ťažko hore a ochrana vypínala motorček.

Odesláno

Minulý týden jsem řešil neochotu zavírání okna u řidiče.

dolů šlo normálně,ale na horu asi po 20tém zmáčknutí se uráčilo vyjet.

Rozebral jsem ovladač,očistil plošky spínače a jede jako za mlada.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...